Intern 'Vogels en Bijzondere Dieren' (1,0 fte)

Intern 'Vogels en Bijzondere Dieren' (1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
21 aug 14 okt Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 14 okt 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht is op zoek naar een Intern Vogels en Bijzondere Dieren. Interesse? Lees verder en solliciteer.

Functieomschrijving

De intern Vogels en Bijzondere Dieren zal werkzaam zijn bij de afdeling Vogels en Bijzondere Dieren (VBD) van het departement Geneeskunde van Gezelschapsdieren. Hier werk je samen met drie collega dierenartsen, die in verschillende disciplines zijn gespecialiseerd. Het team is verantwoordelijk voor het VBD-onderwijs aan toekomstige dierenartsen en levert eerste-, tweede- en derdelijns patiëntenzorg. Vier paraveterinairen leveren hierbij ondersteuning.

Als intern voer je onder andere onderstaande taken uit:

  • je zult in toenemende mate zelfstandig bijdragen aan het verzorgen van de patiëntenzorg, maar ook het onderwijs van de afdeling;
  • je participeert in de avond-, nacht- en weekenddiensten van de VBD afdeling.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Je bent een gedreven dierenarts die ten minste één jaar in een goed geoutilleerde gezelschapsdierenpraktijk of bij een andere diergeneeskundige faculteit werkzaam is geweest.

 

Daarnaast voldoe je aan onderstaande eisen:

  • je hebt aantoonbare kennis van en ervaring en affiniteit met Vogels en Bijzondere Dieren;
  • je hebt een innoverende instelling en wordt enthousiast van het verzorgen van hoogwaardige patiëntenzorg en het geven van goed onderwijs;
  • je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden, werkt graag in teamverband, bent collegiaal en klantgericht;
  • je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een aanstelling van 1,0 fte voor de duur van 1 jaar met bij goed functioneren mogelijkheid tot verlenging. Het salaris bedraagt minimaal € 2.640,- en maximaal € 2.897,- (schaal 10 cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand, bij een fulltime dienstverband. Daarnaast mag je rekenen op aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (o.a. goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie: werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken collega's uit diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

De faculteit Diergeneeskunde is de enige instelling in Nederland die dierenartsen opleidt. Daarnaast werken onderzoekers samen aan vernieuwend, wetenschappelijk onderzoek rondom de thema's One Health, One Medicine en Veterinary Biomedicine. Bovendien levert de faculteit specialistische klinische zorg in het grootste academische dierenziekenhuis van Europa: het Universitair Diergeneeskundig Centrum Utrecht. Aandacht voor ziekte, gezondheid welzijn van het dier en zijn omgeving vormt de basis onder de drie pijlers van onze faculteit: onderwijs, onderzoek en diergezondheidszorg. De faculteit telt circa 1.500 studenten en 900 medewerkers.

 

Het departement Geneeskunde van Gezelschapsdieren is onderdeel van de faculteit Diergeneeskunde en omvat een opleidingsinstituut, een researchinstituut en een academisch dierenziekenhuis. Er zijn circa 200 medewerkers, waarvan ruim tachtig dierenartsen. Zij verzorgen het onderwijs aan studenten en coassistenten, het onderzoek en de patiëntenzorg. Jaarlijks vinden circa 15.000 poliklinische consulten plaats en worden circa 3.500 operaties verricht. De beschikbare faciliteiten worden internationaal hoog gewaardeerd. Hierbinnen onderzoekt en behandelt de afdeling Vogels en Bijzondere Dieren konijnen, knaagdieren, fretten, kleine exotische zoogdieren, vogels, reptielen en amfibieën.

Specificaties

  • Patiëntenzorg: overig; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid
  • 36—40 uur per week
  • €2640—€2897 per maand
  • Universitair
  • 988964

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you