Zoölogisch analist - NIN-KNAW - Amsterdam Zuidoost

Zoölogisch analist - NIN-KNAW - Amsterdam Zuidoost

Geplaatst Deadline Locatie
30 okt 30 nov Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 nov 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

We zoeken een kandidaat met een hart voor dierenwelzijn en die zich goed thuis voelt in een uitdagende en innovatieve werkomgeving. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van dierstudies met een tal van microchirurgische technieken. Je beheert ook het bestand van de transgene muizen via genotypering en door nauw samen te werken met je collega onderzoekers. Daarnaast heb je ook een algemene ondersteunende rol in de verschillende onderzoeksprojecten zoals de verantwoordelijkheid voor bestellingen en het beheer van laboratorium materialen.

Specificaties

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

Functie-eisen

Je hebt een HLO/HBO opleiding, ervaring op het gebied van de bovengenoemde technieken en bent in het bezit van een Art. 12 bevoegdheid of 13f biotechnicus. Je beschikt over uitstekende Engelse spreekvaardigheden, organiseert taken efficiënt en hebt ervaring met de relevante software systemen. Je hebt een proactieve communicatiestijl richting collega’s, draagt actief bij aan het teamgevoel binnen de afdeling en bent ook prima in staat zelfstandig te werken. Verder vindt je het leuk om nieuwe technieken te leren en vanuit je ervaring ben je een voorbeeld voor collega’s met betrekking tot professionaliteit, ethiek en integriteit.

Arbeidsvoorwaarden

De aanstelling heeft een omvang van minimaal 23 en maximaal 30 uur per week (0.6 ­– 0.8 fte) voor de duur van 1 jaar en bij goed functioneren uitzicht op een verlenging van 1 jaar. We streven naar een personeelsbestand dat de diversiteit in de samenleving weerspiegelt in termen van, onder andere, leeftijd, geslacht, seksuele geaardheid en culturele achtergrond. Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het bruto maandsalaris bij een fulltime dienstverband minimaal  €  2.204,- en maximaal € 2.975,- (schaal 7 van de CAO Nederlandse Universiteiten [CAO NU]), exclusief 8% vakantiegeld en een 8.3% eindejaarsuitkering. Er is een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Werkgever

Nederlands Herseninstituut

Het Nederlands Herseninstituut is een onderzoeksinstituut van de KNAW. Het verricht fundamenteel en strategisch wetenschappelijk onderzoek op het gebied van de neurowetenschappen. Hierbij wordt onderzocht hoe de hersenen cognitieve functies – zoals bewustzijn, perceptie, beweging, leren en sociale interacties – mogelijk maken. Ook wordt onderzocht hoe deze functies verstoord raken bij hersenziekten.

Afdeling

Het Nederlands Herseninstituut (NHI-KNAW) is gelegen naast het Academisch Medisch Centrum (AMC) in Amsterdam. Voor meer informatie zie: https://herseninstituut.nl/

Specificaties

  • Techniek / laboratorium
  • Natuurwetenschappen
  • 22.8—30.4 uur per week
  • €2204—€2975 per maand
  • HBO
  • AT4091

Werkgever

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Meibergdreef 47, 1105 BA, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you