Management/Office Assistent

Management/Office Assistent

Geplaatst Deadline Locatie
2 dec 9 dec Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 9 dec 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Wil jij een steentje bijdragen aan het onderzoek en onderwijs van de faculteit Techniek, Bestuur en Management, én werkzaam zijn in een betrokken en hechte afdeling? Dan is dit je kans!

Functieomschrijving

Voor het secretariaat van de sectie Beleidsanalyse, onderdeel van de afdeling Multi-Actor Systems bij de faculteit Techniek, Bestuur en Management zoeken wij per 1 januari 2023 een management assistente.

Werken bij een wetenschappelijke afdeling staat voor afwisseling, dynamiek en werken in een internationaal georiënteerde werkomgeving. Samen met je collega's ben je het eerste (online) aanspreekpunt van de medewerkers binnen de sectie (studenten, gasten, externen etc.). Als aanspreekpunt behandel je telefoongesprekken, e-mails, ontvang je bezoekers, verstrek je - zowel intern als extern - informatie (mondeling en schriftelijk) in het NL en EN en beheer je verschillende agenda’s. Verder verzorg je de secretarieel administratieve verwerking van diverse uiteenlopende zaken (bijv. personeelszaken, financiën), regel je zelfstandig taken uit en toon je initiatief bij werkzaamheden die op je pad komen. Hiernaast bied je ondersteuning bij belangrijke evenementen en activiteiten van de groep. Tot slot ben je altijd een vriendelijk, representatief, en professioneel aanspreekpunt voor medewerkers, studenten, (gast)onderzoekers en bezoekers.

Je werkt nauw samen met de andere secretaresses binnen de sectie. Binnen de afdeling zijn acht secretaresses werkzaam, die samen een leuk team vormen en erg behulpzaam zijn. Bij afwezigheid nemen jullie elkaars taken waar. Er is veel samenwerking en overleg met de andere secretaresses.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Je beschikt over een afgeronde MBO(+) opleiding en ervaring als management assistente. Je beheerst software (Microsoft Office en Outlook). Bij voorkeur ben je ervaren in specifieke TUD Delft software (MyHR/AFAS, TalentLink, Basware). Alle werkprocessen zijn gedigitaliseerd, dus daar moet je absoluut vaardig in zijn.

Je bent vriendelijk, representatief en servicegericht. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels), bent probleemoplossend ingesteld, kunt goed tegen drukte en verliest daarbij je prioriteiten niet uit het oog. Verder ben je enthousiast, leergierig en vind je het leuk om in een team te werken; maar zelfstandig werken is ook geen probleem. Je hebt een flexibele instelling en kunt snel schakelen als de werkzaamheden dat van je vragen.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

De functie heeft een omvang van 24 tot 32 uur per week (0,6 - 0,8 fte). Het gaat in eerste instantie om een tijdelijk contract van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren. Het salaris is afhankelijk van kennis, leefijd en ervaring gebaseerd op UFO schaal 7 (€2471 - €3336 bruto p/m op basis van fulltime aanstelling).

  • Een salaris volgens de CAO van de Nederlandse Universiteiten, plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
  • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
  • Korting bij zorgverzekeraars.
  • Flexibele werktijden zijn bespreekbaar (TU-beleid is minimaal 60% op de campus en maximaal 40% elders).
  • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
  • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
  • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Faculteit Techniek, Bestuur & Management

Met haar uitstekende onderwijs en onderzoek op het raakvlak van techniek, maatschappij en bestuur levert de faculteit TBM een belangrijke bijdrage aan het oplossen van complexe technisch-maatschappelijke vraagstukken, zoals de energie-transitie, mobiliteit, digitalisering, waterbeheer en (cyber)security.
Daarbij combineren we inzichten uit de technische wetenschappen, de sociale en de geesteswetenschappen. We zijn ontwerpgericht, internationaal georiënteerd en beschikken over een uitgebreid netwerk met kennisinstellingen, bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden.

Klik hier om naar de website van faculteit Techniek, Bestuur en Management te gaan.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 24—32 uur per week
  • €2471—€3336 per maand
  • MBO+
  • TUD03044

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you