Facilitair Projectleider 0.8-1 fte

Facilitair Projectleider 0.8-1 fte

Geplaatst Deadline Locatie
4 okt 1 nov Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 nov 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De facilitair projectleider voert projecten uit voor de unit Facility Services (FS) waaronder verhuizingen, implementatie van dienstverlening en procesverbeteringen. De projecten worden uitgevoerd in nauwe samenwerking met de andere units binnen het University Support Centre (USC) en de faculteiten. Je werkt in een team van facilitaire projectleiders.

De projecten vallen binnen het programma Campus in Ontwikkeling (CIO) en spelen zich af in een enerverende omgeving o.a. door renovaties en verbouwingen, complexe klantvraag en een veranderende organisatie. De werkzaamheden binnen CIO duren naar schatting tot en met 2021.

Vanuit CiO valt een aantal projecten onder Facility Services. De functie omvat alle verhuisprojecten binnen CiO. Hierbij gaat het om de coördinatie van alle verhuisbewegingen, maar ook om het leeg opleveren van gebouwen en het gebruiksklaar maken van de gebouwen na de bouwactiviteiten. De overdracht naar de lijnorganisatie (beheer) en de gehele nazorgfase vallen ook binnen de functie.

Ten behoeve van de verhuizingen dienen diverse leveranciers aangestuurd te worden. Daarnaast is het belangrijk dat de interne organisatie en de diverse klantgroepen van voldoende en correcte informatie worden voorzien. Bij de bouwprojecten dienen diverse contracten tijdig ge(de)activeerd te worden. Tevens worden gebouwontwerpen getoetst en beheerplannen geïmplementeerd.

- Met het team verantwoordelijk voor de projectleiding van implementatie van (nieuwe) dienstverlening, verhuizingen en overige zaken die projectmatig opgepakt dienen te worden;
- Je bewaakt en rapporteert project voortgang, kwaliteitsbewaking van levering en verzorgt communicatie;
- Aanspreekpunt voor de projectomgeving, voeren van overleg met opdrachtgever, projectteam en belanghebbenden;
- Zorgdragen voor een adequate financiële en administratieve afronding;
- Coördinatie over opvragen en beoordelen van offertes conform inkoopbeleid;
- Zorgen voor een correcte implementatie van (nieuwe) dienstverlening en juiste overdracht naar beheer, inclusief het inbedden van procedures en afspraken binnen de organisatie;
- (mede) opstellen van eventuele beleidsstukken;
- Volgt ontwikkelingen en trends op de leveranciersmarkt en je vakgebied en weet deze trends te vertalen in kansen;
- Je hebt ambitie om jezelf en je werkzaamheden te ontwikkelen en steeds de uitdagingen te zoeken;
- Verricht zo nodig overige werkzaamheden op gelijkwaardig niveau indien dit voor de bedrijfsvoering van de EUR gewenst of noodzakelijk is.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

  • Een HBO opleiding bij voorkeur in de richting van Facility Management.
  • Aanvullende kennis op het gebied van projectmanagement en inkooptrajecten.
  • minimaal 5 jaar actuele en relevante werkervaring.
  • Communicatief ben je zeer vaardig in woord en geschrift in zowel de Nederlandse als de Engelse taal (CEFR B-2).
  • Goede kennis en ervaring met MS Office (Word, Excel, Powerpoint).
  • Kennis en ervaring met Planon en Visio is een pre.
  • Je bent in staat om zowel de opdrachtgever als gebruikers te adviseren en te informeren over alle relevante facilitaire zaken.
  • Je bent mensgericht en kan op alle niveaus helder communiceren en mensen mee krijgen.
  • Wij verwachten dat je in staat bent om (complexe) problemen te vertalen naar pragmatische oplossingen. Je werkt resultaatgericht, bent accuraat en vindingrijk en hebt een hands-on mentaliteit.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar. Na afloop van deze periode kan bij gelijkblijvende organisatieomstandigheden en goed functioneren, twee maal een verlenging van 1 jaar worden aangeboden.

  • Een afwisselende functie in een kennisintensieve- en maatschappelijk bewogen en bevlogen organisatie met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;

  • Goede arbeidsvoorwaarden, in overeenstemming met de CAO Nederlandse Universiteiten (CAO NU). Het dienstverband zal in eerste instantie worden aangegaan voor een periode van 1 jaar. Na afloop van deze periode kan bij gelijkblijvende organisatieomstandigheden en goed functioneren, twee maal een verlenging van 1 jaar worden aangeboden;

  • De functie van Projectleider is ingedeeld in het UFO profiel Projectleider, niveau 2, schaal 9. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling, maximaal € 3.796, - bruto per maand (schaal 9);

  • De Erasmus Universiteit Rotterdam heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een carrière budget, vakantiegeld ad 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3%, ruime verloffaciliteiten (41 dagen per jaar bij een 40-urige werkweek) voor een goede balans tussen werk en privé. Een goede pensioenvoorziening, uitstekende collectieve verzekeringsmogelijkheden en de mogelijkheid tot flexibele inzet van arbeidsvoorwaarden;

  • Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van een aantal faciliteiten, zoals sportaccommodatie en bibliotheek.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en kwaliteit van onderwijs kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten.
Waarden die op de EUR van toepassing zijn en die zij hoog in het vaandel heeft, zijn durf, nieuwsgierigheid, maatschappelijke betrokkenheid, grensverleggend en streven naar succes.

Afdeling

FS is onderdeel van het USC, waarin proces- en ketengericht gewerkt wordt specifiek gericht op diverse klantgroepen, zoals studenten, onderzoekers, docenten, medewerkers en management. Eén shared service organisatie van waaruit de dienstverlening op het gebied van ICT, Facilitaire zaken, Vastgoed, Financiën, Human Resources en Marketing en Communicatie plaatsvindt. FS levert o.a. onderliggende dienstverlening ten behoeve van de USC diensten: onderwijsruimtes, kantoorruimte, wonen en campusvoorzieningen.

De unit Facility Services bestaat uit de afdelingen Facility Performance Management, Security en Documentary Information. In de staf zijn ondergebracht secretariaat, contractmanager en facilitaire projectleiders.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair); Beleid- en staf
  • 32—40 uur per week
  • HBO
  • USC-02102018

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you