Junior Projectleider Onderhoud en Beheer (0,8-1,0 fte)

Junior Projectleider Onderhoud en Beheer (0,8-1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
3 dec 16 jan Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 16 jan 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Houd jij van afwisseling in je werk en wil je je daarnaast blijven ontwikkelen en door kunnen groeien? Dan hebben wij de juiste baan voor jou. Solliciteer snel!

Functieomschrijving

De Universiteit Utrecht zoekt een ambitieuze Junior Projectleider Onderhoud en Beheer. Je gaat aan de slag met het uitdagende project ‘Flexibel Toegang Systeem (FTS)’, in onze gebouwen. Bij ons werken betekent een goede werk-privébalans, doorgroeimogelijkheden én aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Wat ga je doen?
Als projectleider bij de afdeling Onderhoud en Beheer, is er veel afwisseling in je werk. Jij werkt aan het project Flexibel Toegang Systeem (FTS) in onze gebouwen. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren, inkopen, coördineren en laten uitvoeren van dit project. Dit betekent het ombouwen van toegangslezers en het wisselen van mechanische cilinders voor offline elektronische sloten. Daarnaast is er de uitgifte en autorisatie van toegangspassen (campuskaart) en sjablonen.  Je werkt veel samen met collega’s binnen de universiteit.

De functie in het kort:
  • Je regelt de projectmatige voorbereiding, afstemming, uitvoering en communicatie van de werkzaamheden. Je bent scherp op geld, risicobeheersing, organisatie, tijd, informatie en kwaliteit (GROTIK). Ook verzorg je de administratie van uitgevoerde werkzaamheden.
  • Je zorgt voor goede samenwerking. Je informeert de betrokken faculteiten en diensten over het project en de voortgang daarvan. Je stemt af binnen het projectteam waar je deel van uitmaakt en zorgt ervoor dat techniek en beheer op elkaar aansluiten.

Het FTS-project heeft een verwachte doorlooptijd van twee jaar. Daarna kun je doorstromen naar andere uitdagende nieuwe projecten of bijvoorbeeld planmatig onderhoud projecten. Er zijn veel ontwikkelingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden!

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Wat breng je mee?
  • Je hebt een hbo werk- en denkniveau en minstens 2 jaar relevante werkervaring.
  • Je hebt een technische achtergrond of affiniteit met techniek. Heb je ervaring met elektronisch sluitwerk? Dat is een pre.
  • Je kunt goed organiseren, bent servicegericht en gaat voor het resultaat. Je hebt oog voor de behoeften van de gebruikers.
  • Je bent een teamspeler die van aanpakken houdt.
  • Je beweegt je soepel in een grote organisatie en je kunt snel anticiperen op veranderingen.
  • Je communiceert makkelijk en helder, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed. Je beheerst de Engelse taal op een redelijk niveau.
  • Je bent in het bezit van een geldig VCA-VOL-certificaat of je bent bereid dit te behalen.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijk dienstverband (0,8-1,0 fte) voor de duur van één jaar (met een proeftijd van twee maanden) met – bij goed functioneren - uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - € 2.818- en maximaal € 4.257,- (schaal 8/9 cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand, bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.

Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

De Universitaire Bestuursdienst werkt aan de geïntegreerde ondersteuning van het bestuur van de Universiteit Utrecht. Acht directies ondersteunen het College van Bestuur bij het opstellen en uitvoeren van de jaarlijkse bestuursagenda en het vierjaarlijkse strategisch plan en bij het verlenen van diensten.

Het Facilitair Service Centrum (FSC) is één van de directies van de Universitaire Bestuursdienst. Het FSC biedt een breed scala aan producten en ondersteunende diensten aan de universitaire faculteiten en diensten, aan medewerkers, studenten en externe huurders. Er zijn ongeveer 500 interne en externe medewerkers. Het FSC hecht grote waarde aan duurzaamheid in haar dienstverlening en in de eigen bedrijfsvoering. Binnen het FSC is de afdeling Onderhoud & Beheer verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van de gebouwen en terreinen en voor gebouwgebonden aanpassingen. Onderhoud & Beheer bestaat uit Technisch Beheer, Beleid, Vastgoedinformatie, vier regionale afdelingen voor het technisch onderhoud aan gebouwen en een afdeling voor het technisch onderhoud aan terreinen. Circa 100 medewerkers houden zich hiermee bezig. Er is een sterke samenwerking met de directie Vastgoed & Campus. Bekijk voor een impressie van het FSC What makes Paul tic?

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Techniek
  • 32—40 uur per week
  • €2818—€4257 per maand
  • HBO
  • 1201167

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 8, 3584 CS, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you