Trainer 0,8 fte

Trainer 0,8 fte

Geplaatst Deadline Locatie
8 jun 24 jun Enschede

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 24 jun 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

U bent actief betrokken bij het optimaliseren van de training ‘differentiëren’ op basis van het verrichte onderzoek en de pilot. Vervolgens voert u deze training uit op een aantal basisscholen. Daarnaast draagt u bij aan kennisverspreiding door middel van presentaties en publicaties in vakbladen.

Specificaties

Universiteit Twente (UT)

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, inspirerende, vakkundige trainer, die ook een actieve rol speelt in de doorontwikkeling van deze training. Bij voorkeur voldoet u aan het volgende profile:

  • Vermogen om leerkrachten individueel te coachen, zowel binnen als buiten de klas
  • Werkervaring in het primair onderwijs
  • Relevante academische opleiding zoals onderwijskunde of pedagogische wetenschappen
  • Affiniteit met rekenonderwijs
  • Sterk analytisch vermogen
  • Het vermogen om zich (veranderende en nieuwe) digitale tools snel eigen te maken
  • Ervaring met het ontwikkelen van trainingen of onderwijsmateriaal
  • Bereidheid trainingen te verzorgen op verschillende locaties in Nederland

Informatie en sollicitatie

Informatie over de functie kunt u inwinnen bij dr. M. van Geel (e-mail: Marieke.vangeel@utwente.nl, tel 053 489 5564).

Uw sollicitatie, vergezeld van een Curriculum Vitae, kunt u tot en met 24 juni 2018 richten aan de Universiteit Twente

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden u een uitdagende, afwisselende functie waarin u samenwerkt in een jong, professioneel en enthousiast team. Het ontwikkelen en verzorgen van een hoogwaardige training staat voorop. Waar nodig wordt u inhoudelijk bijgeschoold en begeleid. Het betreft een tijdelijke aanstelling vanaf de zomer van 2018 tot eind juli 2019. De functie is ingeschaald in schaal 10.

Werkgever

Universiteit Twente. Dat is menswetenschappen en technologie. High tech en human touch. Onderwijs en onderzoek die er toe doen. Nieuwe technologie als aanjager voor verandering, vernieuwing en vooruitgang in de samenleving. De Universiteit Twente is de enige campusuniversiteit in Nederland, verdeeld over vijf faculteiten verzorgen we ruim vijftig opleidingen. De Universiteit Twente heeft veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en talentvolle onderzoekers krijgen de ruimte voor baanbrekend wetenschappelijk onderzoek.

Faculty of Behavioural, Management and Social sciences De Faculty of Behavioural, Management and Social sciences (BMS) heeft als doel een sleutelrol te spelen in het begrijpen, gezamenlijk ontwikkelen en analyseren van innovaties in de samenleving. Technologische ontwikkelingen zijn de motor van innovatie. Aan de hand van social engineering integreren wij deze technologische ontwikkelingen in de samenleving - zowel op publiek als particulier niveau, waarbij we het gedrag en de behoeften van mensen scherp in het oog houden. Om dit te kunnen doen, heeft de Faculty of BMS hoogwaardige kennis in huis van de vakgebieden psychologie, bedrijfskunde, bestuurskunde, communicatiewetenschappen, filosofie, onderwijskunde en gezondheidswetenschappen. Al deze kennis staat in het teken van het aangaan en oplossen van maatschappelijke uitdagingen. Het onderzoek aan deze faculteit is nauw verbonden met de UT-instituten IGS (innovatie en bestuur), CTIT (ICT), MIRA (gezondheid) en MESA+ (nanotechnologie).

Specificaties

  • Onderwijs
  • max. 32 uur per week
  • €2588—€4084 per maand
  • Universitair
  • 982403

Werkgever

Universiteit Twente (UT)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Drienerlolaan 5, 7522 NB, Enschede

Bekijk op Google Maps

Interesting for you