Tijdelijk docent Strafrecht

Tijdelijk docent Strafrecht

Geplaatst Deadline Locatie
17 mei 25 mei Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 25 mei 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit van Amsterdam heeft een vacature voor een Tijdelijk docent Strafrecht.

Als tijdelijk docent Strafrecht:

  • verzorg je werkgroepen voor het bachelor-vak Inleiding Strafrecht, inclusief de correctie van werkgroepopdrachten en tentamens;
  • draag je, voor zover mogelijk, bij aan de voortgaande ontwikkeling van het onderwijs.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

Als je de tijdelijk docent Strafrecht bent die wij zoeken dan heb je:

  • een doctoraal- of masterexamen Nederlands recht;
  • voldoende kennis van het strafrecht;
  • ervaring met of interesse in het geven van onderwijs.

Arbeidsvoorwaarden

Aanstelling geschiedt voor de periode van half augustus tot half november 2018. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, minimaal €2.588 en maximaal €4.757 bruto (schaal 10/11 CAO NU) per maand bij volledige werktijd.

Werkgever

Universiteit van Amsterdam

Met meer dan 5000 werknemers, 30.000 studenten en een budget van ruim 600 miljoen euro, is de Universiteit van Amsterdam (UvA) een intellectueel knooppunt binnen Nederland. De UvA heeft zeven faculteiten waar onderwijs en onderzoek plaatsvinden op het gebied van geesteswetenschappen, sociale wetenschappen, economie en bedrijfskunde, rechtsgeleerdheid, natuurwetenschappen, geneeskunde en tandheelkunde. Midden in Amsterdam, op locaties waar disciplines samenkomen en elkaar beïnvloeden.  

De studenten en medewerkers van de UvA zijn onafhankelijke denkers en competente rebellen. Zij durven het aan om dogma’s in twijfel te trekken en nemen geen genoegen met simpele antwoorden of standaardoplossingen. Werken bij de UvA betekent werken in een onafhankelijk, creatief, innovatief en internationaal klimaat. Kenmerkend is de open sfeer en een authentieke betrokkenheid met de stad Amsterdam en de samenleving.

http://www.uva.nl/home

Afdeling

Faculteit der Rechtsgeleerdheid

Met ruim 3700 studenten en 400 medewerkers is de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit van Amsterdam een van de grotere juridische faculteiten van Nederland. De Faculteit verzorgt de bacheloropleidingen Rechtsgeleerdheid, Fiscaal recht en – samen met twee andere faculteiten – de Engelstalige en interdisciplinaire opleiding Politics, Psychology, Law and Economics (PPLE). Daarnaast biedt zij elf masteropleidingen met verschillende varianten aan. Het onderzoek van de faculteit geschiedt binnen het Amsterdam Research Institute for Legal Studies (ARILS), dat een verscheidenheid aan onderzoeksgroepen, programma’s en centra omvat. De Faculteit heeft een internationaal profiel en kiest voor een maatschappelijke benadering van het recht.

Het onderwijs en het onderzoek worden verzorgd door de zes afdelingen van de Faculteit: Privaatrecht, Arbeids- en Informatierecht, Publiekrecht, Internationaal en Europees publiekrecht, Algemene Rechtsleer en PPLE. De afdelingen dragen zorg voor de algemene organisatie van onderwijs en onderzoek, en voor de ontwikkeling van de kwalificaties van de leden van de afdeling.

http://www.uva.nl/faculteiten/faculteit-der-rechtsgeleerdheid/faculteit-der-rechtsgeleerdheid.html?origin=ZVZVVv%2BBSZS6ly4zGQ9Ysg

Specificaties

  • Onderwijs
  • Recht
  • max. 30.4 uur per week
  • €2588—€4757 per maand
  • Universitair
  • 18-281

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Spui 21, 1012 WX, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you