Opleidingscoördinator Bachelor Logistics Engineering & Associate degree Logistiek deeltijd

Opleidingscoördinator Bachelor Logistics Engineering & Associate degree Logistiek deeltijd

Geplaatst Deadline Locatie
16 aug 4 sep Vlissingen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 4 sep 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Herken jij jezelf als benaderbare collega, ambitieuze professional en als mensgerichte leidinggevende? Zit het in je? Solliciteer dan op de vacature Opleidingscoördinator Bachelor Logistics Engineering & Associate degree Logistiek DT bij HZ University of Applied Sciences in Vlissingen.

Functieomschrijving

Zie jij jezelf in een uitdagende leidinggevende rol bij de HZ University of Applied Sciences?

Passie. Ontwikkeling. Betrokkenheid. Deze kernwoorden passen bij jou als persoon en breng je deze tot uiting in jouw functie als Opleidingscoördinator van Bachelor Logistics Engineering & Ad Logistiek DT? Het team bestaat uit ongeveer 10 collega’s, die vanuit een gedeelde visie en goede samenwerking hun eigen logistieke expertise inzetten voor het onderwijs. Het is belangrijk dat je zichtbaar bent en jouw bijdrage levert in het coachen van het team vanuit een duidelijke visie op onderwijs en onderzoek. Het team hecht net zoals jij veel waarde aan het sociale aspect. Jij vindt het belangrijk dat successen worden gevierd!

Trots voel jij je, als je de ontwikkeling van jouw team en de studerenden ziet. Je bent betrokken door passende aandacht te geven aan de studerenden. Maatwerk is belangrijk en iedere studerende is waardevol, dat is waar het om gaat in de opleidingen. In jouw rol als opleidingscoördinator ben je altijd gedreven om kansen en oplossingen te zien en te creëren. Je voelt je thuis in jouw functie met een divers takenpakket in een omgeving met zowel nationale als internationale studerenden. Samen met de wervingscoördinator ben je ook het gezicht van de opleiding voor toekomstige studerenden.

Herken jij jezelf als benaderbare collega, ambitieuze professional en als mensgerichte leidinggevende? Zit het in je? Solliciteer dan op de vacature Opleidingscoördinator Bachelor Logistics Engineering & Associate degree Logistiek DT bij HZ University of Applied Sciences in Vlissingen.

Jouw werk als opleidingscoördinator
Als opleidingscoördinator zorg je voor verbinding in het team, je bent toegankelijk en zorgt samen met jouw collega’s voor een goede werksfeer. Onderwijstaken zijn essentieel in jouw rol, waarbij je jouw ervaring en kennis uit de praktijk weet te delen en studerenden begeleidt bij hun ontwikkeling. Jouw communicatieve vaardigheden komen uitstekend van pas om jouw contacten met zowel het bedrijfsleven als het landelijk en regionaal onderwijsnetwerk goed te onderhouden.

Binnen het domein Technology, Water and Environment speel je een nadrukkelijk ambassadeursrol in de samenwerking “We Explore Together”. Betrokken, gedreven en innovatie is waar jij met je team voor staat. Zo werken jullie samen met het lectoraat Supply Chain Innovation aan praktijkgerichte onderzoeken zoals “autonoom varen” of “Zero Emmision transport”. Met jouw team zorg je voor alle aspecten van het onderwijs zoals bij voorbeeld; studieloopbaan coaching, het verzorgen van lessen, het begeleiden van projecten en het werven van nieuwe studerenden. Jullie dagen elkaar uit om de opleiding te innoveren.

Specificaties

HZ University of Applied Sciences

Functie-eisen

Het zit in je
Handelen vanuit de HZ kernwaarden spreekt jou aan en vanuit die waarden zie je jezelf in een voorbeeldrol. Je bent loyaal naar je team en durft lef te tonen als het aankomt op initiatieven nemen. Ook ben je empathisch en doortastend. Daarnaast heb je:

  • Een afgeronde masteropleiding (bij voorkeur in de richting van Supply Chain Innovation);
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en leiderschap met daarbij een focus om dingen gezamenlijk voor elkaar te krijgen;
  • Vaardigheden om (onderwijs)teams en individuen te laten samenwerken;
  • Bij voorkeur ervaring in het hoger onderwijs;
  • Je voelt je comfortabel met spreken en schrijven in het Engels.

Bijzonderheden
Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar. Verlenging van deze aanstelling is afhankelijk van persoonlijk functioneren en formatieve ruimte.

Groei met ons mee
We geloven dat toekomstbestendig onderwijs begint bij onze medewerkers. Daarom bieden we je naast een inspirerende, levendige en internationale werkomgeving:

  • Een tijdelijke aanstelling voor een jaar in de functie van hogeschooldocent met de rol van opleidingscoördinator. Verlenging van deze aanstelling is afhankelijk van persoonlijk functioneren en formatieve ruimte;
  • Een bruto maandsalaris in schaal 12 tussen de €4715,81 en €6064,86 bruto op fulltime basis;
  • 8,3% eindejaarsuitkering, 8% vakantiegeld en mogelijk een tegemoetkoming in de reiskosten en een thuiswerkvergoeding bij thuiswerken;
  • Een ruime verlofregeling. Bijvoorbeeld: bij een fulltime dienstverband én een gekozen werkweekvariant van 40 uur per week heb je jaarlijks 428 verlofuren. Dit zijn 53,5 vakantiedagen. Onze verlofregeling is inclusief de verplichte vrije dagen en de nationale en erkende feestdagen;
  • Pensioenopbouw bij het ABP;
  • Een prettige en informele werkomgeving, bij dé persoonlijke hogeschool. Waar we onze collega’s en studenten bij naam kennen;
  • De mogelijkheid om aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling te werken;
  • Ondersteuning bij het behalen van een didactische aantekening als je die nog niet hebt. Je hebt geen onderwijsbevoegdheid nodig om als OLC aan de slag te gaan, maar je moet wel bereid zijn om in je docentschap te investeren.

Werkgever

Werken bij HZ University of Applied Sciences: De persoonlijke hogeschool

Met 4.800 studenten, 600 medewerkers en 25 hbo-opleidingen is HZ University of Applied Sciences (HZ) in Zeeland een kleine, persoonlijke hogeschool te noemen. We bieden bacheloropleidingen, (schakel)cursussen, een masteropleiding, post-hbo-opleidingen en associate degrees. Daarnaast verrichten onze lectoraten en kenniscentra praktijkgericht onderzoek op de thema’s vitaliteit, voeding, energie, water en biobased oplossingen. Werken bij de HZ betekent werken in een levendige omgeving waar geen dag hetzelfde is. Waar de docenten de namen van hun studenten kennen. En waar de lijnen kort zijn. Of je nu werkt als docent, conciërge, marketingmedewerker, ICT’er, P&O-adviseur of financieel manager: samen vorm je met jouw collega’s een team van professionals die onze studenten klaarstoomt voor de (internationale) arbeidsmarkt. En wist je dat we al jarenlang in de top-3 van beste hogescholen van Nederland staan?

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Management; Onderwijs; Universitair docent
  • Techniek; Economie
  • 32—38 uur per week
  • €4715—€6064 per maand
  • Universitair
  • SP HZ 202208-4

Werkgever

HZ University of Applied Sciences

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Edisonweg 4, 4382 NW, Vlissingen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you