Head of Program Management BSc BA

Head of Program Management BSc BA

Geplaatst Deadline Locatie
17 aug 1 nov Breukelen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 nov 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Als Head of Program Management ben je verantwoordelijk voor en hou je je bezig met de positionering, marktontwikkeling(en), kwaliteit en goede organisatie & realisatie van het Bachelor of Science in Business Administration (BScBA) programma.

Functieomschrijving

  • Je stuurt een team van gemotiveerde programmacoördinatoren en programmamanagers aan, die verantwoordelijk is voor de administratieve en organisatorische uitvoering van de opleiding. Je borgt de samenhang van het team en draagt bij aan de ontwikkeling van je team en individuele teamleden. Je stimuleert samenwerking, zowel binnen je team als met de collega’s van andere teams die ook behoren tot het cluster waar de BScBA onderdeel van is. Binnen het cluster stimuleren we samenwerking op thema’s en harmoniseren we werkprocessen. We zijn een lerende organisatie en vinden het continu verbeteren van onze werkprocessen en samenwerking van groot belang.
  • Je denkt mee over vraagstukken rondom de opleiding(en) en werkprocessen en neemt de leiding in het realiseren hiervan. Jij vervult daarbij een verbindende rol naar de rest van de organisatie. Je bepaalt (mede) het beleid met betrekking tot het programma. Je overlegt met de opleidingscommissie, examencommissie en met (externe) docenten over de kwaliteit van het programma. Met de controller overleg je over budget, prognoses en financiële realisatie. Je bent met jouw team verantwoordelijk voor soepele werkprocessen, planning, organisatie en evaluatie van het programma en houdt contact met andere onderwijs teams.
  • Je onderhoudt nauw contact met het de marketeer over het marketing plan, het uitvoeren van campagnes en de activiteiten van de recruiters en marketing afdeling. Je vervult daarnaast ook zelf een actieve rol in het in de markt zetten van de opleiding en de werving & selectie. Je geeft samen met de recruiter vorm en inhoud aan open dagen en wervingsevenementen zoals experience weekenden en draagt zorg voor een zorgvuldig selectieproces ten behoeve van de instroom van studenten.
  • Je ontwikkelt en implementeert voorstellen ter verbetering en positionering van de programma’s, zodat de kwaliteit, klanttevredenheid, financiële resultaten en in- en doorstroom optimaal zijn en aansluiten bij de markt. Je bent aanspreekpunt voor studenten en docenten bij structurele problemen en je adviseert en houdt ruggespraak met de Director Management Degree Programs. Je bereidt visitaties voor en verzorgt de aanlevering van gegevens en informatie voor de ranking en accreditaties zoals NVAO en Equis.
  • Je bent een coachende leider die een positieve werksfeer creëert. Organiseren en plannen zit in je bloed. Je voelt je thuis in een werkomgeving met professionals waarin hoge eisen gesteld worden, maar een nuchtere mentaliteit ook gewaardeerd wordt. Je hebt ervaring met het managen van de dagelijkse operatie, waarbij de lange termijn doelstelling niet uit het oog verloren wordt. Je hebt een groot probleemoplossend vermogen en durft beslissingen te nemen.
  • Je kunt omgaan met stressvolle situaties en weet de rust te bewaren, ook in een turbulente omgeving. In je werk ben je secuur, gestructureerd, klantgericht, stressbestendig, proactief, flexibel, representatief en zelfstandig. Je hebt goede contactuele vaardigheden. Je hebt een positieve uitstraling, gevoel voor humor en een can-do mentaliteit. Je hebt ervaring met digitale tools en technieken voor online samenwerken.

Specificaties

Nyenrode Business Universiteit

Functie-eisen

  • Je hebt sterke sociale vaardigheden en bent in staat bent in staat om met een open en communicatieve houding anderen te motiveren en te inspireren.
  • Je kunt daadkrachtig en besluitvaardig opereren in contacten met diverse stakeholders en je weet hierbij de balans te vinden tussen vasthoudendheid en flexibiliteit en hebt gevoel voor verhoudingen.
  • Je voelt je prettig in een werkomgeving met hoogopgeleide professionals waarin hoge eisen gesteld worden, maar waarin een nuchtere mentaliteit ook op zijn plek is. Je bent gewend agile te werken en kan je team in staat stellen continu te verbeteren en samen te werken.
  • Je beschikt over academisch werk- en denkniveau en hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring opgedaan in een coördinerende en/of leidinggevende functie. Met jouw leidinggevende kwaliteiten ga je resultaatgericht te werk met oog voor de mens en de klant.
  • Met een ondernemende en commerciële instelling ben je gericht op het bereiken van resultaten in een concurrerende externe omgeving.
  • Je initieert, stimuleert en realiseert proactief verbeteringen en digitalisering van de (samen)werkprocessen.
  • Je hebt gevoel voor beleidsprocessen, rapportage en verantwoording binnen een academische onderwijsomgeving.
  • Je hebt affiniteit met een jonge uitdagende doelgroep (18-21 jaar)
  • Je beschikt over excellente beheersing van de Engelse en Nederlandse taal.

Arbeidsvoorwaarden

We zijn een kennisinstituut en kenmerken ons door een persoonlijke, informele sfeer en een professionele werkwijze. Resultaatgericht werken en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling gaan hand in hand. Je krijgt de ruimte om op je eigen wijze bij te dragen aan onze doelstellingen. Werken bij Nyenrode betekent werken op een bosrijk 13e-eeuws landgoed met kasteel in Breukelen of aan de Keizersgracht, in het historische centrum van Amsterdam!

  • We bieden je voor deze functie een salaris tussen € 4.587,- en € 5.895,- bruto, afhankelijk van je ervaring bij een ft dienstverband (schaal 12)
  • 30 vrije dagen en de mogelijkheid met vijf dagen uit te breiden
  • Vaste eindejaarsuitkering van 5,1%
  • Flexibele eindejaarsuitkering tot max. 4,5%
  • Thuiswerkvergoeding, Internetvergoeding, Reiskostenvergoeding woon-werk
  • Mogelijkheid voor het volgen van opleidingen aan Nyenrode, deelname aan lunchsessies
  • Hybride werken, zowel thuis als op kantoor én een thuiswerkplek budget via Coolblue van € 850,-

Werkgever

Nyenrode Business Universiteit

Nyenrode is een kleinschalige particuliere universiteit, in 1946 opgericht door en voor het bedrijfsleven, met een internationale oriëntatie. We bieden degree en executive education opleidingen aan en doen onderzoek in uiteenlopende richtingen. De komende jaren ligt onze strategische focus op het realiseren van maatschappelijke impact, het vormgeven van transformatief onderwijs en het verder versterken van ons academisch fundament. Onze purpose ‘Serving society by shaping responsible leaders’ vormt hiervoor de basis.

Een centrale rol in alles wat we doen spelen onze kernwaarden Leadership, Entrepreneurship en Stewardship. Herken jij je in deze kernwaarden?

Afdeling

Het Bachelor of Science in Business Administration programma is in 2016 opgericht en staat op de drempel van grote nieuwe ontwikkelingen zoals groeiende studentenaantallen, verdere internationalisatie en het toewerken naar komende accreditaties. Sinds twee jaar wordt de opleiding ook op locatie Amsterdam georganiseerd. Het is een drie jarige bachelor opleiding die studenten voorbereid op een academische master of op werken in het bedrijfsleven.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Management
  • Economie
  • 32—40 uur per week
  • €4587—€5895 per maand
  • Universitair
  • SP NY 220817

Werkgever

Nyenrode Business Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Straatweg 25, 3621 BG, Breukelen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you