Ervaren studieadviseur (0,5 fte)

Ervaren studieadviseur (0,5 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
8 jun 24 jun Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 24 jun 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM) is op korte termijn op zoek naar een ervaren allround studieadviseur die onze bachelor-, premaster en masterstudenten kan adviseren en begeleiden ten aanzien van de aanpak van de studie, studievoortgang en manier van studeren. Als studieadviseur ben je gericht op samenwerking en afstemming met collega’s en verwijs je waar nodig door naar andere professionals binnen of buiten de universiteit, zoals studentdecanen of psychologen. Naast het voeren van individuele (begeleidings)gesprekken met studenten, verzorg je workshops en trainingen voor groepen studenten, bijvoorbeeld gericht op studievaardigheden tijdens de scriptiefase.

De afdeling studieadvies staat de komende jaren voor de uitdaging om invulling te geven aan een meer professionele, pro-actieve wijze van studiebegeleiding en –advies. De nieuwe studieadviseur heeft hier een voortrekkersrol in.

Verder draagt de studieadviseur actief bij aan kwaliteitsverbeteringen binnen de opleiding, faculteit en universiteit. Je vertegenwoordigt ESHPM in diverse overlegorganen en werkgroepen binnen de faculteit en universiteit. Zo vervult de afdeling studieadvies in het bachelorprogramma een begeleidende en coördinerende rol bij de implementatie van het vernieuwde (studenten)mentoraat. Ook vervult de studieadviseur een (beleids)adviserende rol, bijvoorbeeld gebaseerd op signalen/bevindingen van studenten en docenten.

Lijkt het je een uitdaging om bij ESHPM aan de slag te gaan als ervaren studieadviseur, dan zijn we op zoek naar jou!

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

- je hebt een universitaire opleiding afgerond;
- je beschikt over minimaal vijf jaar ervaring in het begeleiden van studenten;
- het voeren van motiverende gesprekken en oplossingsgericht werken gaat je makkelijk af;
- je kunt goed luisteren en problemen snel tot de kern terugbrengen;
- je bent een pro-actieve teamplayer die goed zelfstandig kan werken;
- je hebt ervaring met het ontwikkelen en geven van workshops/trainingen;
- je bent een stevige sparringpartner voor opleidingsmanagement en docenten;
- je beschikt over zeer goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden (in woord en geschrift), zowel in het Nederlands als Engels (beiden minimaal C1-niveau);
- je hebt ervaring met studievoortgangssystemen, bij voorkeur met Osiris;
- Je bent organisatiesensitief.

Arbeidsvoorwaarden

Een afwisselende baan in een enthousiast en resultaatgericht team met goede arbeidsvoorwaarden, in overeenstemming met de CAO Nederlandse Universiteiten (CAO NU). Het dienstverband zal worden aangegaan voor een periode van 1 jaar. Na afloop van deze periode behoort een verlenging dan wel dienstverband voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Het salaris is afhankelijk van uw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling minimaal € 2.588,- en maximaal € 4.084,- bruto per maand (schaal 10 CAO NU) exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De Erasmus Universiteit Rotterdam biedt uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. De omvang van de aanstelling bedraagt 0,5 fte.

Werkgever

Een smeltkroes van talent, internationaal georiënteerd en sterk maatschappelijk betrokken. Dat is de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR). Een universiteit die met circa 26.000 studenten en 2700 medewerkers wetenschappelijke kennis in Rotterdam ontwikkelt die grenzeloos toepasbaar is. Werken bij de Erasmus Universiteit Rotterdam betekent werken bij een ambitieuze universiteit met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Voor meer informatie over de Erasmus Universiteit Rotterdam, zie www.eur.nl.

Afdeling

Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM) van de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is binnen Nederland leidend met haar onderwijs- en onderzoeksactiviteiten, gericht op beleids- en management onderwerpen in de gezondheidszorg. ESHPM verzorgt een bacheloropleiding, vier masteropleidingen, een premaster voor zij-instromers en post-academisch onderwijs. Bij ESHPM zijn onderzoek en onderwijs nauw met elkaar verbonden. Kennis en ervaring uit verschillende wetenschappelijke disciplines zoals economie, recht, sociaal-medische wetenschappen, organisatiekunde en bestuurskunde worden er samengebracht en toegepast in de gezondheidszorg. Deze multidisciplinaire benadering van onderwijs en onderzoek is uniek. De studieadviseur zal onderdeel uit gaan maken van het team studieadvies, dat momenteel uit twee deeltijd medewerkers bestaat.

Specificaties

  • Onderwijs
  • max. 20 uur per week
  • Universitair
  • 1806082

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you