Controller (0,8 - 1,0 fte)

Controller (0,8 - 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
13 aug 10 sep Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 10 sep 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De Universitaire Bestuursdienst van de Universiteit Utrecht zoekt een Controller. Interesse in deze baan? Lees dan het gehele profiel en solliciteer.

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een Controller die als sparringpartner fungeert voor de managers van de directies Vastgoed & Campus en het Facilitair Service Centrum. Jij zorgt ervoor dat de managers optimaal op de hoogte zijn van de financiële positie in de staande organisatie en projecten door gevraagd en ongevraagd te adviseren en te rapporteren. Je hebt daarbij oog voor de financiële baten, kosten en risico’s en je zorgt ervoor dat lastige onderwerpen niet blijven liggen. Je draagt bij aan de planning- en controlcyclus binnen de directies wat inhoudt dat je meehelpt met het opstellen van de begroting en periodieke rapportages. Je bent gesprekspartner op financieel gebied voor de managers en de afdelingshoofden en je beoordeelt de financiële consequenties van project-, personeel- en investerings-voorstellen. Tot slot heb je een actieve rol in een aantal periodieke overleggen en draag je bij aan de gezamenlijke doelstellingen van Finance en Control van het Woonbedrijf.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Wij zoeken een leuke, slimme en energieke collega die voldoet aan de volgende eisen:

  • hbo- of wo-werk- en -denkniveau, bij voorkeur een bedrijfseconomische opleiding;
  • ervaring met vastgoed-control, bij voorkeur ook met assetmanagement/portefeuillemanagement;
  • goede balans tussen creatief en pragmatisch kunnen werken, met nadruk op doen;
  • in staat om alle belangen te overzien en zelfstandig te handelen binnen kaders;
  • het vermogen om doortastend, overtuigend en verbindend op te treden;
  • kennis van SAP en veel kennis van Excel.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability. 


De Universitaire Bestuursdienst (UBD) bestaat uit acht directies en werkt aan de geïntegreerde ondersteuning van het bestuur van de Universiteit Utrecht. De Directie Vastgoed & Campus is één van de directies van de Universitaire Bestuursdienst. De directie is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, de inrichting en het in stand houden van de universitaire huisvesting. De directie doet dit in nauwe samenwerking met het Facilitair Service Centrum (FSC).

 

De control en administraties van de directies Vastgoed en Campus en het FSC zijn in 2018 samengevoegd in Finance & Control Woonbedrijf dat is ondergebracht bij de directie Vastgoed en Campus.

Taken van Finance & Control Woonbedrijf:

  • is verantwoordelijk voor de financiële bedrijfsvoering van beide directies voor zowel de exploitatie als investeringen;
  • voert de regie over de geïntegreerde P&C producties (begroting, maandrapportages, kwartaalrapportages en jaarafsluiting) en de administratieve organisatie;
  • doet de control van de vastgoedprojecten;
  • toetst rechtmatigheid van aanbestedingen, investeringen en overige inkopen;
  • beheert de vastgoed gerelateerde verzekeringsportefeuille;
  • zorgt voor huur en verhuur van vastgoed en erfpachtuitgiften in het USP, inclusief de bijbehorende grondexploitatie.

Door de samenvoeging en een aanzienlijke wijziging in de vastgoedstrategie zijn de komende jaren dynamisch. Naast de gebruikelijke ontwikkelingen op het gebied van software en de altijd in beweging zijnde AO processen gaan we de komende tijd over naar verdergaande assetmanagement processen, naar een andere methode van investeringsbesluiten (Total Cost of Ownership en Total Benefit of Ownership in lijn met samenvoeging woonbedrijf) en een verdere financiële integratie van beide directies tot één woonbedrijf.

 

Het team van vijf controllers staat onder leiding van de Manager F&C die direct rapporteert aan de directeur Vastgoed en Campus en de directeur FSC. Het is een warm, gezellig en kundig team dat staat te trappelen om de nieuwe uitdagingen op te pakken met hun nieuwe collega.

Specificaties

  • Beleid- en staf; Financiën
  • Economie
  • 32—40 uur per week
  • €3545—€5513 per maand
  • Gepromoveerd
  • 998795

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you