Docent (en) departement Medical and Clinical Psychology

Docent (en) departement Medical and Clinical Psychology

Geplaatst Deadline Locatie
13 jul 26 jul Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 26 jul 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Het departement Medische en Klinische Psychologie is voor het collegejaar 2017-2018 op zoek naar docenten.

Docent (en) departement Medical and Clinical Psychology één docent voor 0,6 fte of twee docenten voor elk 0,3 fte.

Functieomschrijving

De functie betreft het geven van (klinisch) onderwijs in de Nederlands en Engelstalige Bachelor Psychologie. Uw taken bestaan uit het participeren in (één of meerdere) cursussen: academische vaardigheden en psychodiagnostiek. Daarnaast fungeert de docent als mentor van de eerstejaars studenten Psychologie.

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

De kandidaat beschikt over een doctoraal/masterdiploma in de medische of klinische psychologie dan wel een aanverwante opleiding. Van de kandidaten wordt verder een positieve motivatie voor het geven van onderwijs verwacht en een inspirerende opstelling tegenover studenten. Ervaring in het geven van universitair onderwijs en goede beoordelingen hiervoor, zijn een pré. Goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden in het Nederlands en Engels zijn een vereiste.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 10 maanden.

U wordt aangesteld bij het departement Medical and Clinical Psychology van de Tilburg School of Social and Behavioral Sciences van Tilburg University.

 

De functie is ingedeeld in het UFO profiel docent  4 (salarisschaal 10). Het salaris bedraagt, afhankelijk van achtergrond en werkervaring, minimaal € 2.640 en maximaal € 4.166 bruto per maand bij een voltijdse aanstelling. De functie betreft een dienstverband voor de duur van 10 maanden. Indiensttreding bij voorkeur per 15 augustus 2018.

Afdeling

Tilburg School of Social and Behavioral Sciences

Tilburg University is een moderne gespecialiseerde universiteit. Het onderwijs en onderzoek van de Tilburg School of Social and Behavorial Sciences (TSB) zijn georganiseerd rond de thema’s Health, Care & Well-Being, en People, Work, & Organizations. Met een inspirerende werkomgeving daagt de school haar medewerkers uit om hun ambities te verwezenlijken. Betrokkenheid en samenwerking zijn daarbij belangrijke uitgangspunten.

Tilburg School of Social and Behavioral Sciences

 

Het departement Medische en Klinische Psychologie  https://www.tilburguniversity.edu/nl/over/schools/socialsciences/organisatie/departementen/medische-klinische-psychologie

Specificaties

  • Hoogleraar; Universitair hoofddocent; Universitair docent; Lector
  • Gedrag en maatschappij
  • max. 24 uur per week
  • Universitair
  • 14482

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you