Stralingshygiënisten

Stralingshygiënisten

Geplaatst Deadline Locatie
14 mei 1 jun Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 jun 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Het Reactor Instituut Delft (RID) is samen met de afdeling Radiation, Science & Technology (RST) al meer dan 50 jaar het Nederlandse kenniscentrum voor aan straling gerelateerd onderzoek en onderwijs. Met onze kennis en expertise leveren we een belangrijke bijdrage aan fundamenteel en toegepast wetenschappelijk onderzoek. Zo ook het meest recente voorbeeld: https://www.tudelft.nl/2018/tu-delft/mysterie-superieure-leeuwenhoek-microscoop-na-350-jaar-opgelost/

In de functie van Stralingshygiënist ben je lid van de Stralingsbeschermingsdienst (SBD). De SBD ziet toe op de naleving van de wettelijke voorschriften bij het werken met stralingsbronnen binnen de TU Delft in het algemeen, de protonenkliniek HollandPTC en het Reactor Instituut Delft (RID) in het bijzonder.
Je instrueert en adviseert hiertoe wetenschappers en medewerkers, studenten en gasten over het veilig werken met ioniserende stralingsbronnen en het doen van experimenten.

Je verricht inspecties en houdt toezicht op de stralingsveiligheid. Ook ben je verantwoordelijk voor het beheer van radioactief materiaal inclusief de hierbij behorende administratie. De medewerkers van de SBD zijn volgens een rooster geconsigneerd voor een bereik- en beschikbaarheidsdienst. Daarnaast participeer je ook in onderwijs op het gebied van de stralingshygiëne en begeleid je de bijbehorende practica.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Herken je jezelf in het volgende profiel, dan nodigen we je graag uit om te solliciteren:

  • MBO/HBO opleiding in Fysische of Chemische richting

  • Diploma Stralingshygiëne, deskundigheidsniveau CD (voorheen niveau 3), of  TMS (voorheen niveau 5) en bereid niveau CD te behalen.

  • Je bent daadkrachtig. Heeft iemand een vraag of een idee? Jij laat merken dat je luistert en onderneemt desgewenst direct actie

  • Willen ontwikkelen, waarbij je ook zelf de regie pakt!

  • Voor een groep durven staan en jouw deskundigheid kunnen overbrengen

Als stralingshygiënist heb je een vertrouwensfunctie waarvoor een veiligheidsonderzoek door de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) moet worden verricht.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op verlenging.

De functie heeft een omvang van maximaal 38 uur per week (1 fte). We bieden een contract voor 1 jaar met uitzicht op verlenging. Het salaris is afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring gebaseerd op schaal 10 of 11 met een maximum van € 4.757,- bruto per maand. Voor de bereik- en beschikbaarheidsdienst geldt een aparte compensatieregeling.

TU Delft biedt een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij zorgverzekeraars en bij een sportabonnement. Ook kan je afspraken maken over flexibele werktijden. Daarnaast is het mogelijk om jaarlijks via het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden je eigen beloningspakket samen te stellen en ontvang je een maandelijkse werkkostenbijdrage. Op de campus is een Internationaal Kindcentrum en een internationale basisschool. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft is een veelzijdige universiteit die onderwijs aanbiedt en onderzoek doet van een internationaal erkend niveau op het gebied van de technische wetenschappen. Onderwijs, onderzoek en ontwerpen zijn sterk gericht op maatschappelijke toepasbaarheid. De TU Delft ontwikkelt technologie voor volgende generaties met focus op duurzaamheid, veiligheid en economische vitaliteit. Bij de TU Delft werk je in een omgeving waar technische wetenschappen en de maatschappij elkaar ontmoeten. De TU Delft bestaat uit 8 faculteiten, de Universiteitsdienst, unieke laboratoria, onderzoeksinstituten en -scholen.

https://www.tudelft.nl

Afdeling

Faculteit Technische Natuurwetenschappen

De faculteit Technische Natuurwetenschappen richt zich op het vinden van innovatieve oplossingen voor maatschappelijke problemen. Onderdeel van deze faculteit is het Reactor Instituut Delft (RID) waar het stralingsgebonden onderzoek geconcentreerd is.  

In het RID vindt uniek universitair stralingsgebonden onderzoek en onderwijs plaats: wetenschappelijk onderzoek dat internationaal grensverleggend is. Vragen als hoe kun je de diagnose bij verschillende types kanker verbeteren?; hoe kun je duurzame energie realiseren?; en hoe ontwikkel je inherent veilige kernreactoren, houden ons dagelijks bezig. De wetenschappers zoeken naar antwoorden met behulp van de kernreactor, die we dankzij een miljoeneninvestering van de overheid verder gaan uitbreiden. Onder de naam het 'OYSTER project' wordt de reactor efficiënter gemaakt en uitgebreid met een zogenaamde koudebron. 

https://www.tudelft.nl/en/faculty-of-applied-sciences

Specificaties

  • Techniek / laboratorium; Onderwijs
  • Natuurwetenschappen; Techniek
  • max. 38 uur per week
  • €2588—€4757 per maand
  • Universitair
  • TNWRID18-034

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Stevinweg 1, 2628 CN, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you