Promovendus Optimale ketenzorg voor kwetsbare ouderen met een heupfractuur

Promovendus Optimale ketenzorg voor kwetsbare ouderen met een heupfractuur

Geplaatst Deadline Locatie
12 jun 1 jul Almelo

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 jul 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De werkzaamheden van de promovendus zullen zich met name richten op

  1. Optimalisatie van de kwaliteit van de zorg vanaf opname op de SEH tot aan ontslag uit het verpleeghuis en bij voorkeur tot de poliklinische 3 maanden follow up. Hiertoe zal een evaluatie van huidige ketenzorg uitgevoerd worden, gebruikmakend van de transmurale overeengekomen klinimetrie en complicatie registratie de doorstroom vanuit het ziekenhuis naar de GRZ geoptimaliseerd worden zodat de ligduur in het ziekenhuis gemiddeld genomen met 2 dagen verkort wordt.
  2. Verbeteren van inzicht in de individuele revalidatie trajecten van de patiënt om zo tot betere gepersonaliseerde zorg te komen. Hiertoe wordt ambulante monitoring technologie verder ontwikkeld en geïmplementeerd zodat per patiënt het herstel inzichtelijk wordt en hierop gestuurd kan worden de individuele revalidatie trajecten in de verschillende verpleeghuizen in kaart gebracht, geanalyseerd en kan van elkaar geleerd worden om tot optimalisatie van de behandelinhoud en heldere ontslag criteria te komen.
  3. Ondersteuning bij de uitvoering van een kost-benefit analyse voor de ketenzorg (Value based Health Care VBHC) met als doelstelling inzicht krijgen in de waarde van zorg van patiënten met heupfracturen, in de keten van ziekenhuis en verpleeghuizen en potentiele ruimte voor verbetering in waarde voor patiënten alsmede mogelijkheden exploreren voor uitkomstbekostiging van deze patiëntgroep.
Voor het project “Optimale ketenzorg voor kwetsbare ouderen met een heupfractuur” bestaat een vacature voor een promovendus. Dit project is een samenwerkingsproject tussen het Centrum voor Geriatrische Traumatologie van Ziekenhuisgroep Twente, Carintreggeland, Trivium Meulenbelt Zorg, ZorgAccent en de Universiteit Twente. De doelstelling van dit initiatief is te komen tot optimaal herstel voor de patiënt met een heupfractuur die vanuit het ziekenhuis naar de geriatrische revalidatie (GRZ) in de 3 omliggende verpleeghuizen ontslagen wordt. Om dit te bereiken wordt er gewerkt aan
  • De ontwikkeling van een multidisciplinair zorgpad wat begint met het standaardiseren, verzamelen en delen van uitkomsten waaronder klinimetrie van patiënten in de keten ziekenhuis - verpleeghuis
  • De ontwikkeling van ambulante monitoringstechnologie die de voortgang van de patiënt in zijn revalidatie traject langdurig en ‘automatisch’ in kaart brengt zonder dat dit inspanning van de professional en patiënt vereist.

De aanstelling vindt plaats bij de afdeling Biomedical Signals and Systems (EWI-BSS) van de Universiteit Twente maar de promovendus zal voor een groot deel van de tijd bij ZGT gestationeerd zijn.

Specificaties

Universiteit Twente (UT)

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gedreven medewerker met interesse in zorg en technologie. U beschikt over een academische opleiding in relevante technologische richting (biomedische technologie/technische geneeskunde/gezondheidswetenschappen), goede contactuele eigenschappen en uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels (zowel mondeling als schriftelijk). U bent in staat om zelf structuur aan te brengen in een nieuw onderzoeksterrein, u werkt nauwgezet en hebt doorzettingsvermogen. U bent een teamplayer en bent gewend om in een multidisciplinair team te werken. Aangetoonde publicatievaardigheden zijn een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Een stimulerende werkomgeving voor toegepast onderzoek op kwalitatief hoog niveau. Een sterke en inspirerende samenwerkingsomgeving tussen zorg en technologie. Een uitdagende functie voor de duur van 4 jaar en omvang van 1.0 fte. Het salaris in het eerste jaar start met € 2.222,-- en loopt in het vierde jaar op tot € 2840,-- per maand.

Informatie en sollicitatie

Nadere informatie over deze functie kunt u verkrijgen bij Prof. dr. Miriam Vollenbroek-Hutten (m.vollenbroek@zgt.nl). Te bereiken via telefoonnummer 06-22386673.

Uw sollicitatie, vergezeld van een Curriculum Vitae, kunt u tot en met 1 juli a.s. richten via de onderstaande link.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 9 juli a.s.

Werkgever

The University of Twente. We stand for life sciences and technology. High tech and human touch. Education and research that matter. New technology which leads change, innovation and progress in society. The University of Twente is the only campus university of the Netherlands; divided over five faculties we provide more than fifty educational programmes. We have a strong focus on personal development and talented researchers are given scope for carrying out groundbreaking research.

We are an equal opportunity employer and value diversity at our company. We do not discriminate on the basis of race, religion, color, national origin, gender, sexual orientation, age, marital status or disability status. Because of our diversity values we do particularly support women to apply.

The faculty of Electrical Engineering, Mathematics and Computer Science (EEMCS) comprises three disciplines that shape Information and Communication Technology. ICT is more than communication. In almost every product we use mathematics, electronics and computer technology and ICT now contributes to all of societies' activities. The faculty works together intensively with industrial partners and researchers in the Netherlands and abroad and conducts extensive research for external commissioning parties and funders. The research which enjoys a high profile both at home and internationally, has been accommodated in the multidisciplinary research institutes MESA+, CTIT and MIRA.

Specificaties

  • PhD
  • Techniek; Gezondheid
  • max. 38 uur per week
  • €2222—€2840 per maand
  • Universitair
  • 982170

Werkgever

Universiteit Twente (UT)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Zilvermeeuw 1, 7609 PP, Almelo

Bekijk op Google Maps

Interesting for you