Informatiespecialist (ICT)

Informatiespecialist (ICT)

Geplaatst Deadline Locatie
30 mei 18 jun Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 18 jun 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Jij houdt van
  • De knelpunten in (het gebruik van) de systemen signaleren, oplossen en verbeteren;
  • Actief meedenken aan het optimaliseren van (het gebruik van) de bestaande systemen;
  • Gebruikers ondersteunen en helpen met al hun vragen.

Daarom is de functie van Informatiespecialist bij de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Amsterdam jou op het lijf geschreven.

Wat ga je doen?
Binnen het Institute of Executive Programmes (EP) werk je, samen met 3 enthousiaste collega's van Functioneel Beheer, de Programma Managers en Programme Assistenten, aan goed ingerichte systemen en het gebruik van data daaruit om de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren.

Dit ga je doen door bestaande systemen te beheren en in te richten volgens de jaarlijkse onderwijscyclus. Denk hierbij aan o.a. het Student Information System (Campus Solutions van Oracle) en datacollectiesysteem UvANose. Je gaat je bezighouden met het signaleren en oplossen van knelpunten in (het gebruik van) de systemen. Bijvoorbeeld door het analyseren van en rapporteren over data afkomstig uit verschillende systemen. Ook stel je verbeteringen voor en implementeer je deze. Daarnaast ben je de eerstelijnsondersteuning en vraagbaak voor gebruikers. Binnen het team waarderen we al je input en proactiviteit, je denkt dus actief mee aan het optimaliseren van (het gebruik) de bestaande systemen. Omdat wij ons team continu willen verbeteren en ontwikkelen is het daarnaast van belang dat je feedback kunt geven en ontvangen.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

  • Je hebt affiniteit met systemen en data, maar je wilt graag leren. Wij ondersteunen je hier dan ook graag in;
  • je krijgt snel eigen verantwoordelijkheden waarbij je je eigen beoordelingsvermogen moet kunnen vertrouwen, zelf oplossingen moet kunnen bedenken en op mensen af moet durven stappen indien nodig;
  • we werken vaak aan meerdere projecten tegelijkertijd. Door het jaar zijn er verschillende onderwijslogistieke voorbereidingen noodzakelijk, en dus is overzicht kunnen houden en op bepaalde momenten onder druk kunnen werken onderdeel van de functie.

Daarnaast heb je:
  • Minimaal een afgeronde hbo diploma;
  • bekwaamheid met Excel, en affiniteit met verschillende softwaresystemen. Je vindt graag je weg hierin.

Arbeidsvoorwaarden

Een functie waarin proactiviteit wordt gewaardeerd en waarin je veel aspecten van de onderwijsondersteuning op een groeiende, internationale faculteit kunt leren kennen.

Het betreft een dienstverband in tijdelijke dienst voor een jaar, met een proeftijd van 2 maanden, met uitzicht op vast dienstverband. Op deze functie is het UFO-profiel Functioneel (informatie) Beheerder niveau 3 van toepassing. Het salaris bedraagt minimaal €2.818 en maximaal €3.764 bruto per maand (schaal 8) op basis van een fulltime aanstelling. Inschaling geschiedt op basis van opleiding en/of ervaring. Doorgroei naar schaal 9 behoort op termijn tot de mogelijkheden. De UvA biedt verder een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld en 8.3% eindejaarsuitkering. De Cao Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

Wat bieden we je verder?
Een veelzijdige functie waarbij je onderdeel bent van een enthousiast team in een inspirerende academische en een internationale werkomgeving in het hart van Amsterdam.

Daarnaast biedt de UvA uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden en stimuleert zij medewerkers om zich blijvend te professionaliseren;
  • 232 vakantie-uren per jaar (op basis van 38 uur per week) & twee extra vakantiedagen tussen Kerst en de jaarwisseling;
  • pensioenopbouw bij het ABP waar de UvA voor twee derde aan bijdraagt;
  • de flexibiliteit om werk en privé te combineren, met de mogelijkheid tot thuiswerken en de mogelijkheid om thuis een werkplek in te richten;
  • gratis en onbeperkt toegang tot het trainingsaanbod van GoodHabitz;
  • een dynamische werkomgeving;
  • een uitdagende rol waarbij je zelfstandig met ambitieuze collega's en studenten werkt;
  • een divers team dat niet kan wachten om met jou samen te werken;
  • een internationale en intelligente werkomgeving waar je geïnspireerd wordt door studenten en wetenschappers.

Werkgever

Faculteit Economie & Bedrijfskunde

De Universiteit van Amsterdam is de grootste universiteit van Nederland, met het breedste opleidingsaanbod. Een intellectueel knooppunt met 39.000 studenten, 6.000 medewerkers en 3.000 promovendi. Verbonden door een cultuur van nieuwsgierigheid. Meer lezen.

De werkzaamheden zullen in beginsel plaatsvinden voor het Institute of Executive Programmes (EP) van de faculteit. Het Institute of Executive Programmes biedt Executive (Master) programmes aan, parttime (beroepsgerichte) opleidingen voor werkenden o.a. in Bedrijfskunde, Marketing, Big Data, Finance en Accountancy. De functionaris rapporteert aan de directeur Executive Programmes en heeft een nauwe samenwerking met het team Functioneel Beheer van Education Service Centre (ESC).

UvA Economie en Bedrijfskunde (EB) biedt onderwijs en onderzoek rondom uiteenlopende vakgebieden, zoals economie, data science, bedrijfskunde, business analytics, accountancy, control, econometrie, finance en entrepreneurship. Dit is georganiseerd in twee Schools: de Amsterdam Business School (ABS) en de Amsterdam School of Economics (ASE). Aan UvA Economie en Bedrijfskunde studeren ruim 8.000 studenten en werken circa 500 medewerkers.

Kijk voor meer informatie over Economie en Bedrijfskunde op uva.nl/eb.
Kijk voor meer informatie over de Amsterdam Business School op abs.uva.nl.
Kijk voor meer informatie over de Amsterdam School of Economics op ase.uva.nl.

Nieuwsgierig naar onze organisatie en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een ruime vakantieregeling en ontwikkelmogelijkheden? Hier lees je meer over werken bij de Universiteit van Amsterdam. Meer informatie over de faculteit vind je hier.

Specificaties

  • IT
  • Economie
  • max. 38 uur per week
  • €2818—€3764 per maand
  • HBO
  • 11678

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Roetersstraat 11, 1018WB, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you