Hoofd Research Support (0,8 - 1,0 fte)

Hoofd Research Support (0,8 - 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
29 jun 3 aug Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 3 aug 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De faculteit Geesteswetenschappen van de Universiteit Utrecht is op zoek naar een Hoofd Research Support. Interesse? Lees hier verder en solliciteer.

Functieomschrijving

Voor de faculteit Geesteswetenschappen van de Universiteit Utrecht is Aardoom & de Jong op zoek naar een verbindend en resultaatgericht Hoofd Research Support. Het hoofd geeft leiding aan de keten Onderzoeksondersteuning.

Als hoofd ben je goed bekend met de onderzoekswereld en heb je inhoudelijk een grondige kennis en ervaring met subsidieaanvragen. Verder ben je bekend met het complexe proces van projectaanvragen en beschouw je het als een uitdaging dit in goede banen te leiden met alle betrokken partijen. Samen met je collega ketenhoofden vorm je een MT. Je rapporteert aan de directeur bedrijfsvoering.

 

Ben jij goed op de hoogte van trends in Nederland en Europa op de verwerving van onderzoeksprojecten en weet je het belang van de onderzoeker en de ambitie van de universiteit te verenigen? Spreekt deze uitdagende, nog relatief nieuwe rol jou aan én denk je graag mee over het verder ontwikkelen van de faculteit Geesteswetenschappen, dan zijn we op zoek naar jou!

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Als hoofd geef je leiding aan de keten Onderzoeksondersteuning. De keten bestaat uit zeer zelfstandig opererende professionals (12 fte) bestaande uit een Research Support Office (RSO) team, een PhD mentor en een team van onderzoekscoördinatoren (die door een teamleider geleid worden). Als leidinggevende geef je op coachende wijze verantwoordelijkheid en vertrouwen en zorg je voor een goede balans tussen sturing en ruimte.

Je zorgt ervoor dat je teams optimaal samenwerken. Tijdens een onderzoekstraject adviseren en ondersteunen zij op zowel administratief, financieel als inhoudelijk vlak.  Daar waar nodig, spring je zelf bij. Je geeft richting aan onderzoeksprojecten en fungeert als gesprekspartner voor bestuurders, onderzoekers en medewerkers.


Als Hoofd Research Support beschik je in elk geval over de volgende kennis en ervaring:

  • je hebt een afgeronde academische opleiding op masterniveau, ervaring als onderzoeker (bijvoorbeeld als promovendus) is een pré;
  • je hebt ruime ervaring met het begeleiden van aanvragen in de 2e en 3e geldstroom en bent bekend met onderzoeksvalorisatie;
  • je denkt analytisch, handelt strategisch, en richt je blik naar buiten waardoor je goed op de hoogte bent van internationale ontwikkelingen in het academische onderzoek;
  • je bent organisatiesensitief en weet verbinding te leggen tussen de keten en onderzoekers, departementen, beleidsmedewerkers en andere ketens;
  • je hebt financieel inzicht en bent procesmatig sterk;
  • je beschikt over een uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, zowel in het Engels als in het Nederlands en bent goed in het formuleren van heldere beleidsvoorstellen;
  • op een coachende manier zorg je voor samenwerking, ontwikkeling en creativiteit in het team waarbij je oog hebt voor continue verbetering.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijke aanstelling (0,8 - 1,0 fte) voor een jaar met – bij goed functioneren - uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - maximaal € 5.861,- (schaal 13 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Daarnaast mag je rekenen op aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (o.a. goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie: werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability. 

Aan de faculteit Geesteswetenschappen zijn ongeveer 900 medewerkers en 6.000 studenten verbonden. De faculteit omvat vier kennisdomeinen: filosofie en religiewetenschap, geschiedenis en kunstgeschiedenis, media- en cultuurwetenschappen en talen, literatuur en communicatie. Met het onderwijs en onderzoek op deze gebieden wil de faculteit bijdragen aan een beter begrip van Nederland en Europa in een sterk veranderende maatschappelijke en culturele context.

Specificaties

  • Beleid- en staf; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Management
  • Natuurwetenschappen; Techniek; Gezondheid; Economie; Recht; Gedrag en maatschappij; Taal en cultuur
  • 32—40 uur per week
  • €4815—€5861 per maand
  • Universitair
  • 986394

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you