Event-medewerker

Event-medewerker

Geplaatst Deadline Locatie
30 mei 12 jun Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 12 jun 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij een organisatorisch talent? Heb je een passie voor het organiseren van evenementen? Houd jij ervan de puntjes op de i te zetten voorafgaand aan en tijdens events? Dan ben jij misschien de perfecte kandidaat voor deze functie!

Als event medewerker ben je creatief in het (mede) ontwerpen van aantrekkelijke events en zorg je dat alles tot in de puntjes geregeld is. Je bent onderdeel van het event team wat bestaat uit 2 vaste medewerkers en een leidinggevende, de event coördinator. Heb jij ervaring in het organiseren van events? Ben jij nauwkeurig en houd je ervan om projecten zowel administratief en logistiek te coördineren? Solliciteer dan nu op deze toffe functie en wie weet drinken we binnenkort een gezellig kopje koffie om bovenstaande passie voor events te bespreken.

Wat ga je doen?
  • Meedenken over de aard en vorm van events;
  • Administratief en logistiek voorbereiden van events;
  • Uitvoering en coördinatie tijdens events;
Hier ga je werken als Event Medewerkers in Amsterdam.
Team Events is een klein en gezellig team wat onderdeel is van het Education Service Centre (ESC) met circa 100 medewerkers. Het ESC zorgt voor goed georganiseerd onderwijs van de opleidingen van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde en voor goede service aan studenten. Het ESC is verantwoordelijk voor het werven en matchen van studenten tot en met het uitreiken van de diploma's en ook de alumnirelaties.

Naast onze vertrouwde en gezellige sfeer binnen ons Event team, worden er ook regelmatig borrels en activiteiten georganiseerd door het ESC. Je mag (deels) thuiswerken, maar we hebben ook een vaste teamdag op kantoor. Er heerst een groot verantwoordelijkheidsgevoel, waarin flexibiliteit en vrijheid ook onderdeel van zijn. Moet je een uurtje eerder weg om de hond uit te laten? Zolang we er samen maar voor zorgen dat we ook onze schouders eronder kunnen zetten wanneer dit nodig is.

Wij organiseren grote en kleine evenementen; terugkerende events zijn diploma uitreikingen, introductie dagen en eerste jaars uitreikingen. Daarnaast organiseren we ook eenmalige events zoals grote diners en sociale events voor studenten.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

  • Een afgeronde HBO-opleiding dan wel een afgeronde MBO-opleiding met een aantal jaar ervaring op het vakgebied;
  • Je bent een teamplayer, samen behalen we het gewenste resultaat;
  • Je bent stressbestendig, als het druk wordt behoud jij kalmte;
  • Je bent nauwkeurig en hebt oog voor detail;
  • Je bent assertief, als je ziet dat er iets moet gebeuren wil je het graag oppakken.

Arbeidsvoorwaarden

?

Het betreft een dienstverband in tijdelijke dienst voor een jaar, met een proeftijd van 2 maanden, met uitzicht op vast dienstverband voor 24 uur per week. Op deze functie is het UFO-profiel Medewerker studentenzaken 3 van toepassing. Het salaris bedraagt minimaal €2.471 en maximaal €3.336 bruto per maand (schaal 7) op basis van een fulltime aanstelling. Inschaling geschiedt op basis van opleiding en/of ervaring. De UvA biedt verder een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld en 8.3% eindejaarsuitkering. De Cao Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

Wat bieden we je verder?
Een veelzijdige functie voor 24 uur per week waarbij je onderdeel bent van een enthousiast team in een inspirerende academische en een internationale werkomgeving in het hart van Amsterdam.
  • 232 vakantie-uren per jaar (op basis van 38 uur per week) & altijd vrij tussen Kerst en Oud en Nieuw;
  • pensioenopbouw bij het ABP waar de UvA voor twee derde aan bijdraagt;
  • mobiele telefoon en een laptop;
  • een internet- en een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer;
  • de flexibiliteit om werk en privé te combineren, met de mogelijkheid tot thuiswerken en de mogelijkheid om thuis een werkplek in te richten;
  • gratis en onbeperkt toegang tot het trainingsaanbod van GoodHabitz.
  • een dynamische mensgerichte werkomgeving;
  • een uitdagende rol waarbij je zelfstandig met ambitieuze collega's en studenten werkt;
  • een internationale hoogwaardige werkomgeving waar je geïnspireerd wordt door studenten en wetenschappers.

Werkgever

Faculteit Economie & Bedrijfskunde

UvA Economie en Bedrijfskunde (EB) biedt onderwijs en onderzoek rondom uiteenlopende vakgebieden, zoals economie, data science, bedrijfskunde, business analytics, accountancy, control, econometrie, finance en entrepreneurship. Dit is georganiseerd in twee Schools: de Amsterdam Business School (ABS) en de Amsterdam School of Economics (ASE). Aan UvA Economie en Bedrijfskunde studeren ruim 8.000 studenten en werken circa 500 medewerkers.

Kijk voor meer informatie over Economie en Bedrijfskunde op uva.nl/eb.
Kijk voor meer informatie over de Amsterdam Business School op abs.uva.nl.
Kijk voor meer informatie over de Amsterdam School of Economics op ase.uva.nl.

Nieuwsgierig naar onze organisatie en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een ruime vakantieregeling en ontwikkelmogelijkheden? Hier lees je meer over werken bij de Universiteit van Amsterdam. Meer informatie over de faculteit vind je hier.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Economie
  • max. 24 uur per week
  • €2471—€3336 per maand
  • HBO
  • 11699

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Roetersstraat 11, 1018WB, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you