Senior inkoper

Senior inkoper

Geplaatst Deadline Locatie
17 apr 27 apr Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 27 apr 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Facility Services (FS), de facilitaire organisatie van de Universiteit van Amsterdam en de Hogeschool van Amsterdam, heeft een vacature voor een senior inkoper.

Je kunt de meest complexe inkoopvraagstukken aan en je bent een gesprekspartner die directeuren, hoogleraren, lectoren, facilitair managers en  andere collega’s enthousiast weet te krijgen voor concurrentiestelling. Je praat net zo makkelijk met onze interne stakeholders als met leveranciers.

Boven alles probeer jij de professionele doelstellingen van de collega’s concreet in te vullen, met daarbij de visie van de Aanbestedingswet 2012 rond transparantie, objectiviteit, gelijke behandeling en proportionaliteit als leidraad.

Omdat wij in de komende jaren veel nieuwbouw- en renovatieprojecten verwachten uit te voeren is een bouwkundige focus een pre. Je schrijft deugdelijke offerteaanvragen die doen wat ze moeten doen.

Je verzorgt daarnaast de eerstelijns juridische advisering op het vlak van aanbestedingsrecht en verbintenissenrecht. Binnen het team ben je assertief ten aanzien van kwaliteit en zorgzaam voor de junior inkopers en help je het team meegroeien in zijn professionaliteit. Begeleiding van stagiairs vind je leuk en workshops en gastlessen geef je graag.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar iemand met veel ervaring met Europees aanbesteden, bij voorkeur ook op het gebied van 'werken'. Je beschikt minimaal over een afgeronde hbo-opleiding.

Goede communicatie is voor jou van groot belang, je Nederlandse schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden zijn uitstekend. Je schrijft in krachtige, betekenisvolle en foutloze zinnen en je bent in staat je teksten goed te structureren en beknopt te houden. Mondeling beheers je het Engels perfect, en je bent in staat om professioneel in het Engels te schrijven.

Je kunt interne klanten overtuigen en enthousiasmeren voor het uitvoeren van inkooptrajecten.

Verder heb je voldoende affiniteit met juridische denkkaders en je beheerst het contractenrecht en het aanbestedingsrecht op een niveau dat je in staat stelt de interne klant hierover te adviseren.

Tenslotte heb je met junior- en medior inkopers gewerkt en ben je in staat om jonge professionals vleugels te geven.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling voor de periode van een jaar. Bij gebleken geschiktheid volgt een aanstelling in vaste dienst. De werkzaamheden maken deel uit van de organieke functie Inkoper 1. De bij deze functie behorende loonschaal is schaal 11 (CAO Nederlandse Universiteiten). De Universiteit van Amsterdam biedt verder een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime vakantieregeling en een eindejaarsuitkering.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Werkgever

Universiteit van Amsterdam

Met meer dan 5000 werknemers, 30.000 studenten en een budget van ruim 600 miljoen euro, is de Universiteit van Amsterdam (UvA) een intellectueel knooppunt binnen Nederland. De UvA heeft zeven faculteiten waar onderwijs en onderzoek plaatsvinden op het gebied van geesteswetenschappen, sociale wetenschappen, economie en bedrijfskunde, rechtsgeleerdheid, natuurwetenschappen, geneeskunde en tandheelkunde. Midden in Amsterdam, op locaties waar disciplines samenkomen en elkaar beïnvloeden.  

De studenten en medewerkers van de UvA zijn onafhankelijke denkers en competente rebellen. Zij durven het aan om dogma’s in twijfel te trekken en nemen geen genoegen met simpele antwoorden of standaardoplossingen. Werken bij de UvA betekent werken in een onafhankelijk, creatief, innovatief en internationaal klimaat. Kenmerkend is de open sfeer en een authentieke betrokkenheid met de stad Amsterdam en de samenleving.

http://www.uva.nl/home

Afdeling

Facility Services

Facility Services (FS) is de facilitaire organisatie van de Universiteit van Amsterdam en de Hogeschool van Amsterdam. Wij leveren facilitaire, huisvestings- en onderwijslogistieke diensten in ongeveer 80 gebouwen verspreid over de hele stad. Van monumentaal in de Amsterdamse binnenstad tot de nieuwbouw op de Amstelcampus en het Science Park.

Onze dienstverlening is er op gericht om het onderwijs en onderzoek te faciliteren. Wij zijn ambitieus en willen een innovatieve en betrouwbare dienstverlener zijn. Centraal staan de vier kernwaarden resultaatgerichtheid, klantgerichtheid, samenwerking en verantwoordelijkheid nemen. Bij FS werken collega’s die van aanpakken houden en we hebben een informele werksfeer. Onze dienst heeft vijf afdelingen: Bureau Onderwijs Logistiek, Facility Management, Huisvesting, Inkoop en het Bedrijfsbureau.

Het tactisch inkoopteam bestaat momenteel uit 7 inkopers. De leveranciers zijn internationaal en wij gebruiken moderne software om de hoogst haalbare kwaliteit rond onze aanbestedingsstukken te bereiken. Daarnaast proberen wij op een innovatieve manier gunningsmethoden te gebruiken die echt verschil maken. De inkoopwaarde van  de UvA en de HvA is circa €350 miljoen per jaar.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 24—38 uur per week
  • €3475—€4757 per maand
  • HBO+
  • 18-194

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Spui 21, 1012 WX, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you