Coördinator bedrijfsvoering (tijdelijk) departement Sociale Geografie en Planologie (0,8 fte – 1,0 fte)

Coördinator bedrijfsvoering (tijdelijk) departement Sociale Geografie en Planologie (0,8 fte – 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
20 dec 8 feb Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 8 feb 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Heb jij aantoonbare kennis van en ervaring met het beheer van financiële processen? Lees het verder en reageer!

Functieomschrijving

Krijg jij er energie van om zaken goed te regelen voor onze medewerkers? Vind jij het een uitdaging om de brug te vormen tussen de wetenschappelijke praktijk en goed werkgeverschap? En beschik je daarnaast over engelengeduld? Lees dan vooral verder.


Wij zijn voor ons departement Sociale Geografie en Planologie op zoek naar een vervanger voor één van onze Coördinatoren Bedrijfsvoering.  We zoeken iemand die bij voorkeur al ervaring heeft met de ondersteuning van HR processen binnen de UU of een andere universiteit. Bijvoorbeeld omdat je nu een vergelijkbare functie hebt. Maar misschien ben je nu in een andere functie belast bent met HR -taken en zou je die kennis graag inzetten als Coördinator Bedrijfsvoering. Belangrijk is in ieder geval dat je je thuis voelt in een ondersteunende functie dicht op de wetenschappelijke praktijk. Ook vind je het leuk om mee te denken over de inrichting en procesverbetering van de departementale bedrijfsvoering.

Als Coördinator Bedrijfsvoering met als belangrijkste aandachtsgebieden HR en facilitaire zaken ben je een professional die verbindend optreedt. Je werkt graag samen met allerlei soorten mensen en bent voor iedereen een deskundige en prettige  gesprekspartner.

 

Taken

  • Je bent rechterhand van de departementsmanager in personele en facilitaire zaken.
  • Je verzorgt de HR processen binnen het departement en werkt daarin nauw samen met de facultaire HR-afdeling.
  • Je verricht ondersteunende taken en handelt zelfstandig de eenvoudige procedures af.
  • Je houdt je jezelf op de hoogte van de ontwikkelingen van relevante interne en externe beleidskaders en regelgeving,
  • Je signaleert knelpunten en doet proactief suggesties voor verbetering en optimalisering van de bedrijfsprocessen en het creëren van een cultuur van effectieve samenwerking en heldere communicatie.
  • Je bent op de jou aangewezen taakgebieden aanspreekpunt voor collega’s binnen het departement en de faculteit en stemt daarover indien nodig af met de departementsmanager.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

We gaan graag met je in gesprek als je het volgende meebrengt:

  • HBO-werk en denkniveau door opleiding of ervaring verkregen;
  • Aantoonbare kennis van en ervaring met het beheer van HR processen;
  • Affiniteit met de drijfveren van wetenschappers;
  • Ervaring met diverse pakketten van kantoor automatisering en specifieke bedrijfsvoeringsystemen;
  • Zorgvuldigheid, oog voor detail en de vaardigheid dit te combineren met een dienstverlenende werkhouding;
  • Een prettige persoonlijkheid die graag samenwerkt;
  • Aantoonbaar sterk in woord en geschrift, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Arbeidsvoorwaarden

Wij zijn heel blij als je het komend jaar ons CB-team komt versterken. Enerzijds om op termijn onze vaste collega te vervangen en anderzijds om op korte termijn te helpen een aantal zaken binnen de afdeling goed op te zetten. Het betreft een dienstverband van 0,8 – 1,0 fte voor de duur van een jaar. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt minimaal € 3.096,- - en maximaal € 4.257 – bruto per maand bij een fulltime dienstverband; de functie is ingedeeld in het profiel Coördinator Bedrijfsvoering 4, schaal 9 CAO Nederlandse Universiteiten.

Indien je al een dienstverband bij de UU hebt, is inzet via detachering mogelijk.

 

Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability. 

De faculteit Geowetenschappen van de Universiteit Utrecht onderzoekt de aarde: van de aardkern en het aardoppervlak tot en met het menselijk (ruimte)gebruik op de aarde. Altijd met een focus op duurzaamheid en innovatie. Met 3.400 studenten (BSc en MSc) en 720 medewerkers is de faculteit een sterke en uitdagende organisatie. De faculteit Geowetenschappen is georganiseerd in vier departementen: Aardwetenschappen, Sociale Geografie & Planologie, Fysische Geografie en het departement Sustainable Development. De Faculteit Geowetenschappen heeft de ambitie om wereldwijd leidend te zijn in onderzoek op het gebied van het systeem aarde, samenleving en duurzaamheid op alle schaalniveaus, van lokaal tot mondiaal. We staan ook voor kwalitatief hoogwaardig onderwijs in een inspirerende onderwijsomgeving. Onze faculteit is een actieve gesprekspartner in het maatschappelijk debat. Duurzaamheid en de sociale transities om duurzaamheid te verhogen vormen één van de grootste uitdagingen van de toekomst. 

Het departement Sociale Geografie en Planologie (SGPL) bestaat uit breed georiënteerde, interdisciplinair bekwame en maatschappelijk betrokken wetenschappers, die de sociale consequenties van ruimtelijke processen, ontwikkelingen en ongelijkheden bestuderen. Het doen van hoogwaardig wetenschappelijk en sociaal relevant onderzoek en het geven van inspirerend en bevlogen onderwijs zijn onze centrale ambities. Het departement Sociale Geografie en Planologie richt zich binnen haar onderzoeksprogramma ‘Urban Futures: Transitions Towards Economic and Social Sustainability for Cities’ o.a. op de economische lange-termijn-ontwikkeling van steden, de oorzaken van en de wijze waarop omgegaan kan worden met sociale ongelijkheid, de effecten van migratiestromen op de landen van herkomst en de samenlevingen waarin men arriveert, de effecten van mobiliteit op het welbevinden en de wijze waarop de transitie naar een duurzame stad en infrastructuur bereikt kan worden. Het onderzoeksprogramma is de basis voor de tweejarige onderzoeksmasters Human Geography en Geographical Information Management and Applications (GIMA) en de eenjarige professionele masters Spatial Planning, Human Geography en International Development Studies. Daarnaast verzorgt het departement een groot en hooggewaardeerd bachelorprogramma Soicale Geografie en Planologie. Uniek voor het departement zijn een leerstoelgroep (Geography Education) die zich richt op de ontwikkeling van het onderwijs in de geografie.

Specificaties

  • Financiën; Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Economie
  • 28—40 uur per week
  • €3098—€4257 per maand
  • HBO
  • 1202308

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Princetonlaan 8a, 3584 CB, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you