Directeur Bedrijfsvoering Faculteit Health, Medicine and Life Sciences (1,0 fte)

Directeur Bedrijfsvoering Faculteit Health, Medicine and Life Sciences (1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
31 mei 27 jun Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 27 jun 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Maastricht University is op zoek naar een samenwerkingsgerichte en ervaren Directeur Bedrijfsvoering binnen de Faculteit Health, Medicine, and Life Sciences (FHML).

Functieomschrijving

De Faculteit Health, Medicine, and Life Sciences is een dynamische organisatie. Elke dag zijn ruim 2000 medewerkers bezig met het doen van onderzoek, het geven van onderwijs en patiëntenzorg. Om dit alles soepel te laten verlopen zijn we op zoek naar een directeur Bedrijfsvoering. 

Als directeur ben je verantwoordelijk voor een effectieve en efficiënte bedrijfsvoering, inclusief een gezond financieel beheer van de faculteit FHML. Je geeft leiding aan het Faculteitsbureau en de daarbij ondergebrachte afdelingen en facultaire diensten.  De beheerders van de acht onderzoeksinstituten en het onderwijsinstituut binnen FHML worden ook door jou aangestuurd. Hiernaast werk je nauw samen met facultaire controllers en HR-adviseurs en weet je hen te coachen in hun werkzaamheden. Samen met dit team faciliteer je onze onderzoekers en docenten om met hun kennis en kunde te kunnen zorgen voor gezonde levens van individuele mensen én de maatschappij als geheel.

Je bent adviseur van het faculteitsbestuur en in die rol een sparringpartner voor de decaan, vice decaan en de andere bestuursleden. Je adviseert het bestuur bij beleidsontwikkeling en -implementatie, vooral op gebieden die direct tot je takenpakket behoren zoals personeel, ARBO, organisatie, huisvesting, IT en financiën.

Hiernaast draag je in nauwe samenwerking met het academisch ziekenhuis en andere faculteiten/diensten bij aan de ontwikkeling van onze organisatie, bijvoorbeeld door deelname aan faculteit overstijgende werkgroepen.

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

Waar zijn we naar op zoek?

Wij zoeken een enthousiaste en dynamische collega met ruime leidinggevende ervaring in een complexe, professionele omgeving, die in staat is om in een steeds veranderende omgeving te werken. Je zorgt als directeur bedrijfsvoering voor een goede werksfeer, een fijne werkomgeving en heldere communicatielijnen binnen het door jou aan te sturen Faculteitsbureau, waar ongeveer 100 mensen werkzaam zijn.

Je neemt mee:

  • Academisch werk- en denkniveau;
  • Ervaring met bedrijfsvoering in professionele organisaties, bij voorkeur in de kennissector;
  • Kennis van en ervaring met financieel management, begrotingsprocessen, financiële rapportages en controle.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift, in het Nederlands en Engels.

Hiernaast:

  • Ben je flexibel en besluitvaardig, met het oog op resultaat;
  • Sta je open voor open voor vernieuwingen en weet je je omgeving hierin ook de inspireren;
  • Laat je overtuigingskracht zien en verbindend leiderschap.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op vast.

Wat biedt de UM?
Als directeur bedrijfsvoering FHML kom je in dienst bij de meest internationale universiteit van Nederland. Verder bieden wij je:

  • Goede arbeidsvoorwaarden. De functie is ingeschaald in schaal 16/17 conform UFO-profiel directeur Bedrijfsvoering met bijbehorende salarisinschaling op basis van ervaring tussen €6.794 en €9.757 bruto per maand (op basis van een fulltime dienstverband van 38 uur per week). In aanvulling op het maandsalaris zijn een 8,0% vakantie-uitkering en een 8,3% eindejaarsuitkering van toepassing.
  • Een dienstverband voor bepaalde tijd voor 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren.
  • Flexibele werktijden en een goede work-life balance.
  • 232 vakantie-uren per jaar bij een fulltime aanstelling en de mogelijkheid om dit nog iets uit te breiden.
  • Extra feestdagen (zoals carnavalsmaandag en –dinsdag, goede vrijdag en Bevrijdingsdag).
  • ABP-pensioenregeling

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie klik hier.

Werkgever

Waarom werken aan de Universiteit Maastricht?

Aan de Universiteit Maastricht (UM) draait alles om de toekomst. Die van onze studenten omdat we ze een stevige, brede basis geven voor de rest van hun leven. En die van ons allemaal door ons onderzoek naar oplossingen voor vraagstukken in de hele wereld. Met onze zes faculteiten zorgen we voor een veelomvattend aanbod aan onderwijs en onderzoek. 

In ons onderwijs werken we met de methode Probleemgestuurd Onderwijs (PGO). Dit betekent dat onze studenten in kleine groepen zélf op zoek gaan naar oplossingen voor problemen en vraagstukken. Ze discussiëren samen, trekken conclusies, formuleren een antwoord en presenteren dat aan de hele groep. Zo doen ze belangrijke vaardigheden op voor hun hele loopbaan.  

De UM heeft op dit moment meer dan 22.300 studenten en ruim 5.000 medewerkers uit alle windstreken. Dat zorgt voor een inspirerende en bruisende internationale gemeenschap.  

Spreekt deze internationale omgeving waarin de wetenschap centraal staat jou aan? En wil jij hier vanuit een wetenschappelijke of juist staff functie een steentje aan bijdragen? Dan ben jij met jouw unieke bijdrage van harte welkom! Want als jonge Europese Universiteit van Maastricht bieden we perspectief dat we vertalen naar jouw talent. Je bent waardevol voor onze universiteit en de maatschappij en we inspireren je om met trots en plezier samen te groeien.

Voor meer informatie over de UM zie: http://www.maastrichtuniversity.nl

Afdeling

Faculty of Health, Medicine and Life Sciences

In de Faculty of Health, Medicine and Life Sciences (FHML) draait alles om gezond leven. Ons onderzoek en onderwijs is niet alleen gericht op herstel maar focust sterk op preventie, gezondheidsbehoud en gezondheidsbevordering. We zijn erop uit om met onze kennis en kunde daadwerkelijk te kunnen zorgen voor gezonde levens van individuele mensen én de maatschappij als geheel. In onderwijs, onderzoek en zorg is de FHML sterk verbonden met het academisch ziekenhuis Maastricht waarmee ze samen het Maastricht Universitair Medisch Centrum (MUMC+) vormt. 

De FHML wordt gevormd door een (inter)nationale community medewerkers en studenten en is de grootste faculteit van Maastricht University. De faculteit biedt een breed palet aan Nederlands- en Engelstalige bachelor- en masteropleidingen in vernieuwende onderwijsconcepten waarin de nadruk altijd ligt op het bouwen van bruggen naar de praktijk.

Het multidisciplinaire onderzoek van de FHML richt zich op een aantal zorgvuldig gekozen actuele thema’s. Naast onderzoek dat is gericht op het verkrijgen van nieuwe inzichten gaat het ook om onderzoek waarvan de resultaten direct vertaald kunnen worden naar concrete toepassingen en innovaties. De uitvoering van de verschillende onderzoeksprogramma's is georganiseerd in onze zes graduate schools en twee instituten.

Specificaties

  • Management
  • Economie
  • max. 38 uur per week
  • €6794—€9757 per maand
  • Universitair
  • AT2023.255

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Universiteitssingel 40, 6229 ER, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you