Bestuurssecretaris

Bestuurssecretaris

Geplaatst Deadline Locatie
22 mei 10 jun Boxmeer

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 10 jun 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Spring Kinderopvang heeft voor haar locatie in Boxmeer een vacature voor een Bestuurssecretaris, 36 uur

Functieomschrijving

Wat ga je doen als Bestuurssecretaris?
De bestuurssecretaris ondersteunt en adviseert de directeur-bestuurder bij de uitvoering van de bestuurlijke taken en ondersteunt in de relatie met de Raad van Toezicht. Je werkt aan optimalisatie en uitvoering van het (strategisch) beleid door het uitwerken van beleidsvoorstellen en processen, signaleert externe ontwikkelingen en vertaalt deze naar de impact op de organisatie. Tevens bewaak je de juiste en tijdige procedures op het gebied van governance en overige regelgeving op bestuurlijk en toezichthoudersniveau. Voor het MT ben je een adviseur/sparringpartner inzake processen/procedures en monitor je de uitvoering van de genomen MT-besluiten.

Specificaties

Spring Kinderopvang

Functie-eisen

Wie ben jij?
Je bent iemand met goed gevoel voor verhoudingen en die snel kan schakelen op alle niveaus, zowel intern als extern. Een open en bereikbare persoonlijkheid met verbindende eigenschappen. Als organisator voel jij je thuis in een zelfstandige, signalerende en coördinerende rol. Tevens ben je in staat om beleidskeuzes op een pragmatische manier te vertalen naar beleidsnotities. Een accurate persoonlijkheid die hoofd en bijzaken kan scheiden. Je hebt een WO werk- en denkniveau met bij voorkeur een bedrijfskundige achtergrond.

Arbeidsvoorwaarden

Wat biedt Spring Kinderopvang jou?
Een boeiende werkomgeving binnen een sector die sterk in beweging is. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO kinderopvang. Het salaris is ingedeeld conform functieschaal 13.

Werkgever

Spring Kinderopvang

Bij Spring staat kwaliteit centraal! Wij vinden dat kinderopvang méér is dan opvang en verzorging. Samen met de ouders kijken en luisteren we naar wat elk afzonderlijk kind beweegt en bezighoudt. We doen er alles aan om uw kind zich bij ons thuis te laten voelen. 

https://www.spring-kinderopvang.nl/

Specificaties

  • Beleid- en staf; Marketing en communicatie; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Management
  • Economie
  • max. 36 uur per week
  • Universitair
  • AT 20180023

Werkgever

Spring Kinderopvang

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Irenestraat 1, 5831 EB, Boxmeer

Bekijk op Google Maps

Interesting for you