Postdoc IQ healthcare

Postdoc IQ healthcare

Geplaatst Deadline Locatie
9 mei 22 mei Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 22 mei 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

IQ healthcare doet al jaren onderzoek naar het fenomeen ‘praktijkvariatie’ en in dit onderzoek passen we dit concreet toe op de orthopedische zorg.

Functieomschrijving

Voor een samenwerkingsproject tussen IQ healthcare, Radboudumc en de Sint Maartenskliniek zijn we op zoek naar een enthousiaste Postdoc onderzoeker. De vraag die in het onderzoek centraal staat is de volgende:
 
“Welke variatie in zorggebruik,  –kosten en –kwaliteit zien we tussen regio’s en instellingen (steeds vergelijkend met de SMK) als we reuma-, heup/knie- en dwarslaesiepatiënten (retrospectief) longitudinaal volgen en wanneer we o.b.v. declaratiedata en data uit klinische registraties hun totale zorggebruik en de kosten plus kwaliteit daarvan in kaart brengen?”
 
IQ healthcare doet al jaren onderzoek naar het fenomeen ‘praktijkvariatie’ en in dit onderzoek passen we dit concreet toe op de orthopedische zorg. We maken gebruik van claims-data van twee grote zorgverzekeraars. Het project wordt uitgevoerd onder begeleiding van twee senior onderzoekers en een hoogleraar gezondheidszorg onderzoek van IQ healthcare, Radboudumc en een hoogleraar in de Sint Maartenskliniek.
 
Praktisch is het doel om meer te begrijpen van de orthopedische zorg, wanneer we dat vergelijken over heel Nederland. Wetenschappelijk zal het project leiden tot publicaties op het thema praktijkvariatie en orthopedie.          

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Wij zoeken kandidaten met:

  • Een afgeronde PhD in de gezondheidswetenschappen en/of biomedische wetenschappen, (gezondheids)economie, sociale wetenschappen, economietrie, of aanverwante relevante discipline;
  • Relevante en aantoonbare ervaring met onderzoek op grote hoeveelheden secundaire data;
  • Kennis van onderzoeksmethodologie en statistiek;
  • Kennis van R programming is een must;
  • Flexibele werkhouding en bereidheid om buiten kantooruren te werken;
  • Gedragscompetenties: klantgerichtheid, zelfmanagement, samenwerken, ondernemingszin, stressbestendigheid en creativiteit;
  • Tot slot herken je jezelf in de Radboud manier van werken.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 tot 1,5 jaar.

Schaal 11: max. € 68622 bruto per jaar bij volledig dienstverband (incl. vakantiegeld en eindejaarsuitkering)

De ingangsdatum is 1 juli 2018.

Lees meer over de arbeidsvoorwaarden en sollicitatieprocedure binnen het Radboudumc.

Werkgever

Radboudumc

Het Radboudumc wil voorop lopen in de ontwikkeling van duurzame, innovatieve en betaalbare gezondheidszorg. En daarmee aan de gezondheid van mens en maatschappij in Nederland en daarbuiten. Onze missie is dan ook: To have a significant impact on healthcare. Bekijk zelf hoe dat zich uit in onze strategie.

Die missie verwezenlijken we met persoonsgerichte zorg, aantoonbaar onderscheidende kwaliteit, doelmatigheid en duurzame netwerken. Bijna 10.000 medewerkers en ruim 3.000 studenten werken daarmee aan de toekomst van gezondheidszorg en medische wetenschappen.

Lees meer over wat werken bij het Radboudumc betekent en hoe jij daaraan kan bijdragen.

https://www.radboudumc.nl/en/research

Afdeling

IQ healthcare

Het Scientific Center for Quality of Healthcare is een wetenschappelijk centrum voor onderzoek, onderwijs en ondersteuning van kwaliteit, veiligheid en innovatie van de gezondheidszorg. In de afgelopen jaren is een groot wetenschappelijk programma opgebouwd en uitgevoerd, met onderzoek op het terrein van ondermeer kwaliteitsrichtlijnen, transparantie, implementatie van innovatie, inbreng van patiënten in de zorg, veiligheid, ketenzorg en professionele ontwikkeling. Ruim 70 promovendi werken aan een proefschrift; zij ontwikkelen belangrijke methoden en instrumenten voor toetsing en verbetering van kwaliteit. Het Scientific Center for Quality of Healthcare is de laatste jaren uitgegroeid tot één van de grootste wetenschappelijke centra in Europa op het gebied van kwaliteit, veiligheid en innovatie van de gezondheidszorg.

Specificaties

  • Postdoc
  • Gezondheid; Economie
  • 32—36 uur per week
  • Gepromoveerd

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you