Manager Bedrijfsvoering (1,0 fte)

Manager Bedrijfsvoering (1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
24 jul 2 sep Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 2 sep 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Voor de versterking van onze organisatie zijn we op zoek naar een manager bedrijfsvoering.

In deze functie opereer je direct onder de statutair (en wetenschappelijk) directeur en vorm je samen met hem en de zakelijk manager het managementteam. Je vervult een centrale rol in de organisatie in bedrijfsvoering en ben je de schakel tussen de projectmedewerkers van DRIFT en de administratieve organisatie. Hierbij heb je ondersteuning van onze financieel-administratief medewerker. In de dagelijkse praktijk heb je de verantwoordelijkheid voor het toezicht houden op de personeels-, financiële- en projectadministratie, het bewaken van projectmanagement, de capaciteitsplanning (bemensing) en het administratief en procesmatig begeleiden van offertes en voorstellen.  

Je verbindt deze activiteiten met een goed gevoel voor de kwaliteiten van vijfentwintig gedreven, slimme, eigenwijze adviseurs, docenten en onderzoekers. Je houdt in projectplanning rekening met zakelijke noodzaak, maar je zorgt ook goed voor het menselijk kapitaal van DRIFT. Je signaleert samen met projectleiders overbelasting en knelpunten, en je weet van elke DRIFTer in welke rol en in wat voor soort projecten die het beste tot zijn recht komt. Je schakelt soepel tussen spreadsheet en menselijk gesprek en hebt geen moeite zo tientallen mensen en tientallen projecten tegelijk te begeleiden.

Andere organisatie-activiteiten, zoals personele ontwikkeling, interne/externe communicatie en het ontwikkelen van externe partnerschappen en contracten, behoren niet direct tot je takenpakket, maar waar mogelijk lever je ook hier een bijdrage. Wel beslis je als enige full-time management functie, samen met de office manager direct over simpele personele verzoeken.

Voor deze taken is dus een goede en directe samenwerking met het internationale team van onderzoekers en adviseurs van DRIFT van groot belang.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Gezien dit profiel zoeken we iemand die een sterke achtergrond heeft in financiële administratie en planning, projectmatig werken en daarbij zakelijk is ingesteld.

Je bent communicatief sterk, gericht op samenwerking en het vinden van praktische oplossingen. Je vindt het leuk om vele ballen tegelijkertijd in de lucht te houden en te schakelen tussen strategie en praktische zaken. Aantoonbare ervaring met financiële en projectmanagement is een vereiste, bij voorkeur in functies waar je ook hebt laten zien dat je in staat bent mensen te begeleiden en aan te sturen (bijvoorbeeld leiding geven aan (project)teams).

  • Perfecte beheersing van Nederlands en zeer goede beheersing van Engels.

  • Werkervaring in academische of andere onderzoeksomgevingen, en zeker in Europese onderzoeksprojecten (FP7, H2020) is een pre

  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding en academisch denk- en werkniveau

  • Aantoonbare financieel-economische competenties (bijv. doordat je een opleiding op dit gebied hebt, maar dit kan ook d.m.v. combinatie van werkervaring en trainingen).  

  • Uitstekende beheersing van Excel, goede beheersing van Word.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Eén jaar (met intentie tot verlenging/vaste aanstelling).

Deze functie is in schaal 11 van de CAO Nederlandse Universiteiten, deze schaal loopt van
€ 3545 tot € 4852. Het daadwerkelijke salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring. DRIFT B.V heeft een eigen, aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. De CAO Nederlandse Universiteiten is hierop niet van toepassing. Flexibiliteit staat hoog aangeschreven bij DRIFT. We hebben een 38-urige werkweek met flexibele werktijden. Daarnaast bestaat een flexibele pensioenregeling (ABP) en de mogelijkheid van deelname aan collectieve verzekeringen. Ook kunnen medewerkers gebruik maken van een aantal faciliteiten, zoals sportaccommodatie en universiteitsbibliotheek.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en kwaliteit van onderwijs kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten.
Waarden die op de EUR van toepassing zijn en die zij hoog in het vaandel heeft, zijn durf, nieuwsgierigheid, maatschappelijke betrokkenheid, grensverleggend en streven naar succes.

Afdeling

DRIFT is een ondernemend en geëngageerd instituut van de Erasmus Universiteit die academisch onderzoek, commercieel advies, onderwijs en activisme combineert. DRIFT richt zich op het begrijpen en versnellen van transities naar een duurzame samenleving. Transities zijn radicale maatschappelijke veranderingen en vinden plaats op alle gebieden. Denk bijvoorbeeld aan energie, mobiliteit, water, voedsel, zorg, onderwijs, democratie, economie en steden. Dat betekent dat werken bij DRIFT dynamisch is, inspirerend, uitdagend, intensief en elke dag anders. In ons team werken mensen met verschillende (academische, culturele en maatschappelijke) achtergronden: diversiteit zien we als essentieel voor de kwaliteit van ons werk.

Specificaties

  • Beleid- en staf; Management
  • max. 40 uur per week
  • HBO
  • drift24072018

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you