Informatie analist (0,8 fte)

Informatie analist (0,8 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
12 jun 25 jun Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 25 jun 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als informatie analist ondersteun je het management van de faculteit met analyses van de beschikbare databestanden en bijbehorende rapportages op het gebied van onderwijs en onderzoek. Door het verwerven van nieuwe data en door het koppelen, integreren en ontsluiten van bestaande databestanden draag je met je analyses bij aan verbetering van het facultaire onderwijs- en onderzoeksbeleid. Je bent in staat om de onderwijs- en onderzoeksgegevens te vertalen naar hun financiële context.
Je hebt een eigen visie op het gebruik van data en systemen in het kader van kwaliteitszorg en je bent in staat om actuele ontwikkelingen in het vakgebied te vertalen naar gebruik in onze faculteit. Je hebt de rol van facultaire informatiemanager en vertegenwoordigt in die hoedanigheid de faculteit in universitaire overleggen. Je werkt nauw samen met de beleidsmedewerkers onderwijs en onderzoek en valt onder directe aansturing van de directeur bedrijfsvoering.
Tot je werkzaamheden behoren onder andere:
• zorgdragen voor de totstandkoming, verwerking, analyse, presentatie en rapportage van evaluatiegegevens ten behoeve van onderwijs en onderzoek
• meewerken aan de voorbereiding van accreditatietrajecten/visitaties
• fungeren als facultaire informatiemanager
• bijdragen aan universiteitsbrede ontwikkelingen met betrekking tot het genereren, verwerken, opslaan en beheren van onderwijs- en onderzoeksdata.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

• een afgeronde, relevante WO opleiding;
• aantoonbare ervaring op het gebied van bestuurlijke informatievoorziening,
   informatiemanagement en het omgaan met complexe databestanden;
• kennis van Osiris, EvaSys, Excel en SAP Analysis for Microsoft Office (wordt gezien als een pre);
• analytisch inzicht, zelfstandige en initiatiefrijke manier van werken, flexibiliteit,  stressbestendigheid en accuratesse;
• een open houding ten aanzien van nieuwe ontwikkelingen en daarin actief kunnen participeren;
• goede relationele, mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden in Nederlands en Engels (C1 niveau CEFR);
• minimaal 3-5 jaar werkervaring, bij voorkeur in een universitaire omgeving.

Arbeidsvoorwaarden

Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris tussen de € 2.588 en € 4.084 bruto per maand bij een volledige (38-urige) werkweek (schaal 10 CAO Nederlandse Universiteiten) exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. Je krijgt een tijdelijke aanstelling voor een jaar, met uitzicht op verlenging. De Erasmus Universiteit Rotterdam biedt uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Werkgever

Een smeltkroes van talent, internationaal georiënteerd en sterk maatschappelijk betrokken. Dat is de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR). Een universiteit die met 28.000 studenten en circa 2.700 medewerkers wetenschappelijke kennis in Rotterdam ontwikkelt die grenzeloos toepasbaar is. Werken bij de Erasmus Universiteit Rotterdam betekent werken bij een ambitieuze universiteit met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. In de periode 2011-2013 heeft de EUR ambitieus geïnvesteerd in de bedrijfsvoering. De huidige strategische planperiode van vier jaar worden niet alleen de vruchten van deze investering geplukt, maar wordt de bedrijfsvoering verdergaand ontwikkeld teneinde er mede zorg voor te dragen dat de positie van de EUR in Nederland en daar buiten verder zal worden versterkt. Voor meer informatie over de Erasmus Universiteit Rotterdam, zie www.eur.nl

Afdeling

De Erasmus School of History, Culture and Communication (ESHCC) verzorgt onderwijs en onderzoek op het terrein van Media en Communicatie, Geschiedenis en Cultuurwetenschappen. De faculteit telt circa 1.700 studenten en ruim 240 medewerkers. De dienstverlening aan studenten en de ondersteuning van de wetenschappelijke staf op het gebied van onderwijs en onderzoek wordt vanuit het Faculteitsbureau verleend. Binnen het Faculteitsbureau is per direct een vacature vrij voor de functie van informatie analist.

Specificaties

  • IT
  • max. 32 uur per week
  • Universitair
  • 1806122

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you