Program Support Officer Resilient Delta

Program Support Officer Resilient Delta

Geplaatst Deadline Locatie
1 jun 18 jun Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 18 jun 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben je sterk in operationeel management van complexe projecten met meerdere stakeholders? Krijg je energie van het opzetten van organisatorische en administratieve processen met interne en externe stakeholders. Kom dan ons team versterken als Program Support Officer Resilient Delta.

Functie-omschrijving
Erasmus Research Services ondersteunt de grote onderzoeksinitiatieven van de universiteit: grootschalige, high-impact, complexe en multi-stakeholder projecten en programma's. In dit kader zijn we op zoek naar een Program Support Officer voor het Resilient Delta initiatief, een van de 5 transdisciplinaire programma's in de Convergence samenwerking tussen Erasmus Universiteit, Erasmus Medisch Centrum en TU Delft.

De missie van Resilient Delta is het ontwerpen van flexibele oplossingen in de Rotterdamse delta voor wereldwijde implementatie. Ons doel is om een geïntegreerde aanpak te ontwikkelen voor de grote maatschappelijke vraagstukken waarmee de Rotterdamse regio in toenemende mate wordt geconfronteerd, zoals de stijgende zeespiegel, armoede en ongelijkheid, luchtvervuiling, toenemende bevolkingsdichtheid en grote technologische veranderingen. De convergentie tussen de betrokken instellingen (Erasmus Universiteit, Erasmus Medisch Centrum en TU Delft), met hun nauwe fysieke nabijheid en complementaire expertise, zal het mogelijk maken om op lange termijn flexibele oplossingen te vinden voor de uitdagingen van de delta.

Als Program Support Officer ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van alle organisatorische, contractuele en financiële/administratieve processen rond het programma Resilient Delta en ondersteun je waar nodig de groeiende portefeuille van projecten (in nauwe samenwerking met de betrokken faculteiten). Je ondersteunt het managementteam van het programma (bestaande uit een wetenschappelijk directeur en een programmadirecteur) bij het beheer van consortiumrelaties, organisatorisch en financieel beheer, oplevering van het programma doelen en het volgen van de eisen van de Convergence planning- en controlecyclus. Je bewaakt deadlines, bewaakt de voortgang en stelt financiële en administratieve verslagen op die nodig zijn voor het programma. Je ondersteunt de organisatie van programma-evenementen met of zonder extra hulp, afhankelijk van de omvang.

De directeur ERS voert je lijnverantwoordelijkheid. Je wordt gedetacheerd bij het Resilient Delta initiative en vervolgens bij de lead(s) van het programma dat je ondersteunt. Inhoudelijk leg je volledige verantwoording af aan de programmadirecteur van het Resilient Delta initiatief.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Je hebt ten minste vijf jaar ervaring met operationeel beheer van projecten met meerdere belanghebbenden, bij voorkeur in een universitaire omgeving. Je voelt je op je gemak bij het beheren van financiële en administratieve project- en programmacycli (budgetteren, rapportage, contracteren enz.). Met een vastberaden en oplossingsgerichte houding ben je in staat om overeenkomsten met interne en externe belanghebbenden te onderhandelen en te operationaliseren.

Andere vereiste ervaring, vaardigheden en competenties zijn;
  • Werk- en denkniveau gelijkwaardig aan een universitair- of hbo-diploma;
  • Basiskennis van financiële administratie, juridische aspecten en inkoopvoorwaarden is vereist;
  • Organisatiesensitiviteit, nauwkeurigheid en een effectieve communicatieve- en sociale vaardigheden;
  • Het vermogen om de uitdagingen en kansen te herkennen van het werken in een team dat zich ontwikkelt en opschaalt;
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van Engels en Nederlands (CEFR-niveau C1).

Kennis van en/of interesse in projectmanagementmethoden wordt als een sterkte beschouwd.

Arbeidsvoorwaarden

Een internationaal georiënteerde en afwisselende baan in een enthousiast team, met uitstekende arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU).

De startdatum van deze functie is 01-SEP-2023 of zo snel mogelijk, en de functie heeft als standplaats Campus Woudestein - Rotterdam, bij de Erasmus Research Services (ERS). De functie heeft een omvang van 0,8 fte - 1 fte. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling tussen € 4.814 en € 6.181 bruto per maand (Schaal 12), conform de CAO-NU. Daarnaast bieden we je onder andere 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een zeer ruime verlofregeling. Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden we gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof, volledig betaald aanvullend geboorteverlof voor partners, korting op onze collectieve ziektekostenverzekering, en een persoonlijk carrièrebudget. Ook kan je als medewerker gebruikmaken van EUR-faciliteiten zoals de Universiteitsbibliotheek en krijg je korting op een abonnement bij het Erasmus sportcentrum.

Erasmus Universiteit Rotterdam biedt een Dual Career Program (DCP) aan om de partners van nieuw wetenschappelijk personeel te helpen bij het vinden van werk in Nederland. Het programma wordt aangeboden in nauwe samenwerking met de nabijgelegen universiteiten van Delft en Leiden.

Erasmus Universiteit Rotterdam wil een rechtvaardige en inclusieve gemeenschap zijn. Wij koesteren een open cultuur waarin iedereen wordt ondersteund om het volledige potentieel tot zijn recht te laten komen. Wij beschouwen inclusiviteit van talent als de basis van onze successen en de diversiteit van perspectieven en personen als een uiterst waardevol resultaat hiervan. EUR biedt gelijke kansen aan alle medewerkers en sollicitanten, ongeacht genderidentiteit of -uiting, seksuele gerichtheid, religie, etniciteit, leeftijd, neurodiversiteit, arbeidsbeperking, burgerschap of ander aspect dat hen uniek maakt. We hopen je in onze gemeenschap te mogen ontmoeten.

Werkgever

Erasmus University Rotterdam

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke visie op onderwijs en onderzoek – onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact’. Aan de EUR werken ruim 3.700 medewerkers en volgen bijna 33.000 studenten uit 140 landen ons wetenschappelijk onderwijs. Alles wat we doen, doen we onder het credo The Erasmian Way - Making Minds Matter. We zijn wereldburgers, verbindend, ondernemend, ruimdenkend en maatschappelijk betrokken. Deze Erasmian Values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar én onderscheidend voor de buitenwereld. Vanuit deze waarden, met een ruime blik en met oog voor diversiteit, verschillende achtergronden en opvattingen, werken onze medewerkers nauw samen aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen vanuit het dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Mede dankzij de hoge kwaliteit en de positieve maatschappelijke impact van ons onderwijs en onderzoek en onze kenmerkende mentaliteit kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. www.eur.nl.

Erasmus Research Services

Erasmus Research Services (ERS) stimuleert excellent onderzoek en interactie met niet-academische partners om maximale positieve maatschappelijke impact te realiseren. ERS creëert condities voor transparant, inclusief, samenwerkingsgericht en impactvol onderzoek via strategische en operationele expertise. Wij ondersteunen onderzoekstalent om hun volledige potentieel te benutten en wij bevorderen een vruchtbare samenwerking. Hiermee stellen we de Erasmus Universiteit in staat om koploper te zijn in het inbedden van excellente wetenschap in de maatschappij. Op de volgende onderwerpen levert ERS ondersteuning: Business Development, Grant Support, Legal Counsels, Open Science, Research Data Management, Ethics Review en Research Intelligence. ERS is een relatief jonge afdeling binnen de Erasmus Universiteit en bouwt gestaag haar dienstverlening uit.

Convergentie

TU Delft, Erasmus University Rotterdam and Erasmus MC bundelen hun krachten in convergentie. De urgente en complexe maatschappelijke uitdagingen van onze tijd vragen om fundamenteel andere vormen van samenwerking, waarbij de grenzen tussen instituten en disciplines doorbroken worden om nieuwe perspectieven en oplossingen te vinden. In onderwijs en onderzoek, commiteren wij ons aan het combineren van onze sterktes, kennis en methodes om maatschappelijke uitdagingen zoals de klimaatverandering, duurzaamheid, druk op het zorgstelsel, verstedelijking en digitalisering aan te pakken. In de convergentie alliantie werken we aan een aantal thema's: Resilient Delta, Health & Technology, AI, Data & Digitalisering. Op deze uitdagingen werken we samen met een groot aantal publieke en private partners in Zuid Holland en verder. Met de regio als living lab, creeert Convergentie dus een leidend onderzoek en innovatie ecosysteem in Zuidholland, met grote (inter)national aantrekkingskracht en ambitie.

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • 32—40 uur per week
  • €4814—€6181 per maand
  • Universitair
  • 3616

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you