(Junior) universitair docent / dierenarts Veterinaire volksgezondheid (0,4 - 1,0 fte)

(Junior) universitair docent / dierenarts Veterinaire volksgezondheid (0,4 - 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
30 sep 14 okt Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 14 okt 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij een dierenarts die ook enthousiast wordt van lesgeven? Bekijk de vacature!

Functieomschrijving

Binnen de afdeling IRAS (Institute for Risk Assessment Sciences) bij het onderdeel Veterinary Public Health is plek voor één of meerdere dierenartsen die enthousiast worden van onderwijs en werken met studenten.

Het takenpakket bestaat uit het geven en ontwikkelen van onderwijs op het gebied van zoönosen, voedselveiligheid, kwaliteit van dierlijke producten en veterinair toezicht. Dit zowel voor de bachelor als de master fase van de opleiding diergeneeskunde. Bij aanvang van de werkzaamheden is er ruimte om je vakinhoudelijk en didactisch verder te bekwamen en vervolgens de academische Basiskwalificatie Onderwijs (BKO) te kunnen behalen.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Wij zoeken een dierenarts met belangstelling voor veterinaire volksgezondheid en One Health, die het leuk vindt om kennis en zo mogelijk praktijkervaring over te brengen aan studenten van de studie diergeneeskunde.

We zoeken een constructieve teamspeler met een kritische houding ten aanzien van de eigen persoonlijke kwaliteiten. De ideale kandidaat heeft verder uitstekende communicatieve vaardigheden, is ambitieus, zelfstandig en in staat om zich in korte tijd in te lezen in de voor het onderwijs relevante onderwerpen.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijk dienstverband (0,4 - 1,0 fte) voor de duur van één jaar met - bij goed functioneren - uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 2.846,- en maximaal € 4.490,- (schaal 10 cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een full-time dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.

Het is mogelijk om deze functie in een deeltijdsverband te vervullen. We onderzoeken graag constructies met dierenartsen die parttime elders willen blijven werken en bijvoorbeeld enkele dagen per week, of een aantal full time weken/maanden per jaar aan de faculteit willen werken.

Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

De faculteit Diergeneeskunde is de enige instelling in Nederland die dierenartsen opleidt. Daarnaast werken onderzoekers samen aan vernieuwend, wetenschappelijk onderzoek rondom de thema's One Health, One Medicine en Veterinary Biomedicine. Bovendien levert de faculteit specialistische klinische zorg in het grootste academische dierenziekenhuis van Europa: het Universitair Diergeneeskundig Centrum Utrecht. Aandacht voor ziekte, gezondheid en welzijn van het dier en zijn omgeving vormt de basis onder de drie pijlers van onze faculteit: onderwijs, onderzoek en diergezondheidszorg. De faculteit telt circa 1.500 studenten en 900 medewerkers.

Specificaties

  • Lector; Universitair docent; Universitair hoofddocent; Hoogleraar
  • 16—40 uur per week
  • €2960—€4760 per maand
  • Universitair
  • 1197554

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Yalelaan 2, 3584 CM, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you