Senior projectmedewerker Ouderen

Senior projectmedewerker Ouderen

Geplaatst Deadline Locatie
20 mrt 27 mrt Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 27 mrt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Voor het programma Ouderen zijn we per direct op zoek naar een senior projectmedewerker. Wil jij net als ons bijdragen aan de kwaliteit van leven van kwetsbare ouderen en hun omgeving? Kom dan ons team met gedreven praktijkgerichte onderzoekers en ontwikkelaars versterken!

Functieomschrijving

Hoeveel impact wil jij maken?

Werken bij het Trimbos-Instituut betekent impactvol werk doen met meerwaarde voor de maatschappij. Zo willen we met het programma Ouderen bijdragen aan de mentale gezondheid en kwaliteit van leven van ouderen. Dit doen we door ouderen, mantelzorgers en professionals te ondersteunen met: Het doen van onderzoek en monitoring. Het ontwikkelen, evalueren en implementeren van passende interventies. Het ontwikkelen en aanbieden van scholing en training en het bieden van onderbouwde beleidsadviezen.

Ter aanvulling in het team zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe collega die breed inzetbaar is op verschillende projecten rond de thema’s mentale gezondheid, langdurige ouderenzorg, psychiatrische problematiek en dementie. De aanstelling is in eerste instantie voor een jaar met eventuele verlenging en/of uitzicht op een vaste aanstelling.

Waar kom je te werken?

De cultuur binnen Trimbos wordt ervaren als professioneel, informeel, open en warm. Medewerkers ervaren vrijheid en regelruimte. Ideeën en eigen inbreng worden zeer gewaardeerd. Zo kan er meegedacht worden over verschillende onderwerpen binnen de organisatie. Het Programma Ouderen richt zich onder andere op monitoring van de kwaliteit van de dementiezorg en de ontwikkeling van evidence-based interventies ten behoeve van ouderen en hun mantelzorgers. Ook verzorgen we trainingen, o.a. in Persoonsgericht Werken. In ons onderzoek richten wij ons op verschillende aspecten van het psychisch functioneren. Variërend van dementie en depressie tot veerkracht. Ook coördineren wij het Nederlands Kenniscentrum Ouderenpsychiatrie. Onze opdrachtgevers zijn organisaties actief binnen het sociaal domein, de wijkverpleging, langdurige zorg, geestelijke gezondheidszorg en landelijk beleid.

Je komt te werken in een enthousiast team met 11 collega’s. Eén ding hebben ze allemaal gemeen: de drive om te zorgen voor blijvende impact.

Dit doe jij als senior projectmedewerker

  • Je gaat verschillende onderzoeks-, implementatie- en of ontwikkelingsprojecten coördineren op het terrein van mentaal welzijn van ouderen.
  • Je gaat zelfstandig onderzoeks-, en implementatie- projecten acquireren.
  • Je draagt zorg voor accuraat projectmanagement, onder andere door te zorgen voor goede projectplanning, accurate bewaking van de projectfinanciën en tijdige en juiste verslaglegging richting opdrachtgevers.
  • Je onderhoudt en bouwt aan je relatienetwerken, zoals partners uit de GGZ, VVT en het sociaal domein, maar ook financiers en beleidsmakers.
  • Je neemt deel aan grote consortia van partners, zowel landelijk als internationaal.
  • Je zorgt voor actieve overdracht van kennis en expertise door onder meer publicaties, lezingen, of beleidsadvies.
  • Je werkt actief mee aan de strategie en visie van het programma.
  • Je begeleidt collega’s en stagiaires in hun ontwikkeling m.b.t. onderzoek- en projectvaardigheden.

Specificaties

Trimbos

Functie-eisen

Aanpakken kun je als geen ander! Je bent proactief, ondernemend, zelfstandig en durft te vragen. Je kunt goed werken onder een wisselende werkdruk en bent gewend snel te schakelen tussen werkzaamheden en onderwerpen.

Je hebt een afgeronde academische opleiding, bij voorkeur psychologie, geneeskunde, gezondheidswetenschappen of sociale wetenschappen. Je bent gepromoveerd en hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring met aantoonbare ervaring met het opzetten, uitvoeren, analyseren, rapporteren en publiceren van kwalitatief en/of kwantitatief onderzoek en met acquisitie. Je bent bekend met de verschillende methoden van data-analyse en hebt goede kennis van R, SPSS of andere relevante analyse software. Daarnaast heb je affiniteit met de doelgroep ouderen en de Nederlandse ouderenzorg. 

Je beschikt over uitstekende sociale-, organisatorische en communicatieve vaardigheden en kan goed samenwerken met veel verschillende mensen. Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: met uitzicht op verlenging en een vaste aanstelling.

Wij bieden jou

Een marktconform salaris tussen de €4.468,- en €5.848,- bruto per maand (afhankelijk van het aantal jaren relevante werkervaring) op basis van 36 uur (FWG-65 per 1 mei 2023). Goede secundaire arbeidsvoorwaarden overeenstemmend met de CAO-GGZ. Een eindejaarsuitkering van 8,33%, ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding en opname in het pensioenfonds PFZW. Je krijgt een laptop, thuiswerkmogelijkheden en faciliteiten voor je thuiswerkplek. Een goede werkbalans vinden we belangrijk, daar bieden we een vitaliteitsprogramma voor. Je krijgt een op maat gemaakt inwerkprogramma met een ‘buddy’. Verder krijg je mogelijkheden om je persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen.

Het Trimbos-instituut staat midden in de maatschappij. Letterlijk, want we zijn gevestigd in een levendige woonwijk vlakbij het mooie centrum van Utrecht. Maar ook figuurlijk: we willen graag een goede afspiegeling van diezelfde maatschappij zijn. We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt bij Trimbos. Hoe meer mensen van elkaar verschillen, hoe leuker het wordt! We willen graag met elkaar werken zonder onderscheid te maken in gender, leeftijd, achtergrond, seksuele voorkeur of persoonlijke overtuigingen. Deze vacature is dan ook gericht aan iedereen die zich erdoor aangetrokken voelt. 

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Management
  • Gedrag en maatschappij; Gezondheid
  • 32—36 uur per week
  • €4468—€5848 per maand
  • Gepromoveerd
  • AT TR 20230320-2

Locatie

Da Costakade 45, 3521 VS, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you