Docenten Klinische Neuropsychologie (0.2-0.4 fte)

Docenten Klinische Neuropsychologie (0.2-0.4 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
4 jul 9 sep Groningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 9 sep 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Wij zijn op zoek naar meerdere collega’s met relevante klinische werkervaring die ons kunnen ondersteunen bij het klinisch georiënteerd onderwijs op het gebied van de klinische neuropsychologie en die op deze manier een brug kunnen slaan tussen de klinische praktijk en het wetens

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar meerdere collega’s met relevante klinische werkervaring die ons kunnen ondersteunen bij het klinisch georiënteerd onderwijs op het gebied van de klinische neuropsychologie en die op deze manier een brug kunnen slaan tussen de klinische praktijk en het wetenschappelijke onderwijs en onderzoek. Van de docenten wordt verwacht dat ze zelfstandig onderwijs verzorgen en/of een bijdrage leveren aan met name het klinisch neuropsychologisch onderwijs in de bacheloropleiding Psychologie en in de masterprogramma’s Klinische Neuropsychologie en Clinical Neuropsychology. Voorbeelden zijn het begeleiden van intervisiegroepen van studenten die een klinische stage lopen, vaardigheidsonderwijs en het begeleiden van bachelor- en mastertheses. De docenten maken deel uit van een team van enthousiaste collega’s die allen werkzaam zijn op het gebied van de klinische neuropsychologie.

Specificaties

Rijksuniversiteit Groningen (RUG)

Functie-eisen

• masteropleiding op het gebied van de klinische (neuro)psychologie
• enige jaren klinische ervaring als neuropsycholoog, een huidige aanstelling in een kliniek is gewenst
• bij voorkeur geregistreerd als GZ-psycholoog
• bij voorkeur gepromoveerd of aantoonbare onderzoekservaring op het gebied van de klinische neuropsychologie
• ervaring met het geven van onderwijs is een pre
• zelfstandig en in teamverband kunnen werken
• goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels hebben en enthousiast, communicatief en sociaal vaardig zijn.

Arbeidsvoorwaarden

Vanwege de gewenste actuele klinische praktijkervaring zoeken we kandidaten die vanuit een instelling bij ons kunnen worden gedetacheerd. In overleg wordt dan het salaris vastgesteld.

Datum van indiensttreding: in overleg

Solliciteren
U kunt solliciteren door middel van uw sollicitatiebrief voorzien van curriculum vitae te sturen vóór 10.09.2018 uitsluitend aan de hand van het sollicitatieformulier.

Sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 8, 9 of 10 oktober 2018.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Afdeling

Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen

De Rijksuniversiteit Groningen behoort tot de top van de Europese researchuniversiteiten en is internationaal georiënteerd. De universiteit is maatschappelijk actief en voelt zich betrokken bij haar omgeving. In een breed scala van vakgebieden beoefenen onderzoekers en docenten hun vak vanuit wetenschappelijke hartstocht. Iedereen wordt in staat gesteld om het beste uit zichzelf te halen. Talent, ambitie en prestatie van de 30.000 studenten en 5.500 medewerkers worden zoveel mogelijk gehonoreerd.

De Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen van de RUG is sterk in onderzoek en onderwijs op het gebied van gedrag, denken, leren en samenleven van mensen. Onze theoretisch en methodologisch stevig gefundeerde kennisdomeinen – psychologie, sociologie, pedagogiek, onderwijskunde, en vakdidactiek – willen we blijven ontwikkelen.

De faculteit streeft naar een toonaangevende positie in het onderzoeken en oplossen van maatschappelijke vraagstukken en problemen die mensen in hun dagelijkse leven ervaren. Onze ambitie is om wetenschappelijk onderbouwde interventies te ontwikkelen en te evalueren, in samenspraak met maatschappelijke partijen. De facultaire infrastructuur voor empirisch-wetenschappelijk onderzoek willen we uitbouwen tot internationaal topniveau.

Binnen de basiseenheid Klinische en Ontwikkelingsneuropsychologie vindt onder andere klinische georiënteerd onderzoek plaats naar patiënten met neurologische en psychiatrische aandoeningen, ontwikkelingsstoornissen en visuele stoornissen. Het onderzoek richt zich op de aard van deze stoornissen, op de effecten van behandeling en op de consequenties van deze stoornissen voor deelname aan de maatschappij. Daarnaast geven de leden van de basiseenheid onderwijs binnen de bachelor Psychologie, die zowel in het Engels als in het Nederlands wordt gegeven, en binnen de masterprogramma’s Klinische Neuropsychologie en Clinical Neuropsychology.

Specificaties

  • Hoogleraar; Universitair hoofddocent; Universitair docent; Lector
  • Gedrag en maatschappij
  • Universitair
  • 218338-39

Werkgever

Rijksuniversiteit Groningen (RUG)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Broerstraat 5, 9712 CP, Groningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you