Universitair docent m/v (0.55 fte)

Universitair docent m/v (0.55 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
1 nov 18 nov Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 18 nov 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Binnen de vakgroep Epidemiologie van de Faculty of Health, Medicine and Life Sciences van de Universiteit Maastricht ontstaat op korte termijn een vacature voor de functie van universitair docent m/v (0.55 fte: 0.25 fte onderzoek/0.30 fte onderwijs) Tijdelijk dienstverband voor 2 jaar.

Functieomschrijving

De vakgroep epidemiologie werkt samen met het Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL) m.b.t. het benutten van de vele gegevens die worden verzameld in het kader van de Nederlandse Kankerregistratie. De kankerregistratie heeft tot doel om ten bate van de gezondheidszorg en van de patiënt, nieuwe wetenschappelijke kennis te genereren over betere of optimale diagnostiek, stadiëring, prognose en behandeling.

M.b.t. een nog nader te bepalen onderwerp zullen gegevens uit de kankerregistratie worden geanalyseerd m.b.t. trends in incidentie, klinische karakteristieken en overleving. Er is ook ruimte voor het schrijven van (of bijdragen aan) een subsidie-aanvraag.

Verder zal de medewerker onderwijs verzorgen in het kader van de opleidingen geneeskunde en gezondheidswetenschappen. 

Dit wetenschappelijk onderzoek wordt uitgevoerd in nauwe samenwerking met de afdelingen onderzoek en registratie van het Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL) met vestigingen in o.a. Eindhoven en Utrecht.

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

Functie-eisen

  • U beschikt over een afgeronde universitaire opleiding op gebied van de Epidemiologie en/of registratie als Epidemioloog B.

  • Behaald PhD m.b.t. epidemiologisch onderwerp, bij voorkeur kankerepidemiogie

  • U hebt affiniteit/ervaring met onderzoek naar kanker

  • U bent een teamplayer, met goede sociale en communicatieve vaardigheden.

  • U neemt initiatief en bent resultaatgericht.

  • U werkt zeer nauwkeurig en bent analytisch ingesteld.

  • U bent vloeiend in de Nederlandse gesproken en geschreven taal.

  • U beheerst de Engelse taal goed in woord en geschrift.

     

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 2 jaar.

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM.

Voor meer informatie raadpleeg de website http://www.maastrichtuniversity.nl, onder Support/UM-medewerkers/Arbeidsvoorwaarden 

Werkgever

Universiteit Maastricht

De Universiteit Maastricht (UM), is bekend om haar unieke, innovatieve, probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment zo'n 16.300 studenten en 4.300 medewerkers. Ten gevolge van het sterke internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM bestaat uit: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Science and Engineering, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience.

http://www.maastrichtuniversity.nl/

Afdeling

GROW-School for Oncology and Developmental Biology

GROW is een onderzoeksschool binnen de FHML van de Universiteit Maastricht. De  focus van GROW ligt op het gebied van onderzoek naar (epi)genetische en cellulaire mechanismen van normale (embryonaal en foetaal) en abnormale (kanker) groei. Hierbij worden ook de invloeden van (micro)omgevingsfactoren bestudeerd. De nadruk ligt op translationeel onderzoek.

http://www.grow-um.nl/

Specificaties

  • Hoogleraar; Universitair hoofddocent; Universitair docent; Lector
  • Gezondheid
  • 20.9—22 uur per week
  • €3545—€4852 per maand
  • Gepromoveerd
  • AT2018.308

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Minderbroedersberg 4, 6211 LK, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you