PhD student ‘Consensus meten van uitkomsten Arbeid en Gezondheid’

PhD student ‘Consensus meten van uitkomsten Arbeid en Gezondheid’

Geplaatst Deadline Locatie
8 mei 4 jun Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 4 jun 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als PHD student ben je werkzaam binnen het Coronel Instituut voor Arbeid en Gezondheid met vele andere PhD studenten, je begeleiders en andere collega’s. Wereldwijd gebruiken onderzoekers op het gebied van arbeid en gezondheid uitkomstmaten als terugkeer naar werk, ziekteverzuim of functioneren op werk om het effect van interventies te meten. De gebruikte meetinstrumenten zijn vaak slecht vergelijkbaar waardoor resultaten niet te vergelijken zijn. Het zou mooi zijn om als  onderzoeker uitkomsten en meetinstrumenten te kunnen gebruiken die onderzoekers in binnen en buitenland ook hanteren.

In dit promotieonderzoek ga je volgens een goed omschreven stappenplan, met hulp van je begeleiders en (inter)nationale experts een ‘Core Outcome Set (COS)’ ontwikkelen. Dit zal dus een gestandaardiseerde set van uitkomsten en meetinstrumenten op het gebied van werk zijn (work participation).

Voor de ontwikkeling van deze COS gebruiken we een gedetailleerd stappenplan wat afgeleid is van de methoden ontwikkeld binnen de Core Outcome Measures in Effectiveness Trials (COMET, http://www.comet-initiative.org) en COnsenus-based Standards for the selection of health Measurement INstruments (COSMIN, http://www.cosmin.nl ).

De werkzaamheden van de PhD student Core Outcome Set Work Participation bestaan uit:

  • ontwikkeling van een Core Outcome Set voor Work Participation in samenwerking met / onder begeleiding van een (inter)nationaal onderzoeksteam

  • uitvoeren van  systematisch literatuuronderzoek

  • toepassen kwalitatieve onderzoeksmethoden (interviews, focus groepen, delphi studie) en kwantitatieve onderzoeksmethoden (survey)

  • organiseren van een internationale consensus bijeenkomst onder experts

  • rapporteren van onderzoeksresultaten in Engelstalige publicaties

 

Specificaties

Academisch Medisch Centrum (AMC)

Functie-eisen

  • Een master behaald in evidence based practice, epidemiologie, psychologie, gezondheidswetenschappen, geneeskunde of een gelijkwaardige studie.

  • Aantoonbare kennis op het gebied van systematisch literatuuronderzoek en/of systematische review methoden (bijvoorbeeld opgedaan in research master of onderzoeksstage)

  • Werkervaring in wetenschappelijk, kwalitatief of kwantitatief onderzoek na afronding van de universitaire studie is een pre, zeker als dit op het gebied van Arbeid en Gezondheid is

  • Aantoonbaar goede organisatorische vaardigheden

  • Goede sociale vaardigheden, dat wil zeggen, goed kunnen samenwerken met andere onderzoekers in binnen- en buitenland

  • Goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in het Engels

Arbeidsvoorwaarden

Werken in het AMC betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling en ontplooiing worden gestimuleerd. Je wordt hiervoor aangesteld bij AMC Medical Research B.V. voor een periode van vier jaar voor 36 uur per week. Het salaris is conform de CAO UMC inschaling als OIO: € 2.279,-  in het 1e jaar oplopend tot € 2.919,-   in het 4e jaar, met veel aantrekkelijke extra`s, zoals een eindejaarsuitkering van 8.3 %, vakantietoeslag, collectiviteitkorting op verschillende verzekeringen, aantrekkelijke fietsregeling en/of tegemoetkoming reiskosten OV en gratis parkeren. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor opleiding en ontplooiing, waaronder via de AMC Graduate School.

Werkgever

AMC Medical Research

AMC Medical Research ondersteunt financiers, projectleiders en medewerkers bij het transparant, doelmatig en rechtmatig uitvoeren van door derden gefinancierd medisch wetenschappelijk onderzoek binnen het Academisch Medisch Centrum (AMC). Dat gebeurt door het ondersteunen en begeleiden van projectvoorbereiding, project- beheer en personeelsmanagement.

Afdeling

Als PhD student op dit project werkt je bij het Coronel Instituut voor Arbeid en Gezondheid, een multi-disciplinaire afdeling bestaande uit 65 collega’s. Binnen het Coronel Instituut is een enthousiaste groep van promovendi actief, en op de afdeling worden veel sociale activiteiten georganiseerd. In het project werk je nauw samen met een (inter)nationale groep onderzoekers binnen de APH Methodology, in samenwerking met buitenlandse experts waaronder leden van Cochrane Insurance Medicine en Cochrane Work.

Specificaties

  • PhD; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Promotiestudent
  • Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • €2279—€2919 per maand
  • Universitair

Werkgever

Academisch Medisch Centrum (AMC)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Meibergdreef 9, 1105 AZ, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you