Subsidieadviseur (0.8-1.0 fte) voor het Research Support Office van de School of Business and Economics

Subsidieadviseur (0.8-1.0 fte) voor het Research Support Office van de School of Business and Economics

Geplaatst Deadline Locatie
22 mei 4 jun Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 4 jun 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Zie jij graag goede ideeën omgezet worden naar uitvoerbare projecten? Wil jij ondersteunen bij het zoeken naar en aanvragen van onderzoeksubsidies? Dan is deze functie interessant voor jou!

Functieomschrijving

Onderzoek bij SBE wordt gedreven door maatschappelijke uitdagingen, is nationaal en internationaal georiënteerd en stelt maatschappelijke impact voorop. Onderzoeksactiviteiten bevinden zich op het brede vlak van economie tot business, duurzaamheid, bestuur en beleid. Projecten worden ontwikkeld rond thema’s als duurzame financiering, inzicht in de invloed van gedrag, innovaties in de logistiek, de rol van AI in het onderwijs, circulaire businessmodellen, enz.

 

Als subsidieadviseur speel je een belangrijke rol in het ondersteunen van de academische staf bij het realiseren van hun ambities op vlak van onderzoek. Je voorziet onderzoekers proactief en reactief van subsidie-informatie en ondersteunt en adviseert hen bij het aanvragen van subsidies. Daarbij werk je nauw samen met je enthousiaste collega’s van de Funding Office en maak je deel uit van het 14 personen tellende Research Support Office (RSO). Afgestemd op jouw ambities, zijn er voldoende mogelijkheden tot verdere ontwikkeling.

Wat je gaat doen:

  • Identificeren van (inter)nationale subsidiemogelijkheden, zowel op eigen initiatief als op verzoek van een onderzoeker.
  • Bespreken van subsidiekansen met onderzoekers en adviseren over de match van het idee met de subsidie en over de randvoorwaarden.
  • Onderzoekers ondersteunen in het gehele aanvraagtraject: van administratie tot inhoud;
  • Interne procedures bewaken en opvolgen.
  • Voor SBE relevante subsidie-informatie verzamelen en verspreiden.
  • Opstellen van een maandelijkse subsidie-nieuwsbrief.
  • Verzorgen van training- en infosessies, binnen SBE en/of universiteit-breed.
  • Contacten onderhouden met subsidieverstrekkers.

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

  • Academisch werk- en denkniveau, liefst met een Master-diploma.
  • Affiniteit met de academische sector en bij voorkeur enkele jaren relevante werkervaring in complexe organisaties.
  • Communicatief vaardig in het Nederlands en het Engels.
  • Kennis van de Nederlandse en Europese subsidiewereld is een pré.
  • Je bent ondernemend, georganiseerd, proactief en resultaat-georiënteerd. Je kunt onder druk werken en hebt een zelfstandige werkhouding.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een jaarcontract, dat bij goed functioneren wordt omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd.

  • De positie is ingeschaald in UFO-profiel ‘Medewerker Kennisvalorisatie’ niveau 4 of 3. Afhankelijk van kennis en ervaring, wordt het salaris gebaseerd op schaal 10 of 11 cao-NU (tussen € 2.960 en € 5.439 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband);
  • In aanvulling op het maandsalaris zijn een 8,0% vakantie-uitkering en een 8,3% eindejaarsuitkering van toepassing conform CAO Nederlandse Universiteiten;
  • Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden biedt de UM ook een mooi pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan: 232 vakantie-uren per jaar bij een fulltime dienstverband, een goede pensioenregeling, ouderschapsverlof en CAO à la carte.

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie raadpleeg de website http://www.maastrichtuniversity.nl > Over de UM > Werken bij de UM.

Werkgever

Universiteit Maastricht

De Universiteit Maastricht (UM) staat bekend om haar unieke innovatieve en probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment bijna 22.000 studenten en circa 5.000 medewerkers. Ten gevolge van het sterk internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM heeft zes faculteiten: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Science and Engineering, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience. Voor meer informatie, zie ook: http://www.maastrichtuniversity.nl

Afdeling

School of Business and Economics (SBE)

SBE is een van de jongste economische faculteiten in Nederland met een onderscheidend profile en een Triple Crown accreditatie. SBE verzorgt onderwijs van hoge kwaliteit en voert excellent onderzoek uit vanuit internationaal perspectief. De faculteit gelooft in het creëren van nauwe samenwerking met academische partners en maatschappelijke stakeholders, haar studenten en alumni, met het bedrijfsleven en met organisaties in de Limburgse Euregio, Nederland, Europa en de rest van de wereld. Meer informatie is beschikbaar op www.maastrichtuniversity.nl/sbe.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Economie
  • 31.9—38 uur per week
  • €2960—€5439 per maand
  • HBO+
  • AT 2023.238

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Tongersestraat 53, 6211 LM, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you