Projectcontroller

Projectcontroller

Geplaatst Deadline Locatie
18 jun 1 jul Velp

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 jul 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Van Hall Larenstein University of Applied Sciences zoekt voor de afdeling Finance & Control (standplaats Velp) een Projectcontroller voor 0,8 – 1,0 fte

Functieomschrijving

Omschrijving afdeling
De stafafdeling Finance & Control is de financiële stafafdeling van Van Hall Larenstein. Finance & Control is verantwoordelijk voor de financiële, project- en salarisadministratie van de diverse stafafdelingen en de onderwijsdomeinen. Tevens is de afdeling verantwoordelijk voor de regie op de Planning & Control cyclus (waaronder de begroting en de jaarrekening) en kwaliteitscontrole. In totaal zijn er circa 20 medewerkers werkzaam binnen de afdeling, verdeeld over de locaties Velp en Leeuwarden.

Functie inhoud:
Als projectcontroller ondersteun je het financiële beheer van projecten van het Domein Delta Area & Resources. Je bewaakt het op orde houden van de projectadministratie en draagt zorg voor het opstellen van managementrapportages richting de domeindirecteur, de leading lector, de directeur Finance & Control en externe subsidieverstrekkers. Hiervoor werk je nauw samen met de projectleiders, de lectoren, de accountant en externe subsidieverstrekkers. In deze zelfstandige functie draag je bij aan een optimale projectcontrole, ben je een sparringpartner voor de domeindirectie en heb je een belangrijke adviesrol.

Specificaties

Hogeschool Van Hall Larenstein (VHL)

Functie-eisen

  • Werk- en denkniveau HBO+, met als achtergrond een financiële opleiding;
  • Je bent een echte teamworker met initiatief en een flexibele instelling;
  • Je kenmerkt je als een ‘ontwikkelaar’, de werkzaamheden stoppen niet bij het signaleren en de analyse van problemen maar je levert ook een bijdrage bij het vinden van oplossingen;
  • Je hebt kennis van project control van grote projecten met meerdere internationale partijen en ervaring met het zelfstandig opstellen en afwikkelen van projectdeclaraties;
  • Ervaring met projectadministratie is vereist. Daarnaast heb je ervaring met financieel coördineren van internationale projecten zoals Interreg en/of H2020; 
  • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden en bent adviesvaardig zowel in de Nederlandse als de Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 12 maanden.

Wij bieden:
in eerste instantie een tijdelijk dienstverband voor de periode van 12 maanden voor 0,8 tot 1,0 fte. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring behorende bij salarisschaal 10 CAO-HBO (Hay-profiel Administrateur 2) en bedraagt minimaal € 2.638,45 en maximaal € 3.994,25 bruto per maand bij een volledige werkweek. Per 1 september 2018 en per 1 april 2019 vindt er conform CAO-HBO een loonsverhoging plaats van respectievelijk 2,5% en 2,4%.

Werkgever

Hogeschool Van Hall Larenstein (VHL)

Wij zijn:
een internationale groene kennisinstelling, waar we met passie en kunde onderwijs verzorgen, ondersteund door toegepast onderzoek binnen diverse lectoraten. We leiden proactieve professionals op, die op een verantwoorde en ondernemende wijze een positieve bijdrage leveren aan een duurzame samenleving.

Hogeschool Van Hall Larenstein verzorgt diverse Bachelor- en (professional) Master-opleidingen, Associate degrees en cursussen en verricht toegepast onderzoek vanuit onderwijslocaties in Leeuwarden en Velp.

http://www.hogeschoolvhl.nl/

Specificaties

  • Financiën; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Onderwijs
  • Economie
  • 32—40 uur per week
  • €2638—€3994 per maand
  • Universitair
  • AT VHL F&C 2018/01

Werkgever

Hogeschool Van Hall Larenstein (VHL)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Larensteinselaan 26a, 6882 CT, Velp

Bekijk op Google Maps

Interesting for you