Projectadministrateur Finance & Control (1,0 fte)

Projectadministrateur Finance & Control (1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
26 jun 10 aug Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 10 aug 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Als projectadministrateur ondersteun je de businesscontroller bij de financiële verplichtingen jegens de externe subsidieverstrekker/opdrachtgever. Je beoordeelt begrotingen voor projectaanvragen mede op basis van de financiële subsidievoorwaarden. Verder bewaak je de tijdige en correcte ...

Functieomschrijving

Als projectadministrateur ondersteun je de businesscontroller bij de financiële verplichtingen jegens de externe subsidieverstrekker/opdrachtgever. Je beoordeelt begrotingen voor projectaanvragen mede op basis van de financiële subsidievoorwaarden. Verder bewaak je de tijdige en correcte aanlevering van relevante documenten, onderhoud je het financiële projectdossier en heb je tijdens de uitvoering en bij de financiële eindverantwoording contact met de projectleider, de accountant, eventuele externe partners in het project en de subsidieverstrekker/opdrachtgever. Je komt te werken in een team met meerdere collega’s. Je wordt in eerste instantie geplaatst bij het Support Team Tilburg School of Humanities and Digital Sciences (TSHD). In de toekomst kun je ook bij een ander onderdeel worden geplaatst.

Belangrijkste taken

  • Ondersteunen van businesscontroller en projectleider m.b.t. begrotingen, projectoffertes en financiële periode- en eindrapportages.
  • Zelfstandig volgen en analyseren van de financiële projectontwikkeling.
  • Actueel en overdraagbaar houden van de digitaal projectendossier en financiële projectadministratie.
  • Aanleveren van prognoses en realisaties van projectresultaten aan de businesscontroller ten behoeve van rapportages over het financiële resultaat van TSHD.
  • Tijdig signaleren en oplossen van knelpunten, problemen, onvoorziene zaken en risico’s in projecten en processen en doorvoeren van structurele verbeteringen.
  • Onderhouden van contact met klanten (subsidieverstrekkers, projectleiders, externe partners in projecten) en collega’s (m.n. binnen TSHD en binnen de divisie Finance & Control).

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

Uw profiel

  • HBO niveau, bij voorkeur een opleiding in financiële richting bijvoorbeeld accountancy of bedrijfseconomie.
  • Goede communicatieve vaardigheden gericht op samenwerking, flexibel, klantgericht.
  • Sterk met cijfers, analytisch, vlot in Excel, snel leren omgaan met financiële software.
  • Veranderings- en verbeteringsgericht in het stroomlijnen van systemen en processen.
  • Overzicht kunnen houden over een veelheid aan financiële informatie, kunnen prioriteren.
  • Uitstekende beheersing van zowel Nederlands als Engels (i.v.m. projectdocumenten en correspondentie).

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: tijdelijke aanstelling voor 12 maanden met uitzicht op een verlenging/vast dienstverband bij goed functioneren en blijvende financiele middelen.

Je krijgt een tijdelijke aanstelling voor de duur van 12 maanden met uitzicht op een verlenging/vast dienstverband bij goed functioneren en blijvende financiele middelen  . Je salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en in overeenstemming met de zwaarte van de functie. Je wordt aangesteld in de functie van Projectadministrateur Finance & Control (UFO Functie Administrateur 3) gewaardeerd volgens schaal 8 van de Vereniging van Samenwerkende Nederlandse Universiteiten. Bij een voltijdse aanstelling betekent dat een maximaal inkomen van €3292,- bruto per maand. De universiteit beschikt over uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals een gunstige studieregeling en de mogelijkheid uw arbeidsvoorwaarden deels individueel te beïnvloeden met behulp van een keuzemodel. De TiU kent een eindejaarsuitkering van 8,3%. Daarnaast kent de TiU een flexibele werktijden- en verlofregeling (41 verlofdagen per jaar bij een 40-urige werkweek).

Afdeling

Finance and Control

De divisie Finance & Control (F&C) van University Services organiseert op gestructureerde wijze de ondersteuning en de beheersing van de financiële processen binnen Tilburg University. Je gaat werken binnen de specialistische Staf, een van de Support Teams faculteiten / divisies of het Service Center Finance. Finance & Control professionals zetten zich op gedreven en betrokken wijze in voor beleidsadviezen, financiële planning & control, projectondersteuning en financieel-administratieve processen. De divisie Finance & Control wordt aangestuurd door de directeur Finance & Control. 

Finance & Control

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair); Financiën
  • Economie; Recht; Gedrag en maatschappij
  • max. 40 uur per week
  • €2465—€3292 per maand
  • HBO
  • 14301

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you