Secretaris Dagelijks Bestuur (0,8-1,0 fte)

Secretaris Dagelijks Bestuur (0,8-1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
16 jul 19 aug Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 19 aug 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als bestuurssecretaris ondersteun je de beleids- en besluitvorming binnen de ESHPM. Je adviseert het dagelijks bestuur, ondersteunt het MT en bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling en interne afstemming van nieuw beleid. Daarnaast geef je functioneel leiding aan het beleidsteam dat onderdeel uitmaakt van het faculteitsbureau. Als bestuurssecretaris val je onder het hoofd Bedrijfsvoering. Je werkt veel samen met de decaan en je ondersteunt het gehele dagelijks bestuur en het MT van ESHPM. Het dagelijks bestuur bestaat uit de decaan, directeur onderzoek, directeur onderwijs, het hoofd bedrijfsvoering en het hoofd financiën.

De werkzaamheden bestaan uit:

- Organisatorisch en inhoudelijk voorbereiden van de vergaderingen van het bestuur van de faculteit;
- Coördineren van bestuurlijke- en beleidstrajecten, al dan niet samen met de beleidsmedewerkers, van de faculteit en voorbereiden van besluitvorming  door het dagelijks bestuur;
- Toetsen van beleidsvoorstellen op politiek-bestuurlijke haalbaarheid en onderlinge afstemming enerzijds en aan de voor het beleidsontwerp geldende procedures anderzijds, alsmede inhoudelijk adviseren van het bestuur van de faculteit over beleidsvoorstellen;
- Initiëren en voorzitten van diverse voorbereidende overleggen, alsmede leiding geven aan of participeren in projecten;
- Bevorderen van en toezien op de uitvoering van besluiten genomen door het bestuur van de instelling/ faculteit;

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

• Een afgeronde academische opleiding;
• Minimaal vijf jaar ervaring met het coördineren van bestuurlijke processen, in een complexe organisatie met hoog opgeleide professionals;
• Ervaring met leidinggeven;
• Goede organisatorische en communicatieve vaardigheden;
• Pro-actief, initiatiefrijk en organisatiesensitief;
• Werkt planmatig, nauwkeurig en is integer;
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Arbeidsvoorwaarden

Een afwisselende baan met goede arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de CAO Nederlandse Universiteiten (CAO NU). De aanstelling is een dienstverband in eerste instantie voor de duur van één jaar. We streven naar een start in augustus/september 2018. Het salaris bedraagt minimaal € 4.294 en maximaal € 5.513 bruto per maand (schaal 12) bij een volledige aanstelling en is afhankelijk van ervaring.

De EUR heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een vakantie uitkering van 8,0%, een eindejaarsuitkering van 8,3% en ruime verloffaciliteiten (o.a. 41 vakantiedagen bij een voltijdse werkweek) voor een goede balans tussen werk en privé. Verder is de EUR aangesloten bij het pensioenfonds ABP en biedt gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van een aantal faciliteiten, zoals sportaccommodatie en bibliotheek.

Werkgever

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde onderzoeksuniversiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en studiekwaliteit kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. Belangrijke waarden voor de Erasmus Universiteit Rotterdam zijn durf, nieuwsgierig, maatschappelijke betrokken, grensverleggend en streven naar succes. www.eur.nl

 

Afdeling

Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM) is toonaangevend in onderwijs en onderzoek op het terrein van beleid en management in de gezondheidszorg.

ESHPM verzorgt een bacheloropleiding, een pre-masteropleiding, twee masteropleidingen en post-academisch onderwijs. Daarnaast participeert ESHPM in een research master en een internationale joint degree.

De onderzoeksthema’s van ESHPM zijn ‘marktordening en stelselinrichting’, ‘kwaliteit en doelmatigheid van zorg’ en ‘bedrijfsvoering van zorgorganisaties’.
Mulltidisciplinariteit van het onderzoek is kenmerkend voor ESHPM. Wetenschappers uit verschillende vakgebieden (zoals gezondheidseconomie, gezondheidsrecht, organisatiewetenschappen, bestuurskunde en medische sociologie) werken nauw samen binnen het domein van de gezondheidszorg. Onze onderzoekers werken gezamenlijk aan belangrijke onderzoeksthema’s, maar zoeken ook nadrukkelijk de samenwerking met maatschappelijke partners op. Zo wordt de relevantie en de toepasbaarheid van het onderzoek continu gewaarborgd.

ESHPM is gehuisvest op campus Woudestein van de Erasmus University Rotterdam en heeft een sterke verbondenheid met Erasmus MC. Bij ESHPM studeren 1000 studenten en werken 150 medewerkers. Internationalisering wordt hooggewaardeerd. Het aantal studenten, docenten en onderzoekers vanuit het buitenland is aanzienlijk toegenomen over de afgelopen jaren en hebben ons programma verrijkt.

Specificaties

  • Beleid- en staf; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • max. 40 uur per week
  • Universitair
  • 1807162

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you