Docenten departement Medische en Klinische Psychologie

Docenten departement Medische en Klinische Psychologie

Geplaatst Deadline Locatie
25 mei 15 jun Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 15 jun 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Tilburg School of Social and Behavioral Sciences van Tilburg University is op zoek naar Docenten departement Medische en Klinische Psychologie (0.6 – 0.8 fte) voor het Departement Medische en Klinische Psychologie voor het collegejaar 2023-2024.

Functieomschrijving

Deze functie zal worden ingebed in het departement Medische en Klinische Psychologie (MKP) van de Tilburg School of Social and Behavioral Sciences (TSB) van Tilburg University. Van de kandidaat wordt verwacht dat deze onderwijstaken zal verzorgen in de Bachelor Psychologie of een van de Masteropleidingen (Klinische Psychologie, Medische Psychologie, Research Master Individual Differences and Assessment) waarin het departement MKP participeert. 

Takenpakket
Uw taken bestaan uit het begeleiden van (master)thesissen en eventueel in het participeren in één of meerdere cursussen.

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

De kandidaat beschikt over een doctoraal/masterdiploma in de medische of klinische psychologie dan wel een aanverwante opleiding en heeft affiniteit met klinisch psychologisch onderzoek. Van de kandidaten wordt een positieve motivatie voor het geven van onderwijs verwacht en een inspirerende opstelling tegenover studenten. Een PhD-degree en ervaring in het geven van universitair onderwijs en goede beoordelingen hiervoor, zijn een pré. Ook het hebben van datasets voor studenten om mee te werken is een pré. Goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden in het Nederlands en Engels zijn een vereiste.

Arbeidsvoorwaarden

Tilburg University kent een goed arbeidsvoorwaardenpakket en streeft naar een goede balans tussen werk en privé. Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn onder andere een studiefaciliteitenregeling en de mogelijkheid arbeidsvoorwaarden deels individueel te bepalen met behulp van een keuzemodel. De cao voor de Nederlandse universiteiten is van toepassing. 

Het salaris bedraagt minimaal €2.960 en maximaal € 5.439 bruto per maand bij een full time dienstverband, gebaseerd op UFO-profiel Docent 4 of 3 en salarisschaal 10 of 11 van de Cao Nederlandse Universiteiten. Tilburg University hanteert een neutrale beloningssystematiek voor inschaling die uitgaat van relevante opleiding en werkervaring. 
Het betreft een aanstelling voor de duur van (minimaal) één jaar.

Tilburg University past beleid voor gelijke beloning toe en bevordert een transparant salaris voor mannen en vrouwen door het toepassen van vastgestelde criteria op basis van de ervaring van de kandidaat.

Werkgever

Tilburg School of Social and Behavioral Sciences

Het onderwijs en onderzoek van de Tilburg School of Social and Behavioral Sciences (TSB) zijn georganiseerd rond de thema’s Gezondheid, Organisatie en de Verhouding staat-burger-maatschappij. Met een inspirerende werkomgeving daagt de faculteit haar medewerkers uit om hun ambities te verwezenlijken. Betrokkenheid en samenwerking zijn daarbij belangrijke uitgangspunten. 

Tilburg School of Social and Behavioral Sciences

Afdeling

Departement Medische en Klinische Psychologie

Het departement bestaat uit een groep hechte, enthousiaste onderzoekers die als drijfveer hebben om de kwaliteit van leven van mensen met psychische en/of somatische klachten verbeteren. 
Ons onderzoek richt zich voornamelijk op welke levensstijlen enerzijds en welke persoonlijkheidskenmerken anderzijds samenhangen met psychische, somatische, of psychosomatische klachten, en via welke psychologische of biologische mechanismen dit verloopt. Ook kijken wij naar hoe we die mechanismen kunnen beïnvloeden om de klachten te kunnen voorkomen (preventie), of deze in frequentie en/of intensiteit terug te dringen (behandeling).
Door onze unieke combinatie van medische en klinische psychologie in één departement kunnen we onze doelstelling (de kwaliteit van leven van mensen met psychische en/of somatische klachten verbeteren) waarmaken en daardoor van grote maatschappelijke waarde zijn. 

Specificaties

  • Lector
  • Gedrag en maatschappij
  • 24—32 uur per week
  • €2960—€5439 per maand
  • Universitair
  • 21621

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you