Tutoren Pedagogische Wetenschappen

Tutoren Pedagogische Wetenschappen

Geplaatst Deadline Locatie
3 mei 31 mei Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 31 mei 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Werkgroeponderwijs Pedagogische Wetenschappen
Voor het begeleiden van werkgroepen binnen de bacheloropleiding Pedagogische Wetenschappen en de Universitaire PABO zoeken wij enthousiaste tutoren die graag met studenten werken en hen willen motiveren om actief met de leerstof aan de slag te gaan. Het onderwijs aan de bacheloropleiding Pedagogische Wetenschappen is sinds 2014 geheel herzien (https://bachelors.vu.nl/nl/opleidingen/pedagogische-wetenschappen/index.aspx): kleinschalig en activerend werkgroeponderwijs vormt een centraal onderdeel in ons opleidingsprogramma.
Team van tutoren
Binnen de bacheloropleiding Pedagogische Wetenschappen werken we met een team van tutoren dat nauw samenwerkt met de docenten van de opleiding. Ter uitbreiding van het tutorenteam zijn we op zoek naar:
 
- Tutoren met een achtergrond in de onderwijspedagogiek en/of tutoren die een grote affiniteit met dit gebied hebben. Als tutor ga je aan de slag binnen cursussen zoals Leerling, Onderwijs en Begeleiding (B1), Samenleving, Opvoeding en Onderwijs (B2), Onderwijsleerprocessen in de Klas (B2), Curriculumstudies (B3) en/of Kinderen en Nieuwe Media (B3). De mogelijkheid bestaat om deze aanstelling als tutor voor 0,1 tot 0,2 fte uit te bereiden met onderzoekswerkzaamheden binnen het team Onderwijspedagogiek.
- Ervaren tutoren met aantoonbare affiniteit met de orthopedagogiek en een interesse in de neuropsychologie en/of statistiek. Als tutor ga je aan de slag binnen gevorderde cursussen zoals Ontwikkeling en Psychopathologie (B3), Mind, Brain and Education (B3), Neuropsychologie voor Pedagogen (B2), Passend Onderwijs (B3) en/of Statistiek (B3).
- Mocht je een tutorschap ambiëren als aanvulling op je huidige baan binnen het werkveld, dan zijn er tevens mogelijkheden om werkgroepen te begeleiden binnen de vakken van de gehele bacheloropleiding voor één dag in de week.

Specificaties

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Functie-eisen

• Je beschikt over een afgeronde, universitaire masteropleiding Pedagogische Wetenschappen, Onderwijswetenschappen, of Ontwikkelingspsychologie;
• Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
• Je hebt bij voorkeur ervaring met het begeleiden van groepen studenten;
• Je hebt goede contactuele eigenschappen;
• Je bent een enthousiast persoon en ziet het als een uitdaging studenten te motiveren en tot diepere verwerking van de leerstof te laten komen;
• Indien je tevens de klinische vaardigheidsvakken wilt begeleiden: je hebt aantoonbare kennis van en affiniteit met (ortho-)pedagogische vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor een periode van één jaar, per 1 september 2018. Bij goed functioneren behoort verlenging tot de mogelijkheden. Op www.werkenbijdevu.nl kun je onze aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen uitgebreid terugvinden.
Belangrijk: het is niet mogelijk vakantie op te nemen op de dagen dat je werkgroepen begeleidt.
De tentamenweken, de kerstvakantie en de maanden juli en augustus zijn sowieso vrije weken.
 
Salaris
Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring minimaal € 2.588,- bruto per maand en maximaal € 4.084,- bruto per maand (salarisschaal 10) bij een voltijds dienstverband.

Afdeling

De Faculteit der Gedrags- en Bewegingswetenschappen (FGB) is binnen het brede domein van gedrag en gezondheid uniek door de combinatie van de disciplines psychologie, pedagogische wetenschappen en bewegingswetenschappen. Veel aandacht wordt besteed aan de effecten van training, behandeling, begeleiding, opvoeding en onderwijs op het gedrag van gezonde mensen en mensen met een fysieke of mentale aandoening.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Onderwijs
  • Gezondheid; Gedrag en maatschappij; Voeding
  • 8—24 uur per week
  • €2588—€4084 per maand
  • Universitair
  • 18172

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

De Boelelaan 1105, 1081 HV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you