Opleidings-/stagecoördinator Technical Medicine

Opleidings-/stagecoördinator Technical Medicine

Geplaatst Deadline Locatie
4 jun 30 jun Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 jun 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De in september 2017 gestarte  masteropleiding Technical Medicine  kent twee stagejaren: het tweede jaar bestaat uit vier middelgrote klinische stages en het derde jaar wordt geheel ingenomen door een afstudeerstage.

Wij zoeken een stagecoördinator voor het inrichten en onderhouden van deze stage. Deze functie betreft :
- Lid onderwijsteam Klinische Technologie/Technical Medicine LDE (Leiden - Delft - Erasmus);
- Aanspreekpunt intern en extern alle stages van TM;
- Primair verantwoordelijk voor de stages onder de opleidingsdirecteur;
- Beheer stagevolgsysteem;
- Kwaliteitsbewaking niveau en aard stages;
- Procedurele bewaking toetsprogramma stages;
- Relaties ontwikkelen en onderhouden met stagelocaties;
- Initiëren van voortgang en ontwikkeling stages en stagebeleid;
- Onderhouden contacten en afstemming met Technische Geneeskunde van Universiteit Twente.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

- Academisch werk- en denkniveau;
- Opleiding tot technische geneeskundige of vergelijkbaar;
- Kennis van medische/medisch specialistische werkomgevingen;
- Bij voorkeur gepromoveerd in de medisch-technische richting;
- Bij voorkeur relevante werkervaring binnen het hoger onderwijs, met name t.a.v. het adviseren en begeleiden van studenten naar een stage;
- Zelfstandig, maar ook in teamverband kunnen werken;
- Efficiënte en accurate werkhouding;
- Flexibele en servicegerichte instelling;
- Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal;
- Competenties: organiseren, adviseren, sociaal vaardig en initiatiefrijk.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: contract voor 1 jaar met uitzicht op verlenging.

De functie heeft een omvang van 24 uur (0,6 fte) per week. Het gaat om een contract voor 1 jaar met uitzicht op verlenging. Het salaris is afhankelijk van kennis, leeftijd en ervaring, gebaseerd op schaal 10 (met een maximum van € 4084,- bruto per maand bij een volledige aanstelling). TU Delft is een grote werkgever met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en personeelsbeleid. Zo bieden we een flexibele werkweek, korting bij zorgverzekeraars, en de mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen. Een eindejaarsuitkering ter hoogte van een 13e maand en een ruime verlofregeling hoort ook bij de standaard arbeidsvoorwaarden. Op de campus is een internationaal kindcentrum met kinderopvang, voor- en naschoolse opvang en een internationale basisschool. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten. 

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft is een veelzijdige universiteit die onderwijs aanbiedt en onderzoek doet van een internationaal erkend niveau op het gebied van de technische wetenschappen. Onderwijs, onderzoek en ontwerpen zijn sterk gericht op maatschappelijke toepasbaarheid. De TU Delft ontwikkelt technologie voor volgende generaties met focus op duurzaamheid, veiligheid en economische vitaliteit. Bij de TU Delft werk je in een omgeving waar technische wetenschappen en de maatschappij elkaar ontmoeten. De TU Delft bestaat uit 8 faculteiten, de Universiteitsdienst, unieke laboratoria, onderzoeksinstituten en -scholen.

https://www.tudelft.nl

Afdeling

Faculteit Werktuigbouwkunde, Maritieme Techniek en Technische Materiaalwetenschappen

De medewerkers van de faculteit 3mE verrichten grensverleggend en baanbrekend onderzoek dat tot uitdagende toepassingen en nieuwe fundamentele inzichten leidt op de terreinen werktuigbouwkunde, maritieme techniek en materiaalwetenschappen. De basis en resultaten van dit onderzoek vinden hun weerslag in uitstekend eigentijds en modern vormgegeven onderwijs. Dit onderwijs is de inspiratiebron voor 3mE-studenten om zich te ontwikkelen tot maatschappelijk betrokken en verantwoordelijke ingenieurs en wetenschappers die op een uitstekende wijze hun competenties en kennis weten te benutten voor het oplossen van maatschappelijke problemen en het ontwikkelen van waardevolle technologische innovaties.

De afdeling BioMechanical Engineering is een afdeling van de faculteit 3mE. De afdeling coördineert Onderwijs- & Onderzoeksactiviteiten binnen werktuigbouwkundige gebieden en richt zich op het begrijpen en verbeteren van de interactie tussen de mens en technologische systemen. Toepassingen zijn bijvoorbeeld slimme operatie-instrumenten, innovatieve prothesen, en biomechatronische ondersteuning van het menselijke bewegen van sport tot revalidatie. 

Sinds 2013 wordt de bachelor opleiding “Klinische Technologie”  verzorgd samen met het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) en het Erasmus Medisch Centrum (EMC) in Rotterdam. Sinds 2017 is daar de 3 jarige masteropleiding “Technical Medicine” bijgekomen . Deze leidt op tot het BiG geregistreerd beroep “Klinisch Technoloog”/”Technische Geneeskundige. De penvoerder van deze opleidingen is de TU Delft, en is ondergebracht bij de afdeling BioMechanical Engineering van de faculteit 3mE.

 

https://www.tudelft.nl/en/3me

Specificaties

  • Beleid- en staf; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Onderwijs
  • max. 24 uur per week
  • €2588—€4084 per maand
  • Universitair
  • 3mE18-38

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you