Docent psychologie (0,7fte)

Docent psychologie (0,7fte)

Geplaatst Deadline Locatie
16 mei 30 mei Heerlen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 mei 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

U bent verantwoordelijk voor de begeleiding van diverse basiscursussen in het bacheloronderwijs, zoals inleiding in de psychologie, wetenschapsfilosofie en geschiedenis van de psychologie. Het beoordelen van verslagen en opdrachten behoort ook tot uw takenpakket. Tevens draagt u zorg voor periodiek onderhoud van de toegewezen onderwijsonderdelen en signaleert u verbetermogelijkheden. U draagt bij aan de vormgeving van onderwijs in een digitale leeromgeving.

Specificaties

Open Universiteit (OU)

Functie-eisen

Wij zoeken een gemotiveerde, enthousiaste en daadkrachtige persoon die zelfstandig en in teamverband kan werken. U heeft een afgeronde academische opleiding psychologie en een sterke interesse voor wetenschapsfilosofie en voor de geschiedenis van de psychologie.

U bent bij voorkeur gepromoveerd. U heeft aantoonbaar belangstelling voor vernieuwing in het wetenschappelijk afstandsonderwijs, in het bijzonder voor het gebruik van ICT. Verder beschikt u over goede redactionele vaardigheden en een voor de functie relevant netwerk. Ervaring in het hoger en/of universitaire onderwijs strekt tot de aanbeveling. U bent in het bezit van de Basiskwalificatie Onderwijs of bent bereid deze op korte termijn te behalen.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: (0,7 fte) voor de duur van 4 jaar.

Het salaris wordt afhankelijk van uw ervaring en kwalificaties vastgesteld overeenkomstig salarisschaal 10 van Bijlage A van de CAO Nederlandse Universiteiten en bedraagt maximaal € 4.084,= bruto per maand bij een volledig dienstverband.

De Open Universiteit biedt goede secundaire en flexibele arbeidsvoorwaarden op het gebied van onder andere opleiding en mobiliteit, werken in deeltijd en betaald ouderschapsverlof.

Dit dienstverband is voor de duur van 4 jaar.

Werkgever

Open Universiteit

Online studeren overal in Nederland en Vlaanderen
De Open Universiteit (OU) is de deeltijduniversiteit van Nederland. Studenten volgen er online activerend onderwijs en binnen de verschillende wetenschapsgebieden wordt disciplinair onderzoek verricht. Studenten kunnen universitaire bachelor- en masteropleidingen in zeven vakgebieden doorlopen. Kenmerken van het onderwijs zijn openheid, flexibiliteit en kwaliteit. Er is veel aandacht voor verbetering van het studiesucces van studenten. Aan de OU studeren ruim 14.000 studenten en werken ruim 600 medewerkers. De OU heeft vijftien vestigingen in Nederland, en zes in België. De hoofdvestiging bevindt zich in Heerlen.
De nieuwste technologieën en onderwijskundige inzichten worden toegepast, zowel in de bachelor- en masteropleidingen en cursussen, als in projecten en programma's met partners. Nationaal en internationaal speelt de OU een belangrijke rol in de innovatie van het hoger onderwijs. Het onderwijs is verweven met het onderzoek waardoor tevens wordt gegarandeerd dat de actuele stand van de wetenschap wordt verwerkt. De OU investeert niet alleen in onderzoek in de vakgebieden van de opleidingen, maar ook in onderzoek op het gebied van leren, doceren en technologie .

Tevreden studenten
In de Nationale Studenten Enquête (NSE), de Keuzegids Universiteiten (vergelijking waardering van studenten en experts voor bacheloropleidingen van de veertien universiteiten) en de Keuzegids Masters scoort de OU al jaren op rij een top 2 positie in de lijst van de veertien Nederlandse universiteiten. Bovendien staan alle opleidingen hoog in de ranglijsten van de universiteiten voor de betreffende studierichtingen. Alle beoordelingen staan op de OU-website (www.ou.nl).

http://www.ou.nl

Afdeling

Faculteit PenOW

De faculteit Psychologie en onderwijswetenschappen (PenOW) is sterk in onderwijs en onderzoek. De faculteit biedt een wetenschappelijke bachelor en master Psychologie en een master Onderwijswetenschappen. De masteropleiding Psychologie heeft vier varianten: Arbeids- en organisatiepsychologie, Gezondheidspsychologie, Klinische psychologie en Levenslooppsychologie. Het onderzoeksprogramma van wetenschapsgebied Psychologie is gepositioneerd binnen een van de vier vakgroepen die overeenkomen met de vier afstudeervarianten. Het Welten-instituut, onderzoekscentrum voor leren, doceren en technologie, is onderdeel van de faculteit PenOW en speelt nationaal en internationaal een belangrijke rol in onderzoek naar de innovatie van onderwijs en de professionalisering van docenten.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Onderwijs
  • Gezondheid; Gedrag en maatschappij
  • max. 26.6 uur per week
  • Gepromoveerd
  • AT/FAC/PenOW/18033

Werkgever

Open Universiteit (OU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Valkenburgerweg 177, 6419 AT, Heerlen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you