Twee docenten Privaatrecht (0,80 - 1,00 fte)

Twee docenten Privaatrecht (0,80 - 1,00 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
7 jun 24 jun Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 24 jun 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Twee docenten Privaatrecht (0,80 - 1,00 fte)
Aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid, Capaciteitsgroep Privaatrecht zijn per
1 september 2018 posities voor twee docenten (0,80 - 1,00 fte) vacant.
Aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid, Capaciteitsgroep Privaatrecht zijn per
1 september 2018 posities voor twee docenten (0,80 - 1,00 fte) vacant.

Functieomschrijving

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid zoekt twee docenten Privaatrecht om onderwijs te verzorgen op zowel Bachelor- als Masterniveau. De docent is breed inzetbaar. Het onderwijs (90% van uw tijd) wordt verzorgd in zowel het Nederlands als het Engels. De werkzaamheden zullen worden verricht binnen de capaciteitsgroep Privaatrecht. Het departement bestaat uit een energieke en betrokken groep van medewerkers die onderwijs en onderzoek verrichten. Binnen de capaciteitsgroep en de faculteit als geheel staat onderwijsinnovatie hoog in het vaandel.

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

  • Bachelor- en Masterdiploma, met een specialisatie in het privaatrecht;
  • De docent is breed inzetbaar. Voor een van de twee functies heeft kennis van en affiniteit met het ondernemingsrecht de voorkeur;
  • In staat om in het Nederlands en Engels (op C1-niveau) te doceren;
  • Didactische vaardigheden, goede schrijfvaardigheid en contactuele eigenschappen;
  • In staat zelfstandig en in teamverband werkzaamheden te verrichten;
  • Mondeling en schriftelijk communicatief vaardig;
  • Een flexibele en oplossingsgerichte werkhouding.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 4 jaar.

De aanstelling zal plaatsvinden voor een periode van vier jaar. Bij gebleken geschiktheid kan de aanstelling tijdelijk worden verlengd. De functie is in het kader van de universitaire functieordening ondergebracht in UFO profiel docent 4. De functie is gewaardeerd in salarisschaal 10 (minimaal € 2.588,00 en maximaal € 4.084,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

Meer informatie over deze vacature kan worden verkregen bij de voorzitter van de capaciteitsgroep privaatrecht prof.mr. Gijs van Dijck (e-mail gijs.vandijck@maastrichtuniversity.nl, tel. 043 388 1396.

Meer informatie over de arbeidsvoorwaarden kan worden gevonden via http://www.maastrichtuniversity.nl, > Support > UM-medewerkers.

Werkgever

Universiteit Maastricht

De Universiteit Maastricht (UM), is bekend om haar unieke, innovatieve, probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment zo'n 16.300 studenten en 4.300 medewerkers. Ten gevolge van het sterke internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM bestaat uit: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Humanities and Sciences, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience.

 

http://www.maastrichtuniversity.nl/

Afdeling

Faculteit der Rechtsgeleerdheid

Maastricht University is een universiteit met een sterk internationaal profiel. De Faculteit der Rechtsgeleerdheid legt een sterke nadruk, zowel in onderwijs als onderzoek, op internationaal, Europees recht en rechtsvergelijking. De faculteit verzorgt drie bacheloropleidingen (Rechtsgeleerdheid, Fiscaal Recht en European Law School) en een groot aantal Nederlandstalige en Engelstalige masteropleidingen. Het Probleem Gestuurd Onderwijs vormt de grondslag voor de vormgeving van het onderwijs.

http://www.maastrichtuniveristy.nl/

Specificaties

  • Hoogleraar; Universitair hoofddocent; Universitair docent; Lector
  • Recht
  • 30.4—38 uur per week
  • €2588—€4084 per maand
  • Universitair
  • AT2018.174

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Minderbroedersberg 4, 6211 LK, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you