Postdoc onderzoeker

Postdoc onderzoeker

Geplaatst Deadline Locatie
11 apr 8 mei Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 8 mei 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De afdeling zoekt een postdoc onderzoeker binnen de lijn 'aandoeningen op de kinderleeftijd'. U verricht klinisch relevant huisartsgeneeskundig onderzoek. U schrijft en verwerft onderzoeksprojecten. U begeleidt promovendi en studenten en geeft wetenschappelijk onderwijs.

Specificaties

Erasmus MC (Universitair Medisch Centrum Rotterdam)

Functie-eisen

Wij zoeken een enthousiaste, gemotiveerde gepromoveerde huisarts, arts-onderzoeker of gezondheidswetenschapper. U heeft ervaring met klinische wetenschappelijk onderzoek in de huisartsprakijk/eerstelijns gezondheidszorg. U heeft meerdere Engelstalige publicaties op uw naam staan en beheerst de Engelse taal in woord en geschrift. U heeft bij voorkeur ervaring in het begeleiden van promovendi en studenten.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling.

Arbeidsvoorwaarden

De aanstelling is voor 12 maanden, waarna verlenging tot de mogelijkheden behoort. Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4.917,- (schaal 11) bij een volledige werkweek. Daarnaast bieden wij onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, een individueel reiskostenbudget, studiemogelijkheden en persoonlijk budget voor ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (UMC).

Werkgever

Erasmus MC

Een gezonde bevolking en excellente zorg door onderzoek en onderwijs. Daarvoor staat het Erasmus MC. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen. In onderzoek, onderwijs en zorg. Bij ons werken denkers die doen. Gedreven aanpakkers die met veel verstand van zaken werken aan het verbeteren en vernieuwen van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen.

De afdeling Huisartsgeneeskunde heeft als taken het verrichten van wetenschappelijk onderzoek in de Huisartsgeneeskunde, het verzorgen van onderwijs Huisartsgeneeskunde in de opleiding tot arts en het opleiden van huisartsen. Binnen de onderzoekssectie werken ongeveer 40 promovendi en senior-onderzoekers enthousiast aan hun onderzoek in multidisciplinaire teams. Speerpunten op het terrein van wetenschappelijk onderzoek zijn aandoeningen van het bewegingsapparaat en aandoeningen op de kinderleeftijd.

Specificaties

  • Postdoc
  • Gezondheid
  • 14—22 uur per week
  • €3582—€4917 per maand
  • Universitair
  • 13.12.18.TG-P372631-1

Werkgever

Erasmus MC (Universitair Medisch Centrum Rotterdam)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

's-Gravendijkwal 230, 3015 CE, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you