(Universitair) Docent Geestelijke Gezondheidszorg 16 uur p/w

(Universitair) Docent Geestelijke Gezondheidszorg 16 uur p/w

Geplaatst Deadline Locatie
20 apr 3 jun Enschede

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 3 jun 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als docent ben je betrokken bij het onderwijs in de bachelor psychologie en in de mastertrack Positieve Psychologie & Technologie. Binnen deze mastertrack worden studenten opgeleid voor een loopbaan in de geestelijke gezondheidszorg. Voor het vak positieve gedragstherapie verzorg je colleges en begeleid je werkgroepen. Daarnaast geef je enkele colleges in het 2e jaar van de Bachelor over psychopathologie. Wanneer je bent gepromoveerd is het mogelijk om theses te begeleiden en daarmee bij te dragen aan onderzoek. Er is een sterke focus op het ontwerpen van nieuwe, technologische interventies voor de GGZ en het wordt zeer gewaardeerd als je daarin mee wilt denken en adviseren.

Specificaties

Universiteit Twente (UT)

Functie-eisen

Ben je GZ-psycholoog of Klinisch Psycholoog?

Is het overdragen van je kennis aan studenten je passie?
Vind je het leuk om bij te dragen aan innovatie van de GGZ?
Dan is deze functie vast iets voor jou!

We zoeken een enthousiaste GZ-psycholoog, die kennis en/of affiniteit heeft van gedragstherapie en positieve psychologie. En bij voorkeur de nodige ervaring als behandelaar binnen de GGZ heeft. Je hebt affiniteit met lesgeven en het overdragen van kennis. Je voelt je thuis in een brede visie op geestelijke gezondheid en behandeling: klachtgericht en krachtgericht. Omdat het onderwijs vanaf 1 september 2019 volledig in het Engels wordt gegeven, is je beheersing van deze taal voldoende tot goed. Indien voldoende, ben je bereid om je hierin verder te ontwikkelen. Wanneer je gepromoveerd bent is dit een pré, maar dat is niet noodzakelijk.

Informatie en sollicitatie

Informatie over het onderzoek en onderwijs van de vakgroep kun je vinden op cewr.nl. Neem voor meer informatie over de inhoud van deze vacature contact op met prof. dr. Gerben Westerhof (email: g.j.westerhof@utwente.nl); telefonisch te bereiken via het secretariaat 053-4894470. Jouw sollicitatie, voorzien van een actueel CV, kun je uiterlijk tot 1 juni 2018 versturen via onderstaande link naar het sollicitatieformulier.

Arbeidsvoorwaarden

Je komt te werken in een dynamische en collegiale vakgroep. Je zult intensief samenwerken met een team van enthousiaste docenten, veelal werkzaam in zowel de GGZ als bij de Universiteit Twente. De vakgroep werkt vanuit een visie op duurzame geestelijke gezondheid waarin aandacht voor psychopathologie en welbevinden in balans zijn. De vakgroep werkt intensief samen met regionale GGZ- en andere zorginstellingen Wij bieden je in eerste instantie een contract voor een jaar. Een verlenging van het dienstverband behoort tot de mogelijkheden. Het salaris is in overeenstemming met de CAO-NU en ligt, afhankelijk van opleiding en ervaring, tussen € 2.588,- en € 4.757,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (38 uur). Daarnaast biedt de University of Twente een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Waar mogelijk leveren we graag een bijdrage aan scholing of congresbezoek.

Werkgever

Universiteit Twente. Dat is menswetenschappen en technologie. High tech en human touch. Onderwijs en onderzoek die er toe doen. Nieuwe technologie als aanjager voor verandering, vernieuwing en vooruitgang in de samenleving. De Universiteit Twente is de enige campusuniversiteit in Nederland, verdeeld over vijf faculteiten verzorgen we ruim vijftig opleidingen. De Universiteit Twente heeft veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en talentvolle onderzoekers krijgen de ruimte voor baanbrekend wetenschappelijk onderzoek.

Faculty of Behavioural, Management and Social sciences. De Faculty of Behavioural, Management and Social sciences (BMS) heeft als doel een sleutelrol te spelen in het begrijpen, gezamenlijk ontwikkelen en analyseren van innovaties in de samenleving. Technologische ontwikkelingen zijn de motor van innovatie. Aan de hand van social engineering integreren wij deze technologische ontwikkelingen in de samenleving - zowel op publiek als particulier niveau, waarbij we het gedrag en de behoeften van mensen scherp in het oog houden. Om dit te kunnen doen, heeft de Faculty of BMS hoogwaardige kennis in huis van de vakgebieden psychologie, bedrijfskunde, bestuurskunde, communicatiewetenschappen, filosofie, onderwijskunde en gezondheidswetenschappen. Al deze kennis staat in het teken van het aangaan en oplossen van maatschappelijke uitdagingen. Het onderzoek aan deze faculteit is nauw verbonden met de UT-instituten IGS (innovatie en bestuur), CTIT (ICT), MIRA (gezondheid) en MESA+ (nanotechnologie).

Specificaties

  • Hoogleraar; Universitair hoofddocent; Universitair docent; Lector
  • Gezondheid; Gedrag en maatschappij
  • max. 16 uur per week
  • €2588—€4757 per maand
  • Universitair
  • 974172

Werkgever

Universiteit Twente (UT)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Drienerlolaan 5, 7522 NB, Enschede

Bekijk op Google Maps

Interesting for you