Medewerker Application & Admission 0,8 -1 FTE

Medewerker Application & Admission 0,8 -1 FTE

Geplaatst Deadline Locatie
2 feb 19 feb Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 19 feb 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Heb je zin om te komen werken binnen de afdeling Studentenzaken? Je komt terecht bij een enthousiaste en betrokken afdeling die houdt van aanpakken en teamverband belangrijk vindt. Binnen de afdeling komen de werkvelden Aanmelding en Toelating, Studieadvies, Examencommissie en Informatievoorziening voor studenten samen. De perfecte plek om je eigen kennis verder op te bouwen, je competenties te ontwikkelen en waarbij je ruime ervaring op het gebied van studententoelating en diplomawaardering zult opdoen. Klinkt interessant? Lees dan snel verder.

Functieomschrijving

Als Medewerker Aanmelding en Toelating behandel je toelatingsverzoeken voor opleidingen en studieonderdelen van Erasmus School of Economics. Jij controleert de dossiers op volledigheid en neemt de beslissing over de toelaatbaarheid. Om tot dit besluit te komen, combineer je veel facetten met elkaar; wat is de motivatie van de aanmelder, uit welk land komt het diploma, welk cijfersysteem wordt daar gehanteerd en hoe verhoudt zich dit tot het Nederlandse systeem, wat is de score voor de Engelse taaltoets, hoe past deze kandidaat in de international classroom, enzovoorts. Iedere aanmelding is een kleine puzzel die uitvloeit in een toelating of afwijzing. Je communiceert je besluit met de aanmelder en natuurlijk zorg je ervoor dat het dossier netjes is bijgewerkt. Vragen van onze aanmelders beantwoord je graag en klantgericht. Je communiceert hierbij afwisselend in het Nederlands en Engels. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de processen efficiënt georganiseerd zijn en haakt de juiste personen aan om dit voor elkaar te krijgen. Je werkt nauw met je collega’s samen en communiceert veel met elkaar. Je kunt uitstekend overzicht houden, zodat de verschillende processen probleemloos naast elkaar doorlopen.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding, werkervaring binnen het hoger onderwijs is een pré.
  • Je hebt werkervaring op het gebied van dossierverwerking.
  • Je bent een actieve, initiatiefrijke teamplayer die verbinding en communicatie en contact belangrijk vindt.
  • Je bent zeer goed bestand tegen piekbelasting, een lange to-do lijst en je kunt gemakkelijk schakelen tussen werkzaamheden.
  • Je bent zelf-startend en kunt uitstekend overzicht houden en plannen.
  • Je beschikt over zeer goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden (beide minimaal C1, zowel in het Nederlands als Engels).

Arbeidsvoorwaarden

Een afwisselende baan in een enthousiast team, met uitstekende arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU).

De functie heeft als standplaats Campus Woudestein - Rotterdam, bij Erasmus School of Economics (ESE). Het betreft een jaarcontract, met uitzicht op een vast contract bij goed functioneren. De functie heeft een omvang van 0,8 – 1 fte. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime dienstverband tussen € 2.818,- en € 3.764,- bruto per maand (Schaal 8), conform de CAO-NU. Daarnaast bieden we je onder andere 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een zeer ruime verlofregeling. Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden we gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof, volledig betaald aanvullend geboorteverlof voor partners en een persoonlijk carrièrebudget. Ook kan je als medewerker gebruikmaken van EUR-faciliteiten zoals de Universiteitsbibliotheek en krijg je korting op een abonnement bij het Erasmus sportcentrum.

Zie voor meer informatie https://www.eur.nl/werken-bij/onze-werkgeversvisie/arbeidsvoorwaarden     

Erasmus Universiteit Rotterdam wil een rechtvaardige en inclusieve gemeenschap zijn. Wij koesteren een open cultuur waarin iedereen wordt ondersteund om het volledige potentieel tot zijn recht te laten komen. Wij beschouwen inclusiviteit van talent als de basis van onze successen en de diversiteit van perspectieven en personen als een uiterst waardevol resultaat hiervan. EUR biedt gelijke kansen aan alle medewerkers en sollicitanten, ongeacht genderidentiteit of -uiting, seksuele gerichtheid, religie, etniciteit, leeftijd, neurodiversiteit, arbeidsbeperking, burgerschap of ander aspect dat hen uniek maakt. We hopen je in onze gemeenschap te mogen ontmoeten.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken in nauwe samenwerking met interne en externe partijen aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact’. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en dankzij de hoge kwaliteit van onderwijs kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. De Erasmian values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar voor de buitenwereld: ondernemend, maatschappelijk betrokken, wereldburger, ruimdenkend en verbindend. www.eur.nl

Afdeling

Erasmus School of Economics (ESE)

Erasmus School of Economics (ESE) behoort tot een van de grootste faculteiten van Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) met meer dan 7000 studenten en 340 fte personeel. De geschiedenis grijpt terug tot 1913, het jaar waarin het particulier initiatief tot oprichting van de Nederlandsche Handels-Hoogeschool op brede steun mocht rekenen van het Rotterdamse bedrijfsleven. Een voortdurende focus op kwaliteit van onderzoek en opleidingen heeft geleid tot een toonaangevende faculteit die meedraait in het mondiale academische speelveld. De faculteit bestaat uit vier verschillende capaciteitsgroepen: bedrijfseconomie, algemene economie, toegepaste economie en econometrie. Hierin zijn de wetenschappers werkzaam die dagelijks topprestaties leveren op het gebied van onderwijs, onderzoek en impact. De capaciteitsgroepen en de decaan van de faculteit worden ondersteund door de afdeling Bedrijfsvoering onder leiding van de directeur bedrijfsvoering, bestaande uit het bestuurssecretariaat, business control, Human Resources Management, IT/IV, support, privacy office en andere facilitaire onderdelen. Meer informatie over de faculteit kun je vinden op: www.eur.nl/ese  

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 32—40 uur per week
  • €2818—€3764 per maand
  • HBO
  • ESE/02022023

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you