Docenten Ontwikkelings Psychologie (totaal 1.8 fte voor 23 maanden; t/m 30 juli 2020)

Docenten Ontwikkelings Psychologie (totaal 1.8 fte voor 23 maanden; t/m 30 juli 2020)

Geplaatst Deadline Locatie
26 apr 15 jul Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 15 jul 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Het Departement Ontwikkelingspsychologie van Tilburg University is op korte termijn op zoek naar meerdere docenten Ontwikkelings Psychologie. De hoofdtaak van de docenten is het begeleiden van BA thesissen en lesgeven in cursussen in de bachelor- en/of masterfase.

Functieomschrijving

Departement Ontwikkelingspsychologie

Het departement Ontwikkelingspsychologie van Tilburg University verzorgt onderwijs in de bachelor fase van de psychologie-opleiding, in haar beide masterprogramma’s Klinische Kinder- en Jeugdpsychologie (KKJ) en Klinische Forensische Psychologie (KFP) en in de research master Individual differences and Assessment. Het departement is op korte termijn op zoek naar meerdere:

Docenten Ontwikkelings Psychologie (totaal 1.8 fte voor 23 maanden; t/m 30 juli 2020)

Functieomschrijving
De hoofdtaak van de docenten is het begeleiden van BA thesissen en lesgeven in cursussen in de bachelor- en/of masterfase. Mogelijke cursussen liggen op het terrein van de ontwikkeling van kinderen, adolescenten en volwassenen (ontwikkelingsleer, ontwikkelingsstoornissen), en het begrijpen en diagnosticeren van diens persoonlijkheid (persoonlijkheidsleer, diagnostiek). Er zijn ook cursussen beschikbaar op het gebied van de forensische psychologie.

 

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

Wij zoeken een enthousiast afgestudeerd en gepromoveerd psycholoog in (bij voorkeur) de Ontwikkelingspsychologie. Kennis van- en een achtergrond in de klinische praktijk, affiniteit met wetenschappelijk onderzoek en ervaring met hoger onderwijs zijn gewenst. De kandidaat heeft uitstekende organisatorische en didactische kwaliteiten en is een teamplayer. Tevens is hij/zij flexibel inzetbaar en bereid om diverse onderwijstaken op zich te nemen. Hij/zij is in staat om studenten te enthousiasmeren in het kader van zowel grootschalig als kleinschalig onderwijs.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: voor de bepaalde tijd van 23 maanden.

U wordt aangesteld bij het departement Developmental Psychology van de Tilburg School of Social and Behavioral Sciences van Tilburg University.

Afhankelijk van de kennis en ervaring van de kandidaat bieden wij een aanstelling in het UFO profiel docent 3 (salarisschaal 11) of 4 (salarisschaal 10). Het salaris bedraagt, afhankelijk van achtergrond en werkervaring, minimaal € 2.588 en maximaal € 4.757 bruto per maand bij een voltijdse aanstelling.
De functie betreft een dienstverband voor de duur van 23 maanden. Indiensttreding uiterlijk vanaf 1 september 2018, of eerder in overleg.

Werkgever

Tilburg University

Tilburg School of Social and Behavioral Sciences

 

De Tilburg School of Social and Behavioral Sciences omvat, naast de traditionele disciplines Psychologie en Sociologie, unieke multidisciplinaire onderzoeksgebieden en researchgroepen waarvan het gros een maatschappelijk veld als uitgangspunt heeft.

https://www.tilburguniversity.edu/nl/over/organisatie-tilburg-university/werken-bij/vacatures/

Specificaties

  • Hoogleraar; Universitair hoofddocent; Universitair docent; Lector
  • Gezondheid; Gedrag en maatschappij
  • 28—40 uur per week
  • €2588—€4757 per maand
  • Universitair
  • 13602

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you