Dierverzorger - NIOO-KNAW - Wageningen

Dierverzorger - NIOO-KNAW - Wageningen

Geplaatst Deadline Locatie
2 dec 12 dec Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 12 dec 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Wil jij graag een bijdrage leveren aan experimenteel en genetisch onderzoek aan vogels? Ter ondersteuning hiervan zoekt de afdeling Dierecologie van het NIOO-KNAW in Wageningen een enthousiaste dierverzorger.

Functieomschrijving

Voor de ondersteuning van experimenteel en genetisch onderzoek aan vogels zoekt de afdeling Dierecologie van het NIOO-KNAW in Wageningen een enthousiaste dierverzorger. Taken zijn het verzorgen van vogels, zowel zangvogels, zoals koolmezen en huismussen, als watervogels, zoals ganzen. Verder is de dierverzorger verantwoordelijk voor het bewaken van het welzijn van de dieren en het registreren van de handelingen aan de dieren in de database van de afdeling.

Specificaties

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

Functie-eisen

Je hebt een opleiding tot (proefdier)verzorger op MBO-niveau afgerond en bent bij voorkeur in het bezit van artikel 13f Wod (voorheen artikel 12). Ook beschik je over een rijbewijs B.

Daarnaast heb je ervaring als dierverzorger, bij voorkeur van vogels. Je voelt je verantwoordelijk voor en betrokken bij je werk en houdt van aanpakken. Zelfstandig werken gaat je goed af. Het is essentieel dat je de bereidheid hebt om flexibele werktijden te werken in het broedseizoen. Communiceren in de Engelse taal is geen probleem voor jou.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Een aantrekkelijke functie in een gedreven en enthousiaste afdeling. Je werkt op twee reguliere dagen in de week gedurende 4,5 uur per dag en één keer in de drie weken een weekenddienst. In totaal gemiddeld 12 uur per week (0,32 FTE). Het betreft een contract voor bepaalde tijd van een periode van 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. Feestdagen worden in onderling overleg ingevuld.

Werkgever

NIOO-KNAW

Het Nederlands Instituut voor Ecologie (NIOO-KNAW) in Wageningen is een top onderzoeksinstituut van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW). Het NIOO-KNAW verricht en stimuleert toonaangevend ecologisch onderzoek op het gebied van biodiversiteit, klimaatverandering en het duurzaam gebruik van land en water.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Natuurwetenschappen
  • max. 12 uur per week
  • €2402—€3026 per maand
  • MBO
  • 1264

Werkgever

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg 10, 6708PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you