Radioloog met aandachtsgebied interventieradiologie

Radioloog met aandachtsgebied interventieradiologie

Geplaatst Deadline Locatie
18 apr 27 mei Groningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 27 mei 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als interventieradioloog werkt u in verschillende multidisciplinaire teams: vasculair, neuro-vasculair, hepatobiliair en oncologisch. Voor de huidige vacature ligt de focus primair op vasculaire en oncologische interventies en daarnaast op de intra-arteriële behandeling van herseninfarcten. Er is echter de mogelijkheid om, mede afhankelijk van uw portfolio, op den duur een additionele opleiding tot neuro-interventieradioloog te doorlopen, om zo ook neuro-embolisaties uit te gaan voeren. Uw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit beeldgestuurde interventies en vaatdiagnostiek (CTA/MRA.) U doet bereikbaarheidsdiensten exclusief voor de interventieradiologie. Er zijn meerdere onderzoekslijnen waarin u kunt participeren.

Specificaties

Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG)

Functie-eisen

- U beschikt over goede communicatieve vaardigheden en u bent een echte teamspeler.
- U heeft goede contactuele eigenschappen in de omgang met patiënten, collegae en overige medewerkers.
- U staat geregistreerd als interventieradioloog bij de NVIR.
- U heeft een toekomstgerichte instelling.
- U bent kwaliteit- en klantgericht.

Onderstaande zaken strekken tot de aanbeveling:
- U heeft ervaring met IAT behandelingen
- U bent gepromoveerd of u bent bereid te promoveren.
- U heeft toegevoegde waarde op het gebied van Onderzoek, Onderwijs en/of Opleiding.
- U bent een voortrekker bij de ontwikkeling van het betreffende aandachtsgebied.
- U heeft aantoonbare expertise in het betreffende aandachtsgebied (o.a. middels fellowship, buitenlandse stages, etc.).

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij aanstelling een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Arbeidsvoorwaarden

Inschaling in de UMS-schaal. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering en een budget voor ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Afdeling

Medical Imaging Center, afdeling Radiologie

Het Universitair Medisch Centrum Groningen is het grootste ziekenhuis in Noord-Nederland en hét centrum voor hooggespecialiseerde zorg voor de ruim drie miljoen inwoners van Noord-Nederland. Focus van het UMCG is healthy ageing: bouwen aan de toekomst van gezondheid en antwoorden vinden op de vraag: hoe kunnen we gezond ouder worden. De afdeling Radiologie bedient de patiënten van het UMCG en fungeert als radiologisch expertise centrum voor de noordelijke regio.

De afdeling Radiologie maakt samen met de afdeling Nucleaire Geneeskunde & Moleculaire Beeldvorming deel uit van het Medical Imaging Center (MIC). De afdeling Radiologie heeft ongeveer 30 fte radiologen. Op de afdeling vinden jaarlijks ca. 200.000 diagnostische verrichtingen en interventies plaats. De beroepsgroep radiologen is georganiseerd naar de acht aandachtsgebieden, te weten thorax-, muskuloskeletale-, abdominale-, kinder-, mamma-, cardiovasculaire-, neuro/hoofd-hals- en interventieradiologie. De afdeling heeft 25 arts-assistenten in opleiding volgens CORONA en kent een actief en open opleidingsklimaat. Hierbij vindt een nauwe samenwerking plaats met onze OOR-partners in Deventer, Almelo en Enschede.

De interventie radiologen werken in een hecht teamverband, waarbij alle aspecten van de moderne interventieradiologie zowel op neuro- als body-interventieradiologie zijn vertegenwoordigd. Ook hebben wij een sterke samenwerking met onze collega’s van de vaatchirurgie, waarbij bijvoorbeeld ook EVAR’s in de dienst door een multidisciplinair team worden uitgevoerd. Het interventieteam (nu 4,5 fte) heeft een goede expertise opgebouwd in nagenoeg alle interventie behandeltechnieken en beoefent fulltime het vak interventieradiologie. Er is een zeer goede samenwerking met andere klinische specialismen zoals bijvoorbeeld vaatchirurgie, neurochirurgie/neurologie en lever-/abdominale-/transplantatiechirurgie. Samen met de genoemde partners functioneert het aandachtsgebied interventieradiologie als het topreferentiecentrum voor de drie noordelijke provincies en landelijk op het gebied van transplantatiegerelateerde zorg.

Specificaties

  • PhD; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid
  • Universitair
  • 180278

Werkgever

Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Hanzeplein 1, 9713 GZ, Groningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you