Adviseur onderzoek

Adviseur onderzoek

Geplaatst Deadline Locatie
4 apr 1 mei Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 mei 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als Adviseur onderzoek ontwikkel je beleid en adviseer je over de voorwaarden voor excellent onderzoek. Je bent de spil tussen enerzijds het bestuur en anderzijds de onderzoekers en adviseert en doceert vanuit die specifiek positie over onderwerpen die zijn toegespitst op wetenschappelijke integriteit (WI) en kwaliteitsverbetering in het (bio)medisch onderzoek. Hierbij volg je grote (inter)nationale trends, werk je proactief samen met interne en externe stakeholders en creëer je draagvlak voor beleid. Daarnaast ben je de Secretaris van de Vertrouwenspersoon WI en van de Commissie WI die meldingen van mogelijke schending van wetenschappelijke integriteit onderzoekt.

Specificaties

Erasmus MC (Universitair Medisch Centrum Rotterdam)

Functie-eisen

Je beschikt over een voltooide academische opleiding, hebt affiniteit met (bio)medisch wetenschappelijk onderzoek en hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring binnen een universitaire omgeving. Je bent een teamspeler die in staat is partijen met elkaar te verbinden. Je beschikt vanzelfsprekend over uitstekende schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden in het Nederlands en het Engels. Tevens ben je een goede netwerker, ben je organisatiesensitief, werk je nauwkeurig en kun je goed procesmatig denken.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling.

Arbeidsvoorwaarden

Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4.917, - (schaal 11) bij een volledige werkweek van 36 uur. Daarnaast bieden wij onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, een individueel reiskostenbudget, studiemogelijkheden en persoonlijk budget voor ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (UMC).

Werkgever

Erasmus MC

Een gezonde bevolking en excellente zorg door onderzoek en onderwijs. Daarvoor staat het Erasmus MC. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen. In onderzoek, onderwijs en zorg. Bij ons werken denkers die doen. Gedreven aanpakkers die met veel verstand van zaken werken aan het verbeteren en vernieuwen van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen.

Onderzoeksbeleid en Advies draagt vanuit de pijler Onderzoek en Onderwijs van het Servicebedrijf bij aan de essentiële voorwaarden voor uitstekend wetenschappelijk onderzoek met een positieve invloed op onderwijs, patiëntenzorg en kennisvalorisatie. Het team is betrokken bij een zeer breed palet aan onderwerpen behorende tot de drie kerntaken: Research intelligence & -strategie, Talentbeleid en Wetenschappelijke integriteit.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid
  • 28—36 uur per week
  • €3582—€4917 per maand
  • Universitair
  • 12.05.18.SB-P370169-1

Werkgever

Erasmus MC (Universitair Medisch Centrum Rotterdam)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

's-Gravendijkwal 230, 3015 CE, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you