Opleidingsplaatsen voor 2 GZ Psychologen, 1 Klinisch Psycholoog en 1 Klinisch Neuropsycholoog

Opleidingsplaatsen voor 2 GZ Psychologen, 1 Klinisch Psycholoog en 1 Klinisch Neuropsycholoog

Geplaatst Deadline Locatie
8 aug 25 sep Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 25 sep 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Het LUBEC, de afdeling Ambulatorium van het Instituut Pedagogische Wetenschappen van de Faculteit Sociale Wetenschappen, zoekt voor 2 GZ opleidingsplaatsen 2019-2020 en 2 specialistische opleidingsplaatsen 2019 – 2022: 

  • GZ psychologen in opleiding, tevens in opleiding tot postmaster orthopedagoog generalist OG (2 posities van 0.8 fte)
  • Klinisch psycholoog Kinder- en Jeugd in opleiding (0.8 fte)
  • Klinisch neuropsycholoog in opleiding (0,8 fte)

Het LUBEC (Leids Universitair Behandel en Expertise Centrum) zoekt 2 opleidelingen GZ/OG en 2 opleidelingen voor een specialistisch opleidingstraject KP k&j en KNP binnen het onderdeel Ambulatorium, een poliklinische behandelunit voor kinderen en adolescenten en hun ouders.
De werkzaamheden bestaan uit het onder werkbegeleiding en met supervisie uitvoeren van diagnostiek en behandeling bij kinderen en adolescenten en hun ouders bij wie sprake is van complexe opvoedingsproblemen. Het Ambulatorium biedt specialistische zorg en expertise aan kinderen en adolescenten en hun opvoeders als er sprake is van complexe problematiek met betrekking tot ontwikkelingsstoornissen (met name autisme spectrum stoornissen, gedragsstoornissen en X chromosomaal gebonden stoornissen XXY, XXX, XYY), complexe psychosociale problemen en complexe vraagstukken binnen de LVB zorg.
Kenmerkend voor het LUBEC is dat diagnostiek en behandeling samengaan met wetenschappelijk onderzoek en academisch onderwijs. De opleideling is daarom, naast diagnosticus en behandelaar, ook docent en wetenschappelijk onderzoeker en voelt zich thuis in een academische, innovatieve en dynamische omgeving.

Uw werkzaamheden bestaan uit:

  • Diagnostiek en behandeling, onder werkbegeleiding en met supervisie;
  • Geven van enig onderwijs (i.e., colleges, werkgroepen, coördinatietaken) in bachelor-, master-, en research-masterprogramma’s, met nadruk op kennisoverdracht en klinische vaardigheden mbt psychopathologie, diagnostiek en behandeling;
  • Bijdragen aan wetenschappelijk onderzoek en/of zelfstandig uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek in het kader van de opleiding (specialisten);
  • Bijdragen aan management in het kader van de opleiding (specialisten).

Specificaties

Universiteit Leiden

Functie-eisen

  • U bent gekwalificeerd voor het starten van de opleiding in het kader van de wet BIG;
  • Affiniteit met en bij voorkeur ervaring in het verzorgen van universitair onderwijs op het gebied van diagnostiek, behandeling en psychopathologie;
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke taalbeheersing, zowel in het Nederlands als in het Engels.
  • Goede organisatie- en contactuele vaardigheden;
  • U bent ambitieus en houdt van innovatief werken in een dynamische academische werkomgeving.

Arbeidsvoorwaarden

Aanstelling vindt plaats conform de cao Nederlandse Universiteiten, in eerste instantie voor de duur van een jaar, met zicht op verlenging voor de duur van de opleiding.
Het salaris voor GZ psychologen bedraagt in het eerste jaar van de aanstelling € 2.640,- bruto per maand (schaal 10 trede 0) bij een fulltime aanstelling. Bij goed functioneren zal jaarlijks een periodieke verhoging plaatsvinden.
Het salaris voor de klinisch specialisten bedraagt in het eerste jaar van de aanstelling € 3.545,- bruto per maand (schaal 11 trede 0) bij een fulltime aanstelling. Bij deze functie zal eveneens bij goed functioneren jaarlijks een periodieke verhoging plaatsvinden.

De opleiding wordt in eigen tijd gevolgd. De kosten van de opleiding worden gedeeltelijk vergoed.

Daarnaast kent de Universiteit Leiden goede arbeidsvoorwaarden. Zo is er sprake van een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantietoeslag (8%), uitstekende aanvullende opleidingsfaciliteiten, betaald ouderschapsverlof en de mogelijkheid om via een keuzemodel arbeidsvoorwaarden op maat te kiezen. Alle informatie hierover kunt u nalezen op https://www.universiteitleiden.nl/werken-bij/sollicitatieprocedure-en-arbeidsvoorwaarden.

Verklaring omtrent het gedrag (VOG)
In de dagelijkse werkzaamheden krijgt u te maken met vertrouwelijke informatie. Voor deze functie vragen wij om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Deze verklaring is verkrijgbaar bij de afdeling Burgerzaken van de gemeente waar u staat ingeschreven. De kosten hiervoor worden vergoed. Een uitgebreide beschrijving van de VOG vindt u op https://www.justis.nl/producten/vog/.

Diversiteit
De Universiteit Leiden hecht groot belang aan diversiteit en verwelkomt daarom graag sollicitaties van mensen die nu in haar instelling ondervertegenwoordigd zijn.

Werkgever

Universiteit Leiden

Innovatief, intercultureel, internationaal. Daar staat Universiteit Leiden voor. Sinds 1575 levert zij een prominente bijdrage aan welvaart, welzijn en cultuur. In een klimaat waar iedereen zijn talent kan ontwikkelen, zonder ideologische, culturele religieuze of andere beperkingen. Kleinschalig en persoonlijk van opzet.

Universiteit Leiden werkt samen met vooraanstaande universiteiten in de League of European Research Universities(LERU). Ontdek de vrijheid van geest, dagelijks uitgedragen door studenten, wetenschappers, en medewerkers. Universiteit Leiden, een inspirerende werkomgeving met een academische traditie.

https://www.universiteitleiden.nl/werken-bij

Afdeling

Faculteit Sociale Wetenschappen

De Faculteit Sociale Wetenschappen bestaat uit vier instituten: Pedagogische Wetenschappen, Politieke Wetenschap, Psychologie en Culturele Antropologie & Ontwikkelingssociologie. Ook het Centre for Science and Technology Studies is onderdeel van de faculteit. De faculteit heeft ongeveer 5.000 studenten en 600 medewerkers. Er wordt onderwijs verzorgd over en onderzoek verricht naar uiteenlopende onderwerpen die variëren van adoptie tot politiek gedrag. Zie voor meer informatie www.universiteitleiden.nl/sociale-wetenschappen.

De afdeling Ambulatorium van het LUBEC is onderdeel van het instituut Pedagogische Wetenschappen. De afdeling verzorgt zeer gevarieerd onderwijs in de Bachelor- en Masterfase van de opleiding Pedagogische Wetenschappen. Bovendien worden cursussen verzorgd voor de Research Master Developmental Psychopathology in Education and Child Studies, de Academische Pabo en het Premasterprogramma dat zij-instromers toegang geeft tot de masterprogramma’s van Pedagogische Wetenschappen. Groepsgroottes in deze cursussen variëren van 15 tot 250 studenten. Zie voor meer informatie www.universiteitleiden.nl/sociale-wetenschappen/pedagogische-wetenschappen.

https://www.universiteitleiden.nl/sociale-wetenschappen

Specificaties

  • Postdoc; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Hoogleraar; Universitair hoofddocent; Universitair docent; Lector
  • Gezondheid; Gedrag en maatschappij
  • max. 30.4 uur per week
  • €2640—€4852 per maand
  • Universitair
  • 5853

Werkgever

Universiteit Leiden

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Wassenaarseweg 52, 2333 AK, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you