HR business partner (0,8 fte)

HR business partner (0,8 fte)

Published Deadline Location
23 Apr 1 May Rotterdam

You cannot apply for this job anymore (deadline was 1 May 2018).

Browse the current job offers or choose an item in the top navigation above.

Job description

Voor een van haar Faculteiten zoekt het HR Advice team een ervaren HR business partner.

Als HR business partner lever je het management van jouw Faculteit gevraagd en ongevraagd HR advies met name op strategisch en tactisch niveau.
Samen met het management van jouw Faculteit stel je jaarlijks de HR-agenda op en voer je deze uit.
Je werkt nauw samen met een ervaren HR adviseur die de meer tactische en operationele HR vraagstukken behandelt.
Tevens participeer je in organisatie onderdeel overstijgende beleidsprojecten met collega’s van het HR Policy team.
Functioneel rapporteer je aan de Directeur Bedrijfsvoering van de Faculteit waarvan jij de HR business partner bent en hiërarchisch aan het Hoofd HR Advice.

Specifications

Erasmus University Rotterdam (EUR)

Requirements

• een universitaire opleiding bij voorkeur in de richting van HR/bedrijfsvoering en/of organisatie psychologie/sociologie;
• minimaal 7 jaar werkervaring als allround HR adviseur/business partner;
• aantoonbare ervaring met ontwikkeling en implementatie van HR beleid, 
   verandertrajecten en organisatie-inrichting;
• ervaring met het werken in een omvangrijke organisatie met een internationaal medewerkersbestand is een pré.

Je bent analytisch sterk, luistert goed en zet jezelf neer als een overtuigende en tactvolle persoonlijkheid. Daarnaast ben je resultaatgericht en weet je hoe je adviezen doorwerken in een organisatie. Communicatief ben je zeer vaardig in woord en geschrift in zowel de Nederlandse als de Engelse taal (C-1 niveau).

Conditions of employment

• Een afwisselende HR-functie met een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in een kennisintensieve- en maatschappelijk bewogen en bevlogen organisatie;
• Een professioneel en collegiaal HR team waarvan je deel uitmaakt;
• Goede arbeidsvoorwaarden, in overeenstemming met de CAO Nederlandse Universiteiten (CAO NU). Inschaling van het salaris vindt plaats op basis van de kennis en ervaring die jij als kandidaat meebrengt.
De Erasmus Universiteit Rotterdam heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een carrière budget, vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3%, ruime verloffaciliteiten (41 dagen per jaar bij een 40-urige werkweek) voor een goede balans tussen werk en privé. Daarnaast een goede pensioenvoorziening, uitstekende collectieve verzekeringsmogelijkheden en de mogelijkheid tot flexibele inzet van arbeidsvoorwaarden.

Employer

Een smeltkroes van talent, internationaal georiënteerd en sterk maatschappelijk betrokken. Dat is de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR). Een universiteit die met circa 26.000 studenten en 2700 medewerkers wetenschappelijke kennis in Rotterdam ontwikkelt die grenzeloos toepasbaar is. Werken bij de Erasmus Universiteit Rotterdam betekent werken bij een ambitieuze universiteit met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Voor meer informatie over de Erasmus Universiteit Rotterdam, zie http://www.eur.nl

Department

HR is onderdeel van het University Support Centre (USC). Het streven is om binnen het USC meer proces- en ketengericht te werken specifiek gericht op diverse klantgroepen, zoals studenten, onderzoekers, docenten, medewerkers en management. Daarnaast heeft de Unit HR een functionele lijn naar het College van Bestuur, dat inhoudelijk op de HR beleidsagenda stuurt.

De Unit HR bestaat uit de teams: Advice, Policy, Support en een kleinere directiestaf met specialistische functies. Het Advice team bestaat uit HR business partners en HR adviseurs die gezamenlijk hun klanten bedienen op strategisch, tactisch en operationeel HR gebied. Voor elke klantgroep werkt een HR business partner samen met een HR adviseur.

Belangrijke centrale thema's in de komende periode zijn duurzame inzetbaarheid van medewerkers, loopbaan en mobiliteit, talent management en strategische personeelsplanning.

Specifications

  • HRM
  • max. 32 hours per week
  • University graduate
  • 1804231

Employer

Erasmus University Rotterdam (EUR)

Learn more about this employer

Location

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

View on Google Maps

Interesting for you