Medewerker Tentamenorganisatie

Medewerker Tentamenorganisatie

Geplaatst Deadline Locatie
31 jan 19 feb Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 19 feb 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Voor de Faculteit Economie en Bedrijfskunde (EB) zijn wij op zoek naar versterking voor het team tentamenorganisatie voor 32 uur per week.. De tentamenorganisatie is onderdeel van het Education Service Center (ESC) en ondersteunt de organisatie en afname van fysieke en online (deel)tentamens van alle opleidingen op verschillende locaties in Amsterdam. Wij zoeken iemand die met veel enthousiasme de verantwoordelijkheid voor een goede organisatie van en coördinatie voor, tijdens en na tentamens oppakt en meehelpt met het bouwen en uitbreiden van onze dienstverlening.

Wat ga je doen

Tentamenorganisatie richt zich op het ontzorgen van docenten en zorgt voor een goed en veilig verloop van het tentamenproces. Dit vraagt om een goede planning, goed contact met docenten en scherp toezicht op de uitvoering.

De tentamens vinden iedere vier tot acht weken plaats en worden georganiseerd voor groepen van vijf tot 1.500 studenten. Door de snelle digitalisering in de afgelopen twee jaar, zijn de processen volop in ontwikkeling, wat een dynamische en uitdagende werkomgeving biedt.

Als tentamenorganisator heb je een organisatorische rol tijdens de tentamenweken. Je zorgt voor voldoende surveillanten, instrueert en begeleid hen tijdens de tentamens, staat stevig in je schoenen' en hebt natuurlijk overwicht. Op cruciale momenten ben je in staat om besluiten te nemen, waarbij je de rust bewaart en oplossingsgericht te werk gaat. Daarnaast ontzorg je docenten door voorbereidende werkzaamheden te verrichten en ben je verantwoordelijk voor de planning van de mensen en materialen voor tijdens de fysieke tentamens. Je werkt in een team met meerdere collega's, waarin je als organisator in overleg de werkzaamheden tijdens tentamens verdeelt.

Deze functie heeft een cruciale rol bij het voorbereiden, afnemen en de nazorg van de tentamens. Tentamens zijn evenementen van vijftien tot wel 1.500 studenten met een grootschalig en internationaal karakter.

Om succesvol te zijn in deze functie en het organiseren van de tentamens van voorbereiding tot afname en evaluatie. Vind jij het leuk om:
  • Nauw met roostering en centrale tentamenlogistiek samen te werken;
  • samen met je collega's tentamenafnames te begeleiden, surveillanten aan te sturen en bij te staan bij eventuele vragen;
  • te opereren in een hectische omgeving en samen te werken met diverse teams met groot gevoel voor verantwoordelijkheid en een sterke teamspirit;
  • extra in te zetten op een goede informatievoorziening en organisatie t.b.v. studenten;
  • tentamens te organiseren voor studenten met een functiebeperking;
  • uitzoekwerk te doen voor het opstellen van rapportages;
  • in te zetten op een volledig en sluitend (digitaal) tentamenarchief;
  • een actieve bijdrage te leveren aan het verbeteren van het proces van de tentamenorganisatie;
  • indien nodig andere collega's van de tentamenorganisatie en het onderwijsbureau te helpen en ondersteunen met hun werkzaamheden.
Hiervoor werk je direct samen met je teamgenoten en zorg je er samen voor dat alle tentamens goed verlopen.

Kan jij je hierin vinden dan nodigen we je uit te reageren.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

Je bent 'één van de gezichten van de tentamenorganisatie' voor docenten en studenten. We waarderen je proactieve houding, zelfstandigheid en initiatief, en geven ruimte aan je creatieve oplossingen en expertise. In deze functie opereer je in overleg met jouw teamleden, stemt werkzaamheden met hen af en schakelt makkelijk met andere betrokken partijen - zoals opleidingen, docenten, examencommissies, ESC-collega's en ondersteunende diensten.
  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding met ervaring op het vakgebied;
  • je beschikt over goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk in Nederlands en Engels.
  • je vindt het fijn een (centraal) aanspreekpunt te zijn; geen vraag is jou te gek en wanneer je het antwoord niet weet ga je er zelfstandig naar op zoek.
  • je herkent tijdig knelpunten in het proces en werkt graag mee aan een passende oplossing.
  • je bent een allrounder met goed ontwikkelde planning skills en digitale vaardigheden, en weet je weg uitstekend te vinden in MS Excel (je bent hierin nauwkeurig);
  • Je bent flexibel, punctueel, secuur, schakelt snel tussen verschillende werkzaamheden, en weet goed het onderscheid te maken tussen 'belangrijk' en 'urgent';
  • Je hebt bij voorkeur ervaring in de (onderwijs)logistiek en bent je er bewust van je eigen rol en de gezamenlijke verantwoordelijk in het team.
  • heb je al ervaring in het werken met SIS, Topdesk of TestVision Online, dan is dat heel mooi meegenomen.
  • je bent in staat om aanwezig te zijn op externe locaties elders in Amsterdam waar toetsen afgenomen worden, ook - indien van toepassing - periodiek in de avond.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een parttime dienstverband. We bieden een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Je standplaats wordt de Roeterseiland Campus in Amsterdam

Het salaris bedraagt, afhankelijk van relevante werkervaring, minimaal € 2.818,- en maximaal € 3.764,- bruto per maand, op basis van 38 uur per week. Op deze functie is het functieprofiel Medewerker Studentenzaken 2, salarisschaal 8 van toepassing. Inschaling geschiedt op basis van opleiding en/of ervaring. Dit is exclusief 8% vakantie- en 8.3% eindejaarsuitkering. De Cao Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

Daarnaast biedt de UvA uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden en stimuleert zij medewerkers om zich blijvend te professionaliseren.

Wat bieden we je verder?
  • Om te beginnen een leuke werkplek met gedreven en enthousiaste collega's;
  • 232 vakantie-uren per jaar (op basis van 38 uur per week) & twee extra vakantiedagen tussen Kerst en de jaarwisseling;
  • pensioenopbouw bij het ABP;
  • de flexibiliteit om werk en privé te combineren, met de mogelijkheid tot thuiswerken;
  • gratis en onbeperkt toegang tot het trainingsaanbod van GoodHabitz;
  • een internationale werkomgeving.

Werkgever

Faculteit Economie & Bedrijfskunde

De Universiteit van Amsterdam is de grootste universiteit van Nederland, met het breedste opleidingsaanbod. Een intellectueel knooppunt met 42.000 studenten, 6.000 medewerkers en 3.000 promovendi. Verbonden door een cultuur van nieuwsgierigheid. Meer lezen.

UvA Economie en Bedrijfskunde (EB) biedt onderwijs en onderzoek rondom uiteenlopende vakgebieden, zoals economie, data science, bedrijfskunde, business analytics, accountancy, control, econometrie, finance en entrepreneurship. Dit is georganiseerd in twee Schools: de Amsterdam Business School (ABS) en de Amsterdam School of Economics (ASE). Aan UvA Economie en Bedrijfskunde studeren ruim 8.000 studenten en werken circa 500 medewerkers.

Nieuwsgierig naar onze organisatie en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een ruime vakantieregeling en ontwikkelmogelijkheden? Hier lees je meer over werken bij de Universiteit van Amsterdam.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Economie
  • max. 32 uur per week
  • €2818—€3764 per maand
  • HBO
  • 11162

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Roetersstraat 11, 1018WB, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you