(Junior) Docent Strafrecht

(Junior) Docent Strafrecht

Geplaatst Deadline Locatie
22 mrt 26 apr Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 26 apr 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De docent verzorgt strafrechtelijk onderwijs in de bacheloropleidingen Rechtsgeleerdheid, Notarieel recht en Criminologie. De taken van de docent zijn primair gericht op het verzorgen van werkgroeponderwijs. Verder zal de docent betrokken zijn bij het maken van opdrachten voor het werkgroeponderwijs, het nakijken van tentamens en het begeleiden en beoordelen van schriftelijke werkstukken. 
  

Specificaties

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Functie-eisen

Kandidaten beschikken op het moment van aanstelling – 1 augustus 2018 – over een master Rechtsgeleerdheid, bij voorkeur met de afstudeerrichting straf(proces)recht. Onderwijservaring strekt tot aanbeveling, maar is niet vereist. Praktijkervaring strekt eveneens tot aanbeveling. Verder beschikken kandidaten over een Basiskwalificatie Onderwijs (BKO) of zijn zij bereid deze te behalen. 
  

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor een periode van drie of vier jaar. Op http://www.werkenbijdevu.nl kunt u onze aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen uitgebreid terugvinden zoals:
• 8,3% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag;
• Minimaal 29 vakantiedagen bij volledige arbeidsduur;
• keuzemodel arbeidsvoorwaarden met diverse uitruilmogelijkheden. 
   
Het salaris bedraagt minimaal € 2.588,- en maximaal € 4.084,- bruto per maand (salarisschaal 10) bij volledige werktijd (38 uur per week). 
  

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam

De Vrije Universiteit Amsterdam (VU) is een vooraanstaande, innovatieve en groeiende universiteit die midden in de samenleving staat en actief bijdraagt aan de ontwikkelingen in onderwijs en onderzoek. Onze breed georiënteerde universiteit telt tien faculteiten, verschillende instituten, stichtingen en onderzoekscentra, en ondersteunende diensten. Op de campus aan de snelst groeiende economische regio van Nederland (de Zuidas), werken ruim 4.500 medewerkers en volgen ruim 23.000 studenten wetenschappelijk onderwijs.

http://www.vu.nl/index.aspx

Afdeling

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid is een inspirerende organisatie met ruim 300 medewerkers en 3000 studenten. De faculteit verzorgt diverse opleidingen in de disciplines Rechtsgeleerdheid, Notarieel recht en Criminologie. Het onderzoek van de faculteit richt zich vooral op de maatschappelijke functie en relevantie van het recht, en heeft vaak een internationaal en/of multidisciplinair karakter.
 
Ten behoeve van de afdeling Strafrecht en Criminologie zoekt de faculteit twee beginnende docenten. De afdeling Strafrecht en Criminologie biedt een actieve en inspirerende academische werkomgeving voor zowel onderwijs als onderzoek. De afdeling hecht grote waarde aan de kwaliteit van haar werk en aan een goede onderlinge werksfeer.
De sectie Strafrecht verzorgt het strafrechtelijk onderwijs binnen de opleidingen Rechtsgeleerdheid, Notarieel recht en Criminologie. Het onderzoek van de sectie vindt plaats binnen het kader van het onderzoeksprogramma ‘Empirie en norm bij delinquent gedrag en strafrechtelijke handhaving’.

Specificaties

  • Hoogleraar; Universitair hoofddocent; Universitair docent; Lector
  • Recht
  • max. 40 uur per week
  • €2588—€4084 per maand
  • Universitair
  • 18105

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

De Boelelaan 1105, 1081 HV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you